Jump to content

lydia1

Core Members
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Ουδέτερη

About lydia1

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τωρα δλδ αυτο θεωρείται επισημο ότι έχουν δώσει παραταση και για τον Ν4178?
 2. Καλημέρα σε ισόγεια κατοικία έχει γίνει επέκταση <25τμ και επιπλέον, στο ακίνητο υπάρχει στέγαστρο 30 τμ, το οποίο στηρίζεται στην κατοικία. Υπάρχει απαλλαγή από υποχρέωση Μ.Σ.Ε για κατοικία και στέγαστρο;
 3. Συναδελφοι καλημέρα να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος, είχα μία έντυπη άδεια την οποία αναθεώρησα ηλεκτρονικα και η αδεια εκδόθηκε κανονικά.Τώρα αυτό που θέλω να κάνω είναι να κάνω μια ενημέρωση της υπάρχουσας αδεια για αλαγή ονόματος ιδιοκτήτη.Πάω στην δεξία στήλη και παταώ εισαγωγή πράξης σε συνέχεια προγενέστερης,κάνω τον συσχετισμό και παταω ενημέρωση έντυπης άδειας/αδειας δόμησης και μου δημιουργεί το νέο έργο.Το συστημα μου ζητάει να ξανανεβάσω ολα τα αρχεια,Θα πρέπει να ξανανέβουν όλα από την αρχή?Η μήπως αρκεί απλά να διορθώσω το όνομα του ιδιοκτήτη?
 4. Καλημέρα, επείδη δεν μου έχει ξανατύχει να βγάλω ηλεκτρονικά άδεια μικρής κλίμακος ανα γνωρίζει κάποιος θα εκτιμούσα την βοήθεια. σε οικοπεδο στον οποίο υπάρχει 3οροφη οικοδομή και θελώ να βγάλω μια αδεια μικρής κλιμακας για απλή περιτοιχιση από λιθοδομη, θα πρεπει να συμπληρώσω ολα τα πεδία που μου ζητάει πχ στην καρτελα χρησεις/δομηση/θεσεις σταθμευσης πρεπει να συμπληρωθούν όλα αυτα τα στοιχεία(η/χ εμναδον υπογειου εκτος σδ κτλ) σαν να βγαίνει κανονική άδεια?σε καποιες αλλες που είδα ενδεικτικα στην ανοιχτη πλατφόρμα δεν τα συμπληρώνουν καθόλου.ποια είναι η γνώμη σας?
 5. Ναι σωστά έτσι είναι...επειδή δεν μου έχει ξανατυχει αυτή η περίπτωση, τι μελέτες θα χρειαστουν ( η αδεια είναι του 80). Επίσης οσον αφορά στο ΙΚΑ θα γίνει αναλυτικός προυπολογισμός για να βγουν τα υπόλοιπα ένσημα?επιχρισματα κτλ?
 6. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, το ίδιο ισχύει και αν με το κλείσιμο του φωταγωγού έχουμε και υπέρβαση του επιτρεπόμενου συντελεστή δόμησης;
 7. κάποια γνώμη για αυτήν την περίπτωση; Λογικά, θα έχει απαντηθεί ξανά κάτι αντίστοιχο, άλλα δεν μπορώ να τα βρω.
 8. Καλησπέρα, έχω μπερδευτεί λίγο με την υπέρβαση ύψους, αν μπορει καποιος να το διευκρινησει σε 4οροφη έχουμε υπέρβαση ύψους 0,80μ ( τα οποία είναι εντός του επιτρεπόμενου ύψους) όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και οι εξής παραβάσεις : υπέρβαση εξώστών + κλεισιμο φωταγωγου(διαμερισμάτωση) και παραβίαση πλαγίων αποστάσεων (0,78 τμ) μπορεί να πάει με αναλυτικό η υπέρβαση ύψους? επίσης υπάρχει και αλλαγή χρήσης απο κλειστη θέση στάθμευσης σε κύρια χρήση στο ισόγειο. ποιά είναι η γνώμη σας?
 9. Ναι το θυμηθηκε τωρα!!!δυστυχως έχει την αποκλειστική χρήση.τι να κανουμε αυτα έχουν οι γειτονες!!!!ο θεος και ο γείτονας όπως λένε!σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!
 10. Καλησπέρα ήθελα την γνώμη σας για την εξής περίπτωση. Σε 2όροφη οικοδομή με 2 οριζόντιες ιδιοκτησίες, ο ιδιοκτήτης του οροφου έχει αυθαιρετα κατασκευάσει εξώστη του οποίου οι κολώνες στηρίζονται στην ιδιοκτησία του ισογείου, ο ιδιοκτητης του ισογείου δεν συναινει να τακτοποιηθει και θέλει να το γκρεμίσει, το ερώτημα είναι μπορεί ο ιδιοκτητης του ορόφου να το τακτοποιήσει ? σας επισυναπτω και φωτογραφία για να γίνει κατανοητό photo.pdf Δεν αναρτούμε το ίδιο ερώτημα σε παραπάνω από ένα θέμα καθώς δημιουργούμε σύγχυση στους συμμετέχοντες και διαμοιρασμό των απαντήσεών τους. Τυχόν όμοια μηνύματα θα διαγράφονται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
 11. Ναι σίγουρα γινονται ηλεκτρονικά οι αναθεωρήσεις, απλα έχω την εντύπωση ότι το άρθρο 5 μιλάει για τις άδειες που έχουν ήδη βγει ηλεκτρονικά και θέλουν να τις αναθεωρήσουν( γι αυτό και στα δικαιολογητικα σου ζητάει και τον ''αριθμό της ηλεκτρονική άδειας΄΄ δεν νομιζω ότι σιχυει και για τις παλαιες άδειες!
 12. αυτι δεν ισχυει σε περιπτωση που και η αρχικη άδεια έχει βγει ηλεκτρονικα?εμένα είναι πιο παλιά η άδεια που θέλω να αναθεωρήσω και είναι έντυπη.σε αυτήν την περιπτωση δεν πρεπει να σκαναρουμε την προηγουμενη άδεια?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.