Μετάβαση στο περιεχόμενο

a_p

Members
  • Περιεχόμενα

    32
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

a_p's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι, ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων και πάλι. Συνάδελφε μέλος "tpanag" μια υπόθεση έκανα.Δεν έχω έρθει σε ανάλογη θέση στο παρελθόν και φαντάζομαι αντιλαμβάνετε ο κάθε συνάδελφος την δυσκολία επίλυσης τόσων θεμάτων ταυτόχρονα.Ειδικά όταν υπο οικονομική πίεση προσπαθεί κάποιος να βρει την λιγότερο ψυχοφθόρα λύση. Ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση. Με εκτίμηση Εβελύνα.
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι, ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα των απαντήσεών σας. Μια επιπλέον διευκρίνηση για όποιον έχει και πάλι την καλοσύνη και γνωρίζει να απαντήσει. Διαγραφή απο το ΤΣΜΕΔΕ και διακοπή εργασιών ως ελεύθερου επαγγελματία, γιατί να σημαίνει αυτόματα και διακοπή της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος; Φαντάζομαι στην δική μου θέση βρίσκονται χιλιάδες συνάδελφοι, οι οποίοι ακυρώνοντας την ιδιότητά τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως μηχανικοί σε κάποιο ιδιωτικό φορέα ασφαλιζόμενοι μέσω κάποιου άλλου ταμείου.Άρα ναι μεν δεν έχουν δικαίωμα υπογραφής σε μελέτες αλλά δεν χάνουν την ιδιότητά τους ως μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ και κατά συνέπεια την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ευχαριστώ και πάλι. Με εκτίμηση Παρατήρηση: Μην ανοίγετε πολλαπλά θέματα με το ίδιο αντικείμενο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Εβελύνα
  3. Αξιότιμοι συνάδελφοι καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάποια θέματα που αφορούν στην φορολογία. Η παρούσα δυσμενής επαγγελματική μου κατάσταση με φέρνει στην επιτακτική ανάγκη να διακόψω την επαγγελματική μου ιδιότητα ως ελεύθερου επαγγελματία. Θα ήθελα να ρώτησω αν γνωρίζετε πως γίνεται η διαδικασία διακοπής τόσο για την εφορία όσο και διαγραφής απο το ΤΣΜΕΔΕ. Περισσότερο με αφορά η πληροφόρηση στην περίπτωση προηγούμενων ετών στο ΤΣΜΕΔΕ,αν και πως μπορεί να είναι εφικτή η άμεση διαγραφή μου απο το ταμείο διότι δεν δύναμαι να εκπληρώσω τις παλαιότερες και τις εκ νέου εισφορές μου. Επιπλέον αν γνωρίζετε, σε περίπτωση διακοπής εργασιών απο την εφορία,σε πόσο διάστημα επανέρχεται η ιδιότητα; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση Εβελύνα Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  4. Συνάδελφε το έχω δουλέψει και είναι όντως πολύ καλό. Αν δεν κάνω λάθος έχει δυνατότητα ό,τι σχεδιάσεις να το "περάσεις" στο Google Earth αλλά εγώ που το έχω προσπαθήσει το βγάζει σε 2D και όχι σε 3D.
  5. Συνάδελφε, νομίζω πως το κόστος ανέρχεται περί τα 140 ευρώ/τ.μ Ίσως αυτά τα link μπορέσουν εν μέρει να σε βοηθήσουν. http://www.buildings.gr/dryasgroup/indexdryasgroup.htm http://www.greenroofs.gr/node/41
  6. Συνάδελφε ευχαριστούμε πολύ για το αρχείο. Σαφές με δυο μόνο ερωτήματα. 1.όπου συντελεστές είναι πάντα σταθερές τιμές ανεξαρτήτου αντικειμένου οικοδομής(π.χ βιοτεχνία,κατοικία κτλ) ? και 2.αν ναι,βρίσκονται σε κάποια νομοθεσία τα ως άνω ποσοστά ? Ευχαριστώ πολύ.
  7. Συνάδελφε deinocrates4 νομίζω πως βρήκα κάτι σχετικό. Εύχομαι να βοηθήσει. http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=134370
  8. Συνάδελφε GeorgeS, δεν αναφέρθηκα ποτέ "υποτιμητικά" σε κάποιο ίδρυμα και στις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει σε κάποιο συνάδελφο ,εν προκειμένω για ένα μεταπτυχιακό. Επειδή γνωρίζω πάνω-κάτω τα μαθήματα του ΤΕΙ ,αν και δεν πρόλαβα όπως είπα να διαβάσω αναλυτικά την θεματολογία των μεταπτυχιακών που παρέχει,πίστεψα πως το αντικείμενο είναι μακριά απο αυτό που με ενδιαφέρει και σε αυτό αναφερόμουν. Μια ερώτηση έκανα και δεν τείθεται πιστεύω λόγος να υπάρχει διάθεση ειρωνείας μεταξύ συναδέλφων. Ισως να φταίει και η δική μου αρχική διατύπωση αλλά ειλικρινά πιστεύω πως κάθε Ελληνικό ίδρυμα παρέχει απο την θέση του πολύτιμες γνώσεις. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Συνάδελφοι ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Το ανάλογο link που αναρτήθηκε στο post του συναδέλφου sotiris_an είναι πολύ βοηθητικό αλλά αφορά ως επι το πλείστον κατανομή ανελκυστήρα. Εκτός εάν-επειδή δεν γνωρίζω καθόλου την θεματολογία-είναι αυτό που ονομάζουμε κατανομή χιλιοστών οπότε υπάρχει συνάδελφος στο link που η τοποθέτησή του είναι αρκετά σαφής. Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος παρακαλώ όπως βοηθήσει επί του θέματος,γιατί εκτός των άλλων,πιστεύω είναι κάτι που αφορά το σύνολο των συναδέλφων που δεν τον γνωρίζουν. Ευχαριστώ πολύ.
  10. Δεν έχω συνάδελφε το πρόγραμμα. Δεν ξέρω καν πως γίνεται κατανομή για να το φτιάξω σε excel.
  11. Αν είναι υποχρεωτικό απο τους όρους δόμησης δε μπορείς να το αποφύγεις. Μόνο στην περίπτωση που πολύ εύστοχα αναφέρει ο συνάδελφος jimis9497.
  12. Συνάδελφε jbosdas, πιστεύω ένας συνδυασμός απαντήσεων απο ΥΠΑ και Πολεοδομία Γλυφάδας είναι ο σωστότερος προσανατολισμός. Αν και λογικά η Πολεοδομία είναι εκείνη που θα σε παραπέμψει στην ΥΠΑ.
  13. Συνάδελφε deinocrates4 σε κάθε προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά τα μόρια που απαιτούνται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.