Μετάβαση στο περιεχόμενο

tkan13

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tkan13

  1. Καλησπέρα σας, Καλά Χριστούγεννα! Θα μπορούσατε όταν είναι εφικτό να μου πείτε την τιμή ζώνης: εκτός σχεδίου που ανήκει στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας με Χ: 290377.578 Y: 4097405.811 Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα akis73! Θα ήθελα τα φώτα σου για δυο γήπεδα εκτός σχεδίου αλλά εντός ζώνης. 1)εντός ζώνης οριοθετημένου οικισμού προ 23 Χριστιανουπόλεως Τριφυλίας με συν/νες : Χ= 294468.90 , Υ=4112474.10 2) εντός ζώνης σχεδίου πόλεως Κυπαρισσίας Τριφυλίας με συν/νες : Χ= 292990.90, Υ=4124449.14
  3. Καλησπέρα και από εμένα! για εκτός σχεδίου στην Τοπική Κοινότητα Εξοχικού Δήμος Τριφυλίας με συντεταγμένες Χ= 286921 , Υ= 4117488 τι τιμή ζώνης θα βάζαμε, ευχαριστώ!
  4. Συνάδελφοι, είμαι νέος μηχανικός και έχω μπλοκάρει λίγο στο θέμα με τα αυθαίρετα. Έχω βγάλει άκρη με τα χαρτιά που θα χρειαστούν, και με τα πρόστιμα νομίζω θα τα καταφέρω(υπάρχει και το πρόγραμμα του michanikos που έχω κατεβάσει). Αυτό που με αγχώνει είναι το δελτίο δομικής τρωτότητας που φέρει και την ευθύνη της υπογραφής μου. Νιώθω ότι είναι μεγάλο ρίσκο να υπογράψω για ένα σπίτι αν αντέχει, χωρίς να κάνω τον οποιοδήποτε έλεγχο. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω καταφέρει να βρω, είναι ένα πρόγραμμα της 3dr για αυθαίρετα(http://www.3dr.eu/TOE) ,το οποίο καταλήγει σε βαθμολογία δομικής τρωτότητας και το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω. Θέλω να ρωτήσω, αν το έχει δουλέψει κανείς, τι αποτέλεσμα έβγαλε στον έλεγχο δομικής τρωτότητας, και αν θα κάνει και κάποιον άλλον έλεγχο πέρα από αυτό που κάνει το πρόγραμμα.
  5. Συνάδελφοι, είμαι νέος μηχανικός και έχω μπλοκάρει λίγο στο θέμα με τα αυθαίρετα. Έχω βγάλει άκρη με τα χαρτιά που θα χρειαστούν, και με τα πρόστιμα νομίζω θα τα καταφέρω(υπάρχει και το πρόγραμμα του michanikos που έχω κατεβάσει). Αυτό που με αγχώνει είναι το δελτίο δομικής τρωτότητας που φέρει και την ευθύνη της υπογραφής μου. Νιώθω ότι είναι μεγάλο ρίσκο να υπογράψω για ένα σπίτι αν αντέχει, χωρίς να κάνω τον οποιοδήποτε έλεγχο. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω καταφέρει να βρω, είναι ένα πρόγραμμα της 3dr για αυθαίρετα(http://www.3dr.eu/TOE) ,το οποίο καταλήγει σε βαθμολογία δομικής τρωτότητας και το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω. Θέλω να ρωτήσω, αν το έχει δουλέψει κανείς, τι αποτέλεσμα έβγαλε στον έλεγχο δομικής τρωτότητας, και αν θα κάνει και κάποιον άλλον έλεγχο πέρα από αυτό που κάνει το πρόγραμμα. Δεν αναρτούμε το μήνυμα μας σε διάφορα θέματα, σκέψου να το κάναν όλοι αυτό.Περιμένουμε τυχόν απάντηση και αν δε λάβεις μπορείς να επανέλθεις.Ευχαριστώ Manolis gon.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.