Μετάβαση στο περιεχόμενο

ip

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από ip

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου συνάδελφε. Επειδή το λέει ο νόμος ζήτησα αποσαφήνιση. Τίποτα το βιολί τους όπως λές. Άξιοι της μοίρας μας, ένα σωρό χρήματα στο πουθενά και συμπεριφορά μηδέν. Ύφος 17 καρδιναλίων κλπ. Ενημέρωση μηδέν. Νομίζω ότι μόνο μόνοι μας με λίγη προσπάθεια. Μου έδωσαν κάποιες τιμές, τις οποίες σύγκρινα με του πίνακα σου οι οποίες είναι αυτές και δεν υπήρχε λόγω να ανεβάσω κάτι.

    • Upvote 1
  2. Σε συνέχεια χθεσινής επικοινωνίας με το ΤΣΜΕΔΕ (Γρ Θεσ/κης) μου εξήγησαν ότι με εξαίρεση τις εισφορές για ΚΣ (Κύρια Σύνταξη) και ΕΙΠΡ (Ειδική Προσαύξηση) για τις οποίες μπορεί να αλλάξει η ασφαλιστική κατηγορία 3 σε 2 ή σε 1, οι υπόλοιπες εισφορές δηλ. ΕΠΙΚ (Επικουρική Ασφάλιση),Πρόνοιας (Εφάπαξ), ΚΥΤ (Υγείας) παραμένουν στο ύψος της ασφαλιστικής κατηγορίας στην οποία ο ασφαλισμένος κατατάσσεται κατά την ημερομηνία της αίτησης + ΟΑΕΔ φυσικά. Έτσι μου μεταφέρθηκε από αρμόδιο άτομο, δεν μπορώ να ελέγξω την ορθότητα η όχι της πληροφορίας, το συνεισφέρω όμως στο διάλογο ως ελάχιστο στην εξαιρετική δουλειά του συναδέλφου. Αυτό για του υπολογισμούς σας. Προσωπικά με 3η ασφαλιστική κατηγορία και με γνώμονα για τους υπολογισμούς μου τα ανωτέρω σε 1η προκύπτει ένα όφελος της τάξεως του 20,3% / έτος.   

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.