Μετάβαση στο περιεχόμενο

memento

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

memento's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για ικριώματα θέλει άδεια δόμησης.. ι. Τοποθέτηση ικριωμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται κατάθεση Σχεδίου και Φακέλου ασφάλειας και υγείας του έργου με ορισμό του υπεύθυνου συντονι− στή σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π.δ. 305/1996 (Α΄305) και δήλωση ανάληψης της ευθύνης από μηχανικό για την επίβλεψη του έργου. 4178/13 άρθρο 48
  2. Πήρα τηλ. στο Πλαίσιο και δεν ήξεραν τπτ περί αυτού του θέματος. Μου είπαν επίσης ότι το πρώτο τιμολόγιο δεν υπάρχει καταχωρημένο... Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν συναντήσει ξανά παρόμοιο θέμα. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έτσι φαίνεται το λογικό. Ο λογιστής δεν μου το ανέφερε καθόλου αυτό.
  4. Το ίδιο έχει συμβεί και σε εμένα μάλιστα δύο φορές στο Πλαίσιο...Με αγορά μελανιών, επιστροφή τους μετά και αγορά άλλων. Το πρώτο τιμολόγιο και στις δύο περιπτώσεις μου το κράτησαν. Την πρώτη φορά ο λογιστής μου έγραψε στο Βιβλίο Εσόδων-Εξόδων το τελικό τιμολόγιο και από κάτω με κόκκινα γράμματα το πιστωτικό. Από κάτω η διαφορά τους φάνηκε σαν σύνολο του τριμήνου. Έτσι όμως δεν φαίνονται τα συνολικά λεφτά που έδωσα αλλά η διαφορά τους, σαν δηλ. να μου έκαναν δώρο λεφτά με το πιστωτικό τιμολόγιο.. Κάνω κάπου λάθος?Στην περιοδική δήλωση ΦΠΑ τι πρέπει τελικά να γράψω?
  5. Καλησπέρα Μόλις πληροφορήθηκα από τον τοπικό οαεδ ότι υπάρχουν ακόμα θέσεις για το πρόγραμμα στην Αθήνα. Επειδή βαριούνται να εξυπηρετήσουν τις περισσότερες φορές και επειδή δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη αν μάθετε ότι έχει αλλάξει κάτι ενημερώστε σχετικά. 2 ερωτήσεις : 1) Μπορώ στην έναρξη επαγγέλματος να δηλώσω σαν έδρα το σπίτι μου (για να μην χάσω χρόνο) η πρέπει απαραίτητα να είναι η διεύθυνση του χώρου που θα νοικιάσω ως γραφείο μου? 2) Πρέπει να έχω εξοφλήσει ότι χρέος έχω στο ΤΣΜΕΔΕ πριν την ένταξη στο πρόγραμμα? χρέος το οποίο από ότι ρώτησα δεν καλύπτεται σαν έξοδα… Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.