Μετάβαση στο περιεχόμενο

TonyZi

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by TonyZi

  1. Μια πληροφορία θα ήθελα από κάποιον που έχει κάνει τη διαδικασία. Τα αρχεία που είχε ανεβάσει με τον 4014 τα βλέπει? Τι γίνεται αν θέλω να ακυρώσω ένα ΔΕΔΟΤΑ ή μία κάτοψη που είχα ανεβάσει το 4014 και να την αλλάξω με νέα?
  2. Μια πληροφορία θα ήθελα από κάποιον που έχει κάνει τη διαδικασία. Τα αρχεία που είχε ανεβάσει με τον 4014 τα βλέπει? Τι γίνεται αν θέλω να ακυρώσω ένα ΔΕΔΟΤΑ ή μία κάτοψη που είχα ανεβάσει το 4014 και να την αλλάξω με νέα?
  3. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας έχει κατασκευαστεί εξωτερική μεταλλική σκάλα που το συνδέει με το δώμα, το οποίο δεν έχει άλλη πρόσβαση. Θα μπορούσε πιστεύετε να εκδοθεί κάποια άδεια για την σκάλα αυτή ή επειδή η πρόσβασή της είναι μόνο από το διαμέρισμα αυτό, θέλει 4014?
  4. Αυτοί στο ΣΤΕ έχουν σταματήσει τα πάντα... φέρνουν την καταστροφή. Οποιος ονειρεύεται ότι πράσινο έχει μείνει να χτιστεί να πάει σε παραγκούπολη. Οποιος πάλι νομίζει ότι μπορεί τεράστιοι χώροι όπως το Γουδί και το Ελληνικό να γίνουν χωραφοβούνια να πάνε στα χωριά τους απο όπου ήρθανε. Οι πόλεις απαιτούν αστική παιδεία και τα πάρκα αναψυχή και πολιτισμό.
  5. Το πρόστιμο για 32 τμ υπέρβαση δόμησης και για κτίσμα (υποθέτω) μέχρι το 2003 χωρίς να είναι 1η κατοικία είναι 3.340,8 € (1450*0,15*32*0,6*0,8
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.