Μετάβαση στο περιεχόμενο

Erie

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Erie's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μολις υπεγραψα καποια βεβαιωση για στατικη επαρκεια καποιου παλιου κτηριου, και ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν γινεται να βρω καποιο τροπο ακυρωσης αυτης. Ευχαριστω
  2. Καλησπερα, Εχω και εγω μια απορια οσον αφορα την πορτα, γιατι θελω να αποφυγω να μονωσω το υπογειο διοτι ειναι γκαραζ. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να υπάρξει πόρτα προς το υπόγειο, αποφασισα να βαλω την πορτα στο υπογειο. Θα ηταν ορθο κατα τη γνωμη σου, αν μονωνα στην περιπτωση αυτη ολο το κλιμακωστασιο και την πορτα, και να πω οτι συνορευουν με Μ.Θ.Χ; Ευχαριστω πολυ!
  3. Καλημερα, Εχω και εγω μια απορια, σχετικα με το που θα μπει η πορτα. Επειδη στο ισογειο δεν ειναι εφικτο λογο του σχεδιασμου της σκαλας, αποφασισα να την βαλω στο τελος του κλιμακοστασιου του υπογειου, πιστευοντας οτι ετσι θα ειναι λειτουργικα ορθο. Απο την αλλη, ομως, θα ηταν σωστο στους υπολογισμους να συνορευει η συγκεκριμενη πορτα και οι τοιχοι με τον Μ.Θ.Χ. αφου βρισκονται στο υπογειο και οχι στο ισογειο; Συγνωμη αν σας μπερδεψα. Ευχαριστω Καλες Γιορτες Παρακαλώ, μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος. miltos
  4. Κι εγω προσπαθησα να κανω μια πληρη μελετη με το Epacad demo, αλλα δυστυχως απετυχα διοτι προφανως το κλειδωσε η εταιρια προσφατα. Συγκεκριμενα, δεν μου δινεται η δινατοτητα να ορισω κατοψη απο 'παρε απο κατοψη' επιλογη απο το Γεωμετρικο Μοντελο. Επισης στο Epacad περιεργως δεν απαιτειται η εισαγωγη δομικων στοιχειων υποστηλωματων και δοκων, ενω αυτα χρειαζονται εξωτερικα, οπως και στην παλια θερμομονωση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.