Μετάβαση στο περιεχόμενο

pontos4ever

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pontos4ever

  1. Για όψη πατητής τσιμεντοκονίας χρειαζόμαστε βερνίκι πολυουρεθανικής βάσης(όπως και τα χρώματα πισίνας) και πατητή απο υλικό που να μήν αντιδρά-απορροφά το νερό. Έχω δουλέψει την Thrakon decor superior που είναι εποξειδική πατητή και ακόμα αντέχει.
  2. Το Ytong έχει τέσσερις πυκνότητες PP2 PP4 PP2 A KAI PP2 A+ To PP4 με ενθσχυμενη μηχανικη αντοχη χρησιμοποιειται στην φέρουσα τοιχοποιια και χρησιμοποιουμε κονιαμα Μ10,O φερων οργανισμος μελεταται ώς φέρουσα διαζωματικη τοιχοποια.Ισογειο και ενας οροφος ειναι ερκετα εφικτη λύση με ενα απλο προγραμμα σαν το Fedra.
  3. Θελω να κάνω επισκευή σε επιχρίσματα ( με ικριώματα )κτιρίου με κατάληψη πεζοδρομίου. Απο την πολεοδομία για την έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας μου ζήτησαν Σ.Α.Υ. Φ.Α.Υ......εγώ μόναχα μία σκαλωσιά θα βάλω ...πώς θα κάνω ολόκληρο Σ.Α.Υ. Φ.Α.Υ για μία σκαλωσιά; Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Η έγκρση αφορά μόνο την επισκευή των επιχρισμάτων και καμία άλλη παρέμβαση στο κτίριο.
  4. Επειδη ειμαι ασχημα μπλεγμενος με τις Τ.Ο. του ΤΕΕ και των συναδελφων....παρακαλω διευκρινιστε μου το εξης: Η Τ.Ο. ΤΕΕ αναφερει πως για να συμπληρωσω ΔΔΤ 2 για κτιριο κατοικιας (Σ2 δηλαδη), το ποσοστο της αυθαιρετης κατασκευης σχετικα με τη συνολικη δομηση πρεπει αν ειναι μεχρι 20%. Εαν υπερβαινει το 20% πηγαινω σε ΔΔΤ 3; Ευχαριστω εκ των προτερων συναδελφοι.
  5. Καλησπερα! Αναρωτιομουν τι παιζει με την καταβολη τησ πρωτης δοσης (εκτος τοθ παραβολου) για οσους θα πανε να πληρωσοθν το παραβολο αθριο το μεσημερι για παραδειγμα, απο την στιγμη που την πεμπτη το βραδυ το ΤΕΕ μπλοκαρι το σθστημα και αρα δεν υπαρχει ο απαραιτητος χρονος για την ενημερωση του συστηματος.Μπορει καποιος να μοθ δωσει τα φωτα του? Επισης σε περιοχεσ εκτος σχεδιου στις οποιες πλεον δεν επιτρεπεται η δομηση, σε περιπτωση που εχω ενα κτισμα του 85 με αδεια και αυθαιρετες επεκτασεις σε αυτο, οι υπερβασεις δομησης θεωρουνται με τα τωρινα δεδομενα η με τα τουσ συντελεστες που ισχθαν οταν εκδοθηκε η αδεια???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.