Μετάβαση στο περιεχόμενο

india

Members
  • Περιεχόμενα

    33
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

india's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα εχω πελατη με ημιυπαιθριο με οικοδομικη αδεια του 2005, σε ποια κατηγορια ανηκει? προφανως 4 η 5? και δευτερον εκει που λεει στο συστημα τυπος αυθαιρεσιας το βαζω ρυθμιση ή εκδοθεισα ΟΑ προ του 2011? ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Συναδελφοι καλησπερα. Μπηκατε στο συστημα μας πως ειναι τα πραγματα το αναβαθμισαν? λειτουργει? παντως τα προστιμα αποτι λεπω στα ιδια κυμαινονται, δεν ειναι φθηνοτερα που ελεγαν!
  3. χαχα σωστο κι αυτο..παντως το χιουμορ το εχουμε ακομη σαν λαος! ειναι μια λυση το σκεφτηκα κι εγω αυτο απλα ειναι λιγο παραξενος, απο αυτους που μενουν εξω κι ειναι καχυποπτοι με εμας τους εδω ελληνες...
  4. Υπεροχα ολα λειτουργουν ρολοι! Και οσοι θελουν να κανουν γονεικη παροχη ακινητου με η/υ χωρο μη τακτοποιημενο τι γινεται? εχω πελατη κατοικο εξωτερικου που αυτον τον μηνα φευγει.
  5. ευχαριστω για την απαντηση πες μου ομως μπορουμε να υποβαλλουμε καινουργιες δηλωσεις?
  6. Συναδελφοι καλημερα, ο καινουργιος νομος για τα αυθαιρετα εχει ψηφιστει? Κι αν οχι τοτε πως βγηκε φεκ? Εμεις απο ποτε μπορουμε να υποβαλλουμε καινουργιες δηλωσεις στο συστημα του ΤΕΕ?
  7. ακριβως ειμαι σε αρχικη..ναι δεν θελω να το ρισκαρω γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα.. μαλλον θα κανω καινουργια..ευχαριστω πολυ
  8. εκει δεν το εκανα. το ειδα μετα την υποβολη το αλλαξα, το αποθηκευσα αλλα δεν αλλαξε, τι μπορω να κανω τωρα? ευχαριστω για την απαντηση
  9. Συναδελφοι τα φωτα σας. Εχω πελατη ομογεννη και στη δηλωση εβαλα ειδικες συνθηκες παλινοστουνντες αλλα μου εβγαλε κανονικο προστημο. Οχι μειωμενο κατα 80% οπως επρεπε. Ξερει κανεις γιατι? τι κανω λαθος? Ευχαριστω εκ των προτερων
  10. Παρακαλω τα φωτα σας συναδελφοι. Συγνωμη προκαταβολικα αν ρωραω βασικα και πραματα που εχουν υποθει. Ειναι η πρωτη βεβαιωση μη αυθαιρεσιας που κανω. Πηγα μετρησα το διαμερισμα ολα ηταν βαση σχεδιου ενταξει. Τι κανω? Παω στο συστημα αυθαιρετων απο οτι ξερω αλλα δεν ξερω τι κανω απο εκει και περα το λογικο θα ηταν να υπηρχε φακελος για βεβαιωσεις αλλα νομιζω δεν υπαχει..
  11. ευχαριστω για την απαντηση, μαλλον λαθος καταλαβα νομιζα πηραν μαζι παραταση
  12. παιδια ο 3843 πηρε παραταση οπως τα αυθαιρετα?? μπορουμε να υποβαλλουμε ημιυπαιθριο??
  13. συναδελφοι εγω ακουσα οτι πηρε παραταση μαζι με τα αυθαιρετα μεχρι 30 Δεκεβριου...??? εχει ληξει τελικα ο 3843 γιατι μου ηρθε μια πελατισα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.