Μετάβαση στο περιεχόμενο

sakis1001

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sakis1001

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα , έχω μια πολυκατοικία με έναν ιδιοκτήτη χωρίς πίνακα οριζοντίων . Στο υπόγειο βάσει αδείας είχαν δεσμευτεί 3 θέσεις στάθμευσης στις οποίες κατέβαινες με ράμπα από το ισόγειο , η ράμπα δεν κατασκευάστηκε ποτέ και έτσι δεν υλοποιήθηκαν και οι θέσεις στάθμευσης . Πως μπορώ να δηλώσω τον χώρο του υπογείου στον 4495/17 αφού έχει γίνει αποθήκη ;
  2. Πρέπει να κάνεις αίτημα ( στα αιτήματα) για να ανοίξει το σύστημα για να δεχτεί την οριστική υπαγωγή
  3. Καλησπέρα σε ολους Μια πληροφορία θα ήθελα σε δήλωση του ν.4014 που είναι ληξιπρόθεσμη πως μπορεί να γίνει μεταφορά στον 4178 /13 , ( όταν πηγαίνω να κάνω αίτηση στον 4014 μου βγάζει ότι εκκρεμούν άλλες αιτήσεις ) . Ευχαριστώ
  4. Καλημέρα Συνάδελφοι, επανερχομαι και ζηταω την γνωμη σας . Μια τριώροφη πολυκατοικία κατασκευή του 197 , που βάσει άδειας έχει δώδεκα διαμερίσματα τεσσερα διαμερισματα ανα οροφο ο κατασκευαστής στην πράξη έχει κατασκευάσει 30 διαμερίσματα δηλαδή δέκα σε κάθε όροφο τα οποία πούλησε με συσταση οριζοντιων . Τα διαμερίσματα ευρίσκονται εντος του όγκου βάσει της οικ. Αδείας και δεν καταλαμβάνουν κοινοχρήστους χώρους . Η γνώμη μου είναι να κάνω μια δήλωση με τα ποσοστά από τις οριζόντιες του κάθε ιδιοκτήτη και να βάλω 3 παραβάσεις (500,00) μια για κάθε όροφο για αλλαγή διαμερισματωσης και να παρω δηλωσεις για συννενεση ολων των ιδιοκτητων. Περιμένω γνώμες και προτάσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  5. Καλημέρα Συνάδελφοι, χρειάζομαι τα φώτα σας. Μια τριώροφη πολυκατοικία το 1976 κατασκευή, που βάσει άδειας έχει δώδεκα διαμερίσματα ο κατασκευαστής στην πράξη έχει κατασκευάσει 30 διαμερίσματα δηλαδή δέκα σε κάθε όροφο τα οποία πούλησε με οριζόντιες ιδιοκτησίες . Τα διαμερίσματα ευρίσκονται εντος του όγκου βάσει της οικ. Αδείας και δεν καταλαμβάνουν κοινοχρήστους χώρους . Η γνώμη μου είναι να κάνω μια δήλωση με τα ποσοστά από τις οριζόντιες του κάθε ιδιοκτήτη και να βάλω 3 παραβάσεις (500,00) μια για κάθε όροφο για αλλαγή διαμερισματωσης . Περιμένω γνώμες και προτάσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.