Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δώρα

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Δώρα

  1. 1. Ζητάνε διευκρινήσεις από όσες ΑΠΥ, Τιμολόγια δεν αναγράφεται ξεκάθαρα το ποσοστό του ΦΠΑ του συγκεκριμένου εκδότη. Άρα σε όλα τα παραστατικά να αναγράφεται ξεκάθαρα το ποσοστό ΦΠΑ.
  2. Σε κάποιους ωφελούμενους έχει διορθωθεί. Άρα είναι θέμα ωρών να διορθωθεί για όλους.
  3. Τελικά τι έγινε σε αυτή την περίπτωση σου; Εγω εκ παραδρομής έχω ανεβάσει 0 τ.μ.τακτοποιημενα ενώ είναι 9,08. Έβαλα ολη τη συνολική επιφάνεια μαζί με τα τακτοποιημένα τετραγωνικα στην επιφάνεια βάσει Ο.Α. Βεβαια έχει γίνει επισύναψη περαίωσης βεβαιωσηε
  4. Καλημέρα, Λάθος η κενή απάντηση. Ας ελπίσουμε ότι από Δευτέρα θα διορθωθεί αυτό το ζήτημα που προέκυψε.
  5. Οι κωδικοί taxisnet μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνταξη μίας αίτησης. Δεν θα μπορέσει να μπει η σύζυγος
  6. Οι χρήστες που είχαν εγγραφεί στην προηγούμενη πλατφόρμα και δεν έκαναν οριστικοποίηση της αίτησης τους δεν μπορύν να εισέλθουν στη νέα. Έχεις κανείς κανένα νεότερο για αυτούς? Θεωρώ ότι είναι αστοχία της πλατφόρμας σωστά?
  7. Καλημέρα, τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα. Σε μία αίτηση που είχε κολλήσει εξαιτίας λάθος Αριθμό παροχής ρεύματος από τον ενοικιαστή στο Ε1, τώρα αν γίνει τροποποιητική θα μπορεί να συνεχίσει η αίτηση; Το κουμπί "Έλεγχος πληρότητας στοιχείων" είναι απενεργοποιήμενο. Αν γίνει σωστά η συμπλήρωση των οικονομικών στοιχείων θα ενεργοποιηθεί;
  8. Για να είναι ήρεμα τα πράγματα στο forum μια χαρά δουλεύει τώρα η πλατφόρμα. Οι πρώτες περιφέρειες ταλαπαιρωθήκαμε και τώρα όλα μια χαρά.
  9. Δεν γίνεται οι πρώτες περιφέρειες να είναι έτσι απλά αδικημένες χωρίς να υπάρχει κάποια λύση, κάποιος υπεύθυνος για αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε. Τώρα οι υπόλοιποι θα κάνουν πολύ πιο χαλαρά τη δουλειά τούς. Απλά ντροπή κ αισχος....
  10. Σε κατοικία που ενοικιάζεται και δηλώνεται από τον ενοικιαστή κύρια κατοικία. Γίνεται επαλήθευση και από το έντυπο Ε2 για τα τετραγωνικά; Μου βγάζει πρόβλημα στο ΑΦΜ του ενοικιαστή. Αλλά υπάρχει διαφορά στα τ.μ. Ε9 και Ε2 θέλει τροποποίηση το Ε2;
  11. Σε ακίνητο το οποίο ενοικιάζεται βάζω το ΑΦΜ του ενοικιαστή και δεν αναγνωρίζεται. Τι μπορεί να συμβαίνει?
  12. Καλημέρα, Τελικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε όταν μας βγάζει το μήνυμα για την κάλυψη των ιδίων κεφαλαίων. Στη δική μου περίπτωση μου βγάζει διαφορά 4,5 και δεν προκύπτει από κάπου. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καθόλου κάλυψη από ίδια κεφάλαια. Και η αίτηση επίσης είναι με δάνειο. Τι πρέπει να κάνω? Στη γραμμή επικοινωνίας εννοείται πως δε μπορώ να πιάσω γραμμή.
  13. Καλημέρα, Σε αίτηση με δάνειο κλείδωσαν οι προμηθευτές μετά από υπογραφή της δανειακής σύμβασης. Τώρα τι κάνουμε?
  14. Συνάδελφοι θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά νομοθεσία ισχύει σχετικά με τις αποστάσεισ από χωριά, πόλεις κτλ. για την έναρξη μιας δραστηριότητας.Είμαι καινούργια και χρειάζομαι βοήθεια!!!! Thanks Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.