Μετάβαση στο περιεχόμενο

polydwras

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

polydwras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πολύ σωστή η απάντηση σου. Απο την στιγμή που ο 3919 το λεει ξεκαθαρα περι νομιμων αμοιβων
  2. Συνάδελφοι άλλη μια έρωτηση αν και εχω καταληξει Σε πρώην εκτός σχεδίου που πλέον έχει ενταχθεί στο σχέδιο Έχουμε δύο ορόφους ο καθένας 100τμ και υπογειο 100τμ Επιτρεπόμενη κάλυψη 70τμ και επιτρεπόμενη δόμηση 120 αυτή την στιγμή. Πως να δηλώσω εφόσον τα 120 τμ απο τα συνολικά μπορεί να εκδοθεί οικοδομική άδεια. Όποιος έχει καμιά καλή ιδέα ας την προτείνει Ευχαριστώ
  3. Ευχαριστώ πολύ το έψαξα και έχεις απόλυτο δίκιο
  4. έχω την εντύπωση ότι ύπαρχει και ένα του 99. Το έχει ανεβάσει ο χρήστης Myri αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω. Αν καποιος διαθέτει κάτι ανάλογο σε excel ας το βάλει στην κατηγορία downloads σας παρακάλω. Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση.
  5. Συναδελφοι καλησπερα. Αν εχει τυχει σε καποιον κατι αναλογο θα ημουν υποχρεος. Σε καθολα νομιμη κατασκευη απλα ο καθε οροφος (3 στο συνολο) ειναι 20 εκατοστα πιο ψηλος απο αυτο που αναγραφουν τα σχεδια. Συνολικα η οικοδομη ειναι εντος του επιτρεπτου υψους. Πως να τακτοποιησω με αναλυτικο για τους επιπλεον τοιχους που προκυπτουν η εχετε να προτεινεται κατι αλλο?
  6. Συναδελφοι επειδη δεν βρισκω καπου στο forum καποιο excel me τον υπολισμο του αναλυτικου προυπολογισμου βαση τιμων 99 μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.