Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΘ.ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    53
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΑΘ.ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι.. Σε αδεια οικοδομής 08 η οποία είναι σε ισχύ ακόμα, ο ιδιοκ΄τητης θέλει να κάνει αλλαγή επιβλέποντος διότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον παλιό μηχανικό.Η οικοδομή είναι τελειωμένη και βρίσκεται στο στάδιο της ηλεκτροδότησης αναγλυφη σφραγίδα. Οι επιβλέψεις δεν έχουν πληρωθεί.Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει αυτό και με πιο τρόπο.. Ευχαριστώ..
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι.. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Το παντοπωλείο ανήκει στα Κ.Υ.Ε ? Στα σχέδια φένεται σαν κατάστημα.Θα υπάρχει πρόβλμη σχετικά με την Βεβαίωση Κ.Χ ? Ευχαριστω..
  3. Καλησπέρα συνάδελφοιι.. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου και οικισμου , εντός ΓΠΣ , υπάρχει κτίσμα αρτιο και οικοδομησημο εφόσον εχει δημιουργηθει προ του 1962 (Σύμφωνα με το τοπογραφικο). Για το κτισμα αυτο εχει βγει κανονικα οικοδομικη αδεια. Μπορω εγώ να κάνω αναθεώρηση αδειας για καταδέφηση του παλαιου κτισματος και αν φτιάξω νέο? Σας ευχαριστώ πολυ...
  4. Συνάδελφε ναι αναφέρετει στον ΟΣ στην Παλλήνη.. Πήγα απο τον δήμο και μου είπαν πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι..δεν έχουν αλλάξει οι χρισης γής και να περιμένουμε μελλοντικά μπας και αλλάκει κατι..που δεν το βλε΄πω...
  5. Στην Ελλαδα για τπτ δεν είμαι σιγουρος αλλα έλα που μου το έδωσε και γραπτά στην βεβαίωση χρήσης γης..
  6. Ειναι αλλο πραγμα η αμιγές κατοικια...αλλο η γενική κατοικία..και άλλο η κατοικία... Εγω προσωπικά δεν ήξερα καν ότι υπαρχει χρηση γης κατοικία αλλα έτσι μου είπε η πολεοδομία..
  7. Η βεβαίωση ειναι καινουργια και αναγραφει... για το Ο.Τ.....στον δήμο.......το οποιο εγκριθηκε με το απο 7-10-58 διαταγμα ΦΕΚ(164Δ/13-10-58) δεν ορίζεται καποια αλλη χρηση απο το παραπάνω ΠΔ και συνεπως, μέχρι την εγκριση ειδικοτερης μελετης χρησεων γης , η επιτρεπομενη χρηση ειναι η κατοικια. Σου λεεί τπτ?
  8. Συνάδελφε σε ευχαριστω για την απάντηση σου.. Η αδεια οικοδομης ειναι προ του 85 και στην βεβαιωση χρησης γης αναγραφει κατοικια... Σκέτο <<κατοικία>>... Εγώ δεν γνώριζα καν οτι υπάρχει κατοικια..ηξερα αμιγες και γενική.. Γνωρίζεις τι καταστηματα μπορουν να γινουν σε αυτην την περιπτωση?
  9. Καλησπέρα συνάδελφοι..Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση.. Η αδεια οικοδομής δείχνει έναν χώρο σαν κατάστημα. Ο πελάτης ενδιαφέρετε να ανοίξει κατάστημα ψιλικών. Πήρα απο την πολεοδομία μια βεβαίωση χρήσης γής και μου δηλώνει την περιοχή σαν κατοίκια.Γνωρίζετε αν μπορεί να ανοίξει κατάστημα ψιλικών? Σας ευχαριστώ πολυ...
  10. Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.. Η ερώτηση μου εγινε σχετικα με την τακτοποιηση Η/Χ και λοιπων κλειστων χωρων. Ενδιαφέρεται ένας πέλατης για να δηλωσει το δωμα το οποίο το εχει κλεισει ,απο τα δκ που κοιταξα είδα πως στην δόμηση έχει υπολογισει μονο το ενα μικρο κομματι του δωματος αλλα μου κανει εντυπωση που ολο το δωμα έχει κολονες. Ευχαριστωω...
