Μετάβαση στο περιεχόμενο

A.A.L.

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by A.A.L.

  1. Κατ΄αρχας πισινα σε ταρατσα δωμα κατσκαευαζεται κατα την αποψη μου μονο εαν ολο το κατω κτιριο εχει μελετηθει για τετοια κατασκευη..Ωραιο το ρουφ γκαρντεν με πισινα ( ασχετως μεγεθους) αλλα εγκυμονει πολλα θεματα που χρηζουν ιδιαιτερης προσοχης...Σε νεοδμητο κτιριο ειναι αρκετα δυσκολη η μελετη ποσο μαλλον σ ευπαρχον ποιος ξερει εμ τι προδαγραφες και τι ορια σε στατικη μελετη...Κανεις δεν θα μπορεσει να εγγυηθει ασφαλεια ετσι..!!
  2. Προκειται να ανεγερθει διωροφο με υπογειο ξενοδοχειο Γ ταξης σε στυλ αγροτοτουρισμου σε εκτος σχεδιου οικοπεδου εκτος δασικης εκτασης και σκεφτενται οι μελετητες να "θαψουν" την δεξαμενη αεριου που θα χρησιμοποιειται ως καυσιμο για παραγωγη ρευματος,θερμανσης και ζεστου νερου.Υπαρχει απογαορευση συμφωνα με το ΓΟΚ η για την περιπτωση αυτη αεπιτρεπεται.Παρακαλω καποιο συναδελφο εαν εχει αντιμετωπισει παρομοιο θεμα να με πληροφορηση για ΓΟΚ η ΦΕΚ.? Ευχαριστω εκ των προτερων
  3. @Topap Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....λογικά θα πρέπει για καλύτερη ασφάλεια να μεταφέρονται οι κάθετοι δοκοί στο έδαφος(φορτία ανωδομής) και όχι στην υπάρχουσα τοιχοποιία την οποια κανεις δεν ξέρει τι γίνεται με αυτήν αφού δεν γνωρίζουμε ούτε καν την ποιότητα της..!! @ofadown Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο λογισμικό για φέρουσες και μεταλλικές κατασκευές είναι το fespa και το αντίστοιχο της p-systems Έχω ασχοληθεί πολύ με μεταλλικές κατασκευές όχι μονο σαν προσθήκες αλλα σε μεγάλα κτίρια στο εξωτερικό και στη ελλάδα ( αθηνα 2004, ν.ιωνία) και είναι βασικά η κατασκευή του μέλλοντος.ελπίζω να βοήθησα ───────────────────────────────────────────────── Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Να αποφεύγετε τις άσκοπες παραθέσεις μηνυμάτων. Χρησιμοποιήστε το edit για να μην κάνετε συνεχόμενες δημοσιεύσεις.
  4. @tpanag συμφωνώ μαζί σου και επικροτώ...προσωπικά θα έλεγα πιο σωστό θα ήταν η Αττικής που είναι του ΤΣΜΕΔΕ οπού ούτως η ομοίως εκεί καταθέτουμε τα ποσά για το ταμείο ασφάλισης μηχανικών...άρα λογικά εκεί θα ήταν να καταθέτουμε τις αμοιβές μας μπας και πάρουμε και κανένα δάνειο για εξοπλισμό γραφείου π.χ.!! ο λογαριασμός αμοιβών μηχανικών είναι πλέον σαν τρεχούμενος με νέο όνομα από την ΕΤΕ ως "επαγγελματικός plus" άρα δεν χρειάζεται κανένα ποσό για να δημιουργηθεί νέος λογαριασμός σε νέο συνάδελφο , λειτουργεί όπως οι κανονικοί και τώρα πλέον δεν θέλουμε 15 εργάσιμες μέρες άλλα 10 ημερολογιακές σύμφωνα με την επιστολή της ΕΤΕ προς μηχανικούς. λύθηκε η απορία?
  5. Τα λουτρά αμεα/αμκ ελαχιστη διάσταση είναι 1,80x2,00 αλλα οι προτεινόμενες είναι 2,20x2,10 m. Αλλα με την πόρτα να ανοίγει προς τα έξω με άνοιγμα θύρας 1.10 m. Αυτά για νεοανεγειρόμενα ξενοδοχεία και για έγκριση ΕΟΤ σημειωτέον ότι απαιτούνται και ράμπες προσπέλασης πλάτους 1,20m. Με κλίση μικρή από/προς κοινοχρηστους χώρους. Ελπίζω να βοήθησα λίγο
  6. Καλά τα μεταπτυχιακα όταν κανεις ακαδημαϊκή καριέρα...αλλα έξω στην πιάτσα μονο για χαρτί κάνει...!! Έξοδα..χρόνος..πίεση διαγωνισμάτων...κυνήγι βαθμών...όλα αυτά προς τι? Για κάτι που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν πληρώνεται? Εδώ κοντεύουν να κόψουν τα κεκτημένα των μηχανικών με τις αμοιβές...και μακάρι ένας τίτλος να έφερνε καλύτερες συνθήκες εργασίας ..αλλα που ? Μονο σε πολυεθνικη ίσως παίξει ρολο για θέση και μισθολόγιο καλύτερο...!! Είναι αυτό που λένε...όλα τα είχε η μαριωρη ο φερετζές της έλειπε..!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.