Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑθανασιοςΗΜ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΑθανασιοςΗΜ

  1. θα βάλω ακόμα ένα θέμα ως προς την αντιμετώπιση των αγροτικών οδών από την πολιτεία. έγγραφο 559/26818/26-2-2014 με οδηγίες για τον 4061/2012 όπως τροποποιήθηκε... από το άρθρο 37 του ν. 4235/2014 στην παρ ΙΙ θέματα Δήμων δ)Μεταβίβαση των δρόμων κυρωμένων διανομών και αναδασμών στους οικείους δήμους. "... οι δρόμοι που απεικονίζονται στα κυρωμένα στοιχεία των διανομών αγροκτημάτων και συνοικισμών ... περιέρχονται κατά κυριότητα στους οικείους δήμους ..." "...Οι δρόμοι που διανοίχτηκαν σε θέση διαφορετική από την προβλεπόμενη στην κυρωμένη διανομή του αγροκτήματος, θεωρούνται ως δρόμοι της κυρωμένης διανομής και περιέρχονται στην κυριότητα του οικείου Δήμου..." (προσοχή, μετά αναφέρει ότι αυτό γίνετε με απόφαση περιφερειάρχη) Άρα υπάρχει και αυτή η κατηγορία οδών. "δρόμος κυρωμένης διανομής" Άντε τώρα πέστε μου τι απόσταση να αφήσω από τον δρόμο της διανομής που είναι 2,5μ και αδιέξοδος, (αγροτικό; δημοτικό; ή δρόμο κυρωμένης διανομής όσον αφορά ακίνητο διανομής 1934 εντός ζώνης 500μ από οικισμό 2500τμ. 5μ; Και εγώ αυτό λέω... εδώ και 3 μήνες..., αλλά ή υδομ άλλα μου λέει==> 15μ διότι είναι δημοτικό οδικό δίκτυο.
  2. πάνε με τον νόμο των αυθαιρέτων πλήρωσε το 500αρι και μετά κάνε νομιμοποίηση εξωστών και ότι άλλο έχει η οικοδομή. να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα το ελέξουν το κτίριο. ενημέρωσε και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες και πάρτα και από αυτούς για την άδεια. νομιμοπίηση όψεων και ενημέρωση αδείας ως προς .... κτλ ο