Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νικολας*

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Νικολας*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αντε να ιδιωτικοποιηθουν ολα να δουμ εασπρη μερα...τόσα χρόνια με όλους τους άσχετους και τους παρτακηδες!!!
  2. Γεια σας, θέλω μια βοήθεια επί του θέματος, αν έχω ένα νομίμως υφιστάμενο κτίριο (προ '45) το οποίο έχει υπερβεί δόμηση.Πώς το φτιάχνω τον πίνακα?

  3. Γεια σας, θέλω μια βοήθεια επί του θέματος, αν έχω ένα νομίμως υφιστάμενο κτίριο (προ '45) το οποίο έχει υπερβεί δόμηση.Πώς το φτιάχνω τον πίνακα?
  4. Γεια σας, θέλω μια βοήθεια επί του θέματος, αν έχω ένα νομίμως υφιστάμενο κτίριο (προ '45) το οποίο έχει υπερβεί δόμηση.Πώς το φτιάχνω τον πίνακα? Συνάδελφε, σε ένα νήμα αναρτούμε το ερώτημα μας!! DIMITRIS80
  5. μιλάμε για εκτος σχεδίου .σκεφτόμουν με κάποια άδεια διαμόρφωσης εδάφους να έφτιαχνε τον αγροτικό δρόμο...λέτε να μπορεί έτσι?
  6. γεια σας με τη σειρά μου...θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να φτιάξει ,ή εστω να διαμορφώσει το έδαφος σε ένα βοσκότοπο (όλη η ιδιοκτησία δικιά του, ώστε να πηγαίνει από τη μία άκρη του χωραφιου-στην άλλη πχ για να κουβαλάει νερό στα ζώα του...) τι διαδικασία αδειοδότησης διαμόρφωσης εδάφους υπάρχει? (ιδιωτικού δρόμου εντός ιδιοκτησίας )
  7. Kαλησπέρα σας, Υπάρχει μία περίπτωση ενός οικοπέδου που πρέπει να μεταβιβαστεί από το δήμο σε έναν ιδιώτη,επειδή ο δήμος του καταπάτησε πριν κάποια χρόνια περνώντας αυθαίρετα ένα δρόμο μέσα από το οικόπεδό του... Για να γίνει η μεταβίβαση στη συμβολαιογράφο, χρειάζεται πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ το οποίο προϋποθέτει Ε9.Ο δήμος όμως δεν έχει κάνει ποτέ Ε9.... Πώς ξεμπλέκουμε???
  8. Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν απέχουν πολύ οι απόψεις σου από την αίσθηση που αρχικά είχα. Εάν εννοείται τα αρχικά στατικά της αδείας επιτρέπουν ("σηκώνουν") τους επιπλέον ορόφους θα προχωρήσουμε, απλά παλιότερα που το είχε ξαναψάξει ο ιδοκτήτης σα να θυμάται ότι ο τότε μηχανικός του είχε ζητήσει συγκατάθεση των από κάτω (έστω σε Υ.Δ) για τα στατικά. Επίσης κατά τη διάρκεια της κατασκευής θα χρησιμοποιηθούν αναγκαστικά κοινόχρηστοι χώροι (ο περιβάλλων χώρος του οικοπέδου, κλιμακοστάσια κλπ...). Μπορεί εκεί νομικά να του το απαγορεύσει ο από κάτω όπως ο συγκεκριμένος απειλεί ας πούμε;
  9. Καλησπέρα. Σε ακίνητο με σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας και υλοποιημένους ισόγειο και πρώτο, απαιτείται ο ιδιοκτήτης του δικαιώματος υψούν για τον δεύτερο και τρίτο να έχει τη συγκατάθεση των από κάτω προκειμένου να χτίσει; Έχουν δικαίωμα αυτοί να τον φρενάρουν; Η λογική μου (κοινή;; λέει ότι αφού αγόρασε νόμιμα κάποτε το δικαίωμα υψούν και υπάρχει επαρκέστατο υπόλοιπο Σ.Δ. και σαφέστατη αναλογία τετραγωνικών με τη σύσταση και τον αντίστοιχο πίνακα χιλιοστών ότι και να μην πολυθέλουν οι από κάτω, το πρόβλημα πρέπει να ξεπερνιέται. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.