Μετάβαση στο περιεχόμενο

PK2011

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PK2011's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δηλαδή μπορεί να δηλωθεί στο Ε9 ως ακίνητο με χρησιδάνειο και να τακτοποιηθεί χωρίς τίτλο ιδιοκτησίας , μόνο με έγγραφα παραχώρησης χρησιδανείου ; και με εγκ. 4 παρ. 18 ως φερόμενος ιδιοκτήτης μπορεί να το ρυθμίσει και δεν απαιτείται η συναίνεση των λοιπών συνιδιοκτητών για την υπαγωγή και µόνο ;
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το ακίνητο παραχωρήθηκε από την ΕΥΑΠΟΕ που δεν υφίσταται πλέον και τα αρχεία της μεταβιβάστικαν στην Περιφέρεια Ανατολικής - Μακεδονιας Θρακης
  3. Για σας συνάδελφοι ! Αν μπορείτε να βοηθήσετε -- περίπτωση πολύ πολύπλοκη . ο πελάτης ( παλινοστούντος ) μου έχει πάρει ακίνητο (μονοκατοικία) από το κράτος με χρησιδάνειο οποίο στο μέλλον πρέπει να παραχωρηθεί δωρεάν σύμφωνα με το νόμο . Πριν από δέκα χρόνια έχει χτίσει μια προσθήκη αυθαίρετα για την οποία έχει καταγγελθεί στην πολεοδομία και από τότε πληρώνει πρόστιμα εξέγερσης και διατήρησης (περίπου 500 ευρώ το χρόνο) Ερώτηση : μπορεί να τακτοποιηθεί αυτό το αυθαίρετο με το νόμο 4178 αν αυτός δεν έχει ακόμα τίτλους ιδιοκτησίας (δεν δηλώνεται ούτε σε Ε9 ) εκτός συμβολαίου χρησιδανείου, και το ακίνητο βρίσκετε στο οικόπεδο εξ΄ αδιαίρετου με παρομια παραχωρημένα κτίρια με διάφορες αυθαιρεσίες. Υπαρχει μια γενική Οικοδομική άδεια για όλα κτίρια . Ευχαριστώ.
  4. Βοηθηστε παρακαλω , ο επιβλέπον επιμένει ότι οι εργασίες για αναθεώρηση πρέπει ρητά να μοιραστούν στα τρίμηνα αντίστοιχα με το ποσοστό που μοιράστηκαν στο χρονοδιάγραμμα , ανεξάρτητα από απο πραγματική χρονολογία , που αποδεικνύεται με λογ/μους , εργαστηριακά . Παράδειγμα -- σύμφωνα με χρον/μμα του έργου ασφαλτικά έπρεπε να γινόταν 1 τρίμηνο , 2 τρίμηνο , και 3 τρίμηνο και αυτός τα μοιράζει με 33% σε κάθε τρίμηνο , όμως όλες εργασίες εκτελέστηκαν και πιστοποιήθηκαν στον 3 τρίμηνο ---- έχει δίκιο? (χάνουμε 2500 ευρώ με αυτών το τρόπο) Ευχαριστώ σε όλους που θα βοηθήσουν .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.