Μετάβαση στο περιεχόμενο

GB331984

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GB331984

  1. υπάρχει η δυνατότητα μυνήσεων σε ΔΥ. Είναι μεγάλο θέμα να επιτρέπεται η προέγκριση και να μην εξαρτάσαι από τον κάθε ****** ΔΥ Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε κόσμιες εκφράσεις Διάβάστε τους κανόνες συμμετοχής Ευχαριστώ, Γιάννης
  2. άρα εάν έχει συνταχθεί συμβόλαιο με το εν λόγω τοπογραφικό, μπορώ να το εισάγω στο σύστημα του 4178;
  3. Έχουν ενδιαφέρον κάποια από τα σχόλια. Μερικοί πιστεύουν οτί καλό επαγγελματία σε κάνουν μόνο τα πτυχία. PS. Ποιός μπορεί να ισχυριστεί με σοβαρότητα οτί 2 μαθήματα Οδοποίιας στο Μετσόβειο αρκούσαν για να υπογράφεις αυτοκινητόδρομους, ενώ π.χ. ένας ΙΕΚτζής με 20 χρόνια κατάρτιση και εμπειρία δεν υπέγραφε ούτε γαϊδουρόδρομο. Παραδεχτείτε οτί δεν ίσχυαν Ευρωπαϊκες προδιαγραφές στην απονομή επαγγελματικών δικαιώματων τόσα χρόνια και οτί θέλατε να του τρώτε τη δουλειά και όλοι οι επαγγελματίες ασχολιούντουσαν με κατώτερες των περιστάσεων ασχολίες, λόγω ακριβώς αυτών των προστατευτισμών. Η επαγγελματική ανέλιξη δεν τελειώνει στις Πανελλήνιες. Καλό ξε-βόλεμα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.