  11. Πως μπορω να το ελέγξω απο δΚ? Στο ΔΚ βλεπω πως δεν μου έχει όλο τον όροφο αλλα έχω περίσεια ΣΔ.. Η άδεια είναι του 08. Ευχαριστώ..
  12. Καλησπέρα συνάδελφοι..Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Γνωρίζει κανείς πως μπορω να ελέγξω αν ένα δωμα το οποίο έχει κολώνες , έχει μετρήσει στην δόμηση του κτιρίου? Μπορω να το δω απο κάπου πχ αδεια οικοδομής ή διάγραμμα κάλυψης? Ευχαριστώ..
  13. Συνάδελφοι καλησπέρα... Οταν προκειται για τακτοποιηση ημιυπαιθριων σε πολυκατοικια με άδεια οικοδομησ 2002 τι ισχύει σε αυτην την περίπτωση.... Δηλώνονται κανονικα?? Σας ευχαριστώ..
  14. Συναδελφοι καλησπερα.. Οταν ενας ιδιοκτητης εχει 3 διαμερισματα σε στην ιδια πολυκατοικια , τοτε για δηλωση ημιυπαιθριων απαιτουντε 3 αμοιβεσ και 3 παραβολα δημοσιου ή 1 αμοιβη και ένα παράβολο??. Σας ευχαριστώ πολυ..
  15. Σε ευχαριστώ πολυυ.. Να σε ρωτησω κατι ακομα?προκειται για προσθηκη ενος χώρου 30 μ2.Χρειάζονται ολεσ οι μελετες η μονο στατικα και αρχιτεκτονικα??
  16. Συναδελφοι καλησπέρα.. Γνωριζετε αν σαν μηχανολόγοσ τ.ε μπορω να υπογραψω μελετη ανελκυστηρα? σας ευχαριστώ..
  17. Καλησπέρα συνάδελφοι.. Να σας κανω μια ερώτηση . Για να δω το κόστος άδειας για προσθήκη ορόφου σε υφιστάμενο κτίριο , πωσ το δηλώνω στο προγραμμα αμοιβές του ΤΕΕ? Σας ευχαριστώ..
  18. Επειδη σαν μηχανικος θα αναλάβω εγω ολι την διαδικασία αντι του ιδιοκτήτη..Τα παραβολα θα βγουν στο ονομα του??.. ευχαριστώ..
  19. Να σας ρωτήσω κατι : Tα παραβολα του δημοσιου τα αγοράζουμε απο την Εθνικη τραπεζα ή απο την εφορίαα.. Ευχαριστώ
  20. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε.. Και απο πλευράς μου τι πρέπει να κάνω αποικώνηση του χώρου , εφόσον δεν φ΄΄ενεται στα σχέδια της πολεοδομίας? Ευχαριστώ..
  21. Καλησπέρα συνάδελφοι..Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σεχτικά με τις δηλώσεις ημιυπαίθριων ΄χωρων. Μπορεί να δηλωθεί μια σοφίτα η οποία δεν φένεται στα σχέδια? Το κτιριο εχει κεραμοσκεπή και εντός του τελευταίου ορόφου έχει γίνει σοφίτα με ψευτοτάβανο..Μπορεί να δηλωθεί? Σας ευχαριστώ πολυ..
  22. γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ μια τεχνική έκθεση για εγκατάσταση φυσικού αερίου?Εννοώ αυτήν που υπογράφει ο υδραυλικός εγκαταστάτης του φυσικού αερίου.. Σας ευχαριστώ πολυ,,
  23. Αν στην αδεια ειναι δηλωμενο σαν καταστημα δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα αρκει να μην ξεπερναει σε κινητηρια ισχυ τα 22KW και σε θερμικη τα 50kw
  24. Εννοώ αν υπάρχει αβ γνωρίζεις κάποιος κανονισμλος που να εξαιρέι τα καταστήματα απο εγκατάσταση καυσίμου αερίου για έκδοση άδειας οικοδομής? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.