Μετάβαση στο περιεχόμενο

kyriakos andreoy

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kyriakos andreoy

  1. Πρόβλημα με solar edge δεν αναγνωρίζει όλα τα optimizer, αναγνωρίζει τα 7 από τα 10 . Το έχει συναντήσει κανένας από την παρέα . solar edge 3kw panel solar frontier 150W 20 πλαίσια ,δυο ανά ένα optimizer P405
  2. Η αστοχία αυτή μπορεί να συμβεί αν μπορέσει και περάσει υγρασία μέσα στης επαφές και με το καιρό αρχίζει να καίγεται .
  3. Από το περασμένο Αύγουστο περιμένουμε να ανακινηθούν και να ανοίξουν τα προγράμματα <επιτέλους>
  4. Ρε παιδιά καλησπέρα σας για τι σκέπτεστε τον ιδιοκτήτη, να το καταγγέλλεται και ακυρωθεί το συμβόλαιο να κινήσει μια αγωγή στο μηχανικό να πάρει τα λεφτά του πίσω , διότι αυτές η κατασκευές δημιουργούν και προηγούμενο. Να δω αν ο μηχανικός το ξανακάνει. Άσε που σας αντιγράφουμε και εμείς στην Κύπρο.
  5. Αν και εφόσον έχεις την δυνατότητα από θέμα οριοθετήσεις δεν βλέπω το λόγο να μην τα χρησιμοποίησης . Φυσικά πρέπει να κάνεις μια σωστή επιλογή, να κάνεις τεχνοοικονομική μελέτη που θα σου το αποδεικνύει ότι συμφέρει στον επενδυτή .
  6. Στην Ελλάδα είναι υποχρεωτικό το ρελε να είναι 30mA Υπάρχουν κατασκευαστές των inverter που ζητούν 300mA
  7. Τι υπονοείς συνάδελφε (και μπορεί και ποιο νωρίς ) εξαρτάτε από το λάδωμα μήπως ?
  8. Καλημέρα σε όλους Για τα προγράμματα μας στην Κύπρο θα κάνουν το μεγαλύτερο άνοιγμα τώρα τέλος του Ιανουαρίου Αποτελούνται από τα Οικιακά μέχρι 5kwp .28€ Εμπορικά μέχρι 150kwp . 25€ Και τα μεγάλα εμπορικά από 150kwp-10 megawatt τα όποια θα είναι με μειονοτικές πλειοδοτήσεις που θα αρχίσουν από ,21€ με πτωτική τάση
  9. Καλησπέρα συνάδελφε Τι θέλεις να μάθεις για τα φωτοβολταικα πάρκα στην Κύπρο έχω , εγκαταστήσει πάρκα από 100kw-150kw σε όλες της ελεύθερες επαρχίες της κυπρου
  10. Τα έχετε χρησιμοποίηση, η έχετε ακούσει σχόλια καλά η κακά ?
  11. Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος για τα platinum 2200 TL παρακαλώ τα σχόλια σας με συνδυασμό πάνελ bioenergy 260w pol.
  12. Παιδιά είναι πολύ καλώ το χρησιμοποιώ και εγώ οδό και καιρό μπορείς να δημιουργούσης και video
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.