Μετάβαση στο περιεχόμενο

gavrilis

Members
  • Περιεχόμενα

    106
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από gavrilis

  1. Αν μπορείς και έχεις την καλοσύνη , για την προστασία των λεβητοστασίων των κατοικιών ( μονοκατοικιών , πολυκατοικιών , εξοχικών κατοικιών κ.α. )καθώς και των κύριων χώρων τους τι θα πρέπει να έχει και να γνωρίζει  ως ελάχιστο ο / οι  ιδιοκτήτες ; Το ρωτώ για το τελευταίο διάστημα βλέπουμε αρκετές πυρκαγιές σε κατοικίες με τραγικά - δυστυχώς - αποτελέσματα.

  2. Η παρ. 6α του δεύτερου άρθρου του Ν. 4393 / 2016 ( ΦΕΚ 106 τ. Α΄ ) όπου αναφέρετε - ρητά - η κατάργηση της κράτησης, τόσο για ιδιωτικά όσο και για δημόσια έργα ισχύει ή καταργήθηκε με καμιά τροπολογία. Το έγγραφο του ΥΠΕΚΑ επικαλείται άλλη νομοθεσία. Κάπου " πνιγήκαμε " μέσα στο ποτάμι των τροπολογιών και της πολυνομίας.

  3. Γιάννη  να υποθέσω πως ανήκεις στην παλία  γενιά των Μηχανικών . Σαν απόφοιτος της '' Βαλλιανείου  Σχολής '' στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς ( παλιές σχολές εγοδηγών ) έχω κρατήσει όλα τα πρωτότυπα βιβλία ( μεταξύ αυτών και αυτά που ανέβασες ) . Η σύνδεση του χτές με το σήμερα μας είναι απαραίτητη προκειμένου να πάμε παρακάτω .Πολύ καλή ενέργεια να τα ανεβάσεις . Να είσαι πάντα καλά .

    • Upvote 2
  4. Ευχαριστώ πολύ . Τώρα πότε θα εκδοθούν οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι '' Ο Θεός και η ψυχή του " . Με τους δήμους που δεν έχουν οργανωμένες πολεοδομικές υπηρεσίες τι θα γίνει ; Θα μου πείς υπάρχει δουλειά και έχεις τόσο άγχος ; Τα αρχεία των πολεοδομιών θα παραχωρηθούν στους δήμους όπου ανήκει το ακίνητο για το οποίο εκδόθηκε Ο.Α. απο την πολεοδομία της ( πρώην ) Νομαρχίας ; Ας σταματήσω όμως τα ερωτήματα , γιατί δεν θα έχουν τελειωμό .

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.