Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jack_sparrow

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jack_sparrow's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πολύ καλό για να είναι αληθινό, μπήκα και γω να εξοικειωθώ, γεμάτο bug είναι, θύμιζει περιβάλλον "αμοιβές τεε" πόσο να κόστισε άραγε...?
  2. Το ίδιο ακρβώς πρόβλημα έχω και εγώ στην ΥΔΟΜ Ν.Μουδανιών, και μάλιστα με τις ίδιες αόριστες δικαιολογίες. harris77 σου έχω στείλει μνμ με στοιχεία επικοινωνίας μου αν θες να μιλήσουμε για μια απο κοινού κίνηση προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θέμα.
  3. Νομίζω ότι έχει παραγίνει το "μου είπες, σου είπα, μου είπαν...". Όταν αναφέρουμε κάτι, καλό είναι να μιλάμε με κάποια υποτυπώδη στοιχεία( έγραφα, χαρτιά, έστω και την θέση και αρμοδιότητα που έχει αυτός που μας έχει πει κάτι...). Εγώ ανήκω στο κατάστημα 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, μετά από τηλ τους πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκα για ενημέρωση για τις εξελίξεις. Καθότι αυτά που μου έλεγε η υπεύθυνη για το πρόγραμμα δεν συμβάδιζαν με αυτά που αναγραφόταν στους νέους όρους, αναγκάστηκα να απευθυνθώ στον προϊστάμενο της περιφέρειας, όπου και με απλά λόγια και χωρίς πολλές κουβέντες με διαβεβαίωσε ότι δεν κρύβεται τπτ ύποπτο στους νέους όρους, και ότι το να ενταχθώ στους νέους όρους δε με δεσμεύει κανένας για 3 χρόνια. Με λίγα λόγια ότι ακριβώς αναγράφεται στην τελευταία παράγραφο των ενημερώσεων για τους επιπρόσθετους όρους. Ακριβώς δηλαδή αυτά που προανέφερε και η συνάδελφος "SOFOULA". Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι πριν δημοσιεύσουμε κάτι εδώ μέσα καλό είναι να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω. Όλοι γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε όλοι, ας μην επιβαρύνουμε με μη εξακριβωμένα στοιχεία και ράδιο αρβύλες.... Ακόμα και ένας υπάλληλος του ΟΑΕΔ αυτή τη στιγμή γνωρίζει πολύ λιγότερα από τον καθένα μας για το πρόγραμμα, απλά διότι δεν τον αφορά το θέμα και δεν το ψάχνει. Το ότι όλοι αυτοί ή καλύτερα το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς είναι γαϊδούρια και αδιάφοροι για το κοινό που εξυπηρετούν δε θα το μάθουμε τώρα. Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο άτομο ή δημοσίευση από εδώ μέσα, αλλά οφείλω να παρατηρήσω ότι υπάρχει μια τάση πανικού ορισμένες φορές η οποία δεν βοηθάει και παραπληροφορεί.
  4. Εγώ θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο "migadikos" ως προς την ημερομηνία που θα έπρεπε να αρχίσει να μετράει ο ένας χρόνος, και ο λόγος δεν είναι για να πάρουμε τα λεφτά και να κλείσουμε τα γραφεία(όπως οποιοσδήποτε έξυπνος θα έλεγε..), αλλά διότι με τις δεσμεύσεις που επιβάλλον οι όροι του προγράμματος μας δένουν τα χέρια σε πάρα πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε(π.χ εκπαιδευτής στα ιεκ). Όλοι ξέρουμε τι γίνετε έξω και τι προοπτικές ανάπτυξης μας έχουν εξασφαλίσει οι "πολυτάλαντοι" πολιτικοί που μας κυβερνoύν...(για να μην πω τπτ άλλο πιο βαρύ...). Την συσπείρωση με δικηγόρους οι οποίοι και αυτοί είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα την έχει σκεφτεί κανένας? Όπως και να το κάνουμε αυτοί σίγουρα είναι πιο κατάλληλοι στο να κινήσουν έπαιξαν μερικοί με τις τύχες μας. Τέλος μη ξεχνάτε ότι αυτά τα λεφτά δεν τα κλέψαμε, ούτε μας τα χάρισε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να τα ζητιανεύουμε, οι γονείς μας τα έχουν πληρώσει και τα αναθέτουν σε εμάς σαν κληρονομιά να αλλάξουμε αυτό το χάλι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.