Jump to content

georgiafil

Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

832 profile views

georgiafil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

 1. Συνάδελφε EZOUR σε θαμάζω για τη δουλειά και την προσφορά σου! Ευχαριστώ. Η επικάλυψη με φύλλα χρυσού πάχους 0,5 χιλ (συγκεκριμένα) μου έφτιαξε τη διάθεση!!!!
 2. Έχω κι εγώ παρόμοια περίπτωση, μήπως έβγαλες άκρη συνάδελφε freecat;
 3. Τι να πω; Σέβομαι τη σοβαρότατη εργασία; Νιώθω ευγνωμοσύνη για την προσφορά; Σας αγαπώ!
 4. ΜΑΚΑΡ, ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις την απόφαση!!!Σου βγάζω το καπέλο!
 5. Ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε συνάδελφοι! ΜΑΚΑΡ, εννοείς πως θα πρέπει να πάρει το ΣΔ από το προτεινόμενο και οι υπόλοιποι όροι θα παρθούν από το εγκεκριμένο; Δεν το είχα σκεφτεί έτσι και για το λόγο αυτό, ξέχασα να αναφέρω ότι ο ΣΔ είχε ορίστει το 77, με ΦΕΚ καθορισμού του οικισμού. Να είστε καλά! Εις το επανειδείν!
 6. Γεια σας συνάδελφοι, τη γνώμη σας παρακαλώ γιατί θα ξεχάσω κι αυτά που ήξερα..! Έχω ακίνητο σε περιοχή του Ρίου εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου (ΦΕΚ 221Δ/68). Για την ευρύτερη περιοχή του οικισμού του Ρίου υπάρχει πολεοδομική μελέτη στη Β Φάση, του 2007. Είναι προτεινόμενο Σχέδιο Επέκτασης και όχι εγκεκριμένο. Στο χάρτη του προτεινόμενου Ρυμοτομικού περιλαμβάνεται όλο το εγκεκριμένο Ρυμοτομικό του 68 και διαγραμμίζεται ως περιοχή εγκεκριμένου σχεδίου πόλης. Για βεβαίωση όρων δόμησης, η υπάλληλος της πολεοδομίας μου ζητάει να βεβαιώσω ότι δεν βρίσκεται εντός του προτεινόμενου Σχεδίου πόλης, γιατί αν βρίσκεται οι όροι δόμησης θα οριστούν από το προτεινόμενο κι όχι από το εγκεκριμένο. Ρωτάω (όσο πιο ήρεμα μπορώ): Γίνεται το προτεινόμενο ΓΠΣ να υπερισχύει του εγκεκριμένου;
 7. Καλή χρονιά με βαθιά συνείδηση και αυθεντική συγκίνηση εύχομαι σε όλους μας ως ανθρώπινα όντα! Υγεία και δύναμη, εύχομαι σε όλους μας ως μηχανικούς! Στους διαχειριστές και τους έμπειρους εδώ στο φόρουμ εύχομαι να μη χάσουν τη δημιουργική διάθεση να βοηθούν τους νεότερους με μόνο αντάλλαγμα την ευγνωμοσύνη και την αναγνώρισή μας!!!
 8. Μια ερώτηση σχετικά με τα τ.μ. κλιμακοστασίου εκτός Σ.Δ. ε. Η επιφάνεια έως 25 τ.μ. ανά επίπεδο (όροφο, πατάρι, σοφίτα) και ανά κλιμακοστάσιο σε κάθε αυτοτελή ανεξάρτητη ιδιοκτησία, συμπεριλαμβανομένων των πλατύσκαλων, των διαδρόμων και των χώρων αναμονής ατόμων με αναπηρία και εμποδιζόμενων ατόμων. Αυτό σημαίνει ότι σε μονοκατοικία με ισόγειο και Ά όροφο, θα αφαιρέσω τα τ.μ. κλιμακοστασίου και από το ισόγειο αλλά και από τον Ά όροφο; Αν δεν κάνω λάθος, ως τώρα αφαιρούσαμε μόνο στο ένα από τα δύο επίπεδα που ενώνει η σκάλα.
 9. Μια ερώτηση σχετικά με τα τ.μ. κλιμακοστασίου εκτός Σ.Δ. ε. Η επιφάνεια έως 25 τ.μ. ανά επίπεδο (όροφο, πατάρι, σοφίτα) και ανά κλιμακοστάσιο σε κάθε αυτοτελή ανεξάρτητη ιδιοκτησία, συμπεριλαμβανομένων των πλατύσκαλων, των διαδρόμων και των χώρων αναμονής ατόμων με αναπηρία και εμποδιζόμενων ατόμων. Αυτό σημαίνει ότι σε μονοκατοικία με ισόγειο και Ά όροφο, θα αφαιρέσω τα τ.μ. κλιμακοστασίου και από το ισόγειο αλλά και από τον Ά όροφο; Αν δεν κάνω λάθος, ως τώρα αφαιρούσαμε μόνο στο ένα από τα δύο επίπεδα που ενώνει η σκάλα.
 10. Ευχαριστώ πολύ!Αξιοθαυμαστη η δουλεια σας!!!
 11. ναι, στην αδεια ειχε δειξει ενα κτιριο κατοικιας κι ενα κτιριο βιοτεχνιας και συνεκρινε ολα τα μεγεθη με τα επιτρεπομενα για χρηση βιοτεχνιας! Ευχαριστώ για τη συμπαρασταση!😊
 12. ευχαριστώ για την απάντηση jedi.Yannis! ψαχνω να βρω με ποιους ορους θα γκρινω τα αυθαιρετα σε κτιριο κατοικιας και ξεχωριστο κτιριο βιοτεχνιας εντος του ιδιου γηπέδου. Εν τω μεταξύ, το κτιριο βιοτεχνιας προεκυψε από αδεια αλλαγης χρησης απο αποθηκη σε βιοτεχνια που εβγαλε ο ενοικιαστης!!! Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
 13. Καλησπέρα, Θα ήθελα να καταθέσω την εξής απορία που γεννήθηκε διαβάζοντας το ΦΕΚ270Δ/85 και το ΄θέμα εδώ: Η "μικτή χρήση" ως ορισμός δεν αναφέρεται σε κτίριο μόνο; Αναφέρεται και σε οικόπεδο/γήπεδο; Δηλαδή με μπερδεύει το γεγονός ότι στο Φεκ(αρ.6 παρ.3) αναφέρεται σε μικτή χρήση κτιρίου....αν έχω δηλαδή στο ίδιο κτίριο κατοικία και βιοτεχνία για παράδειγμα. Όταν έχω ένα κτίριο κατοικίας και ένα ξεχωριστό κτίριο βιοτεχνίας τι ισχύει;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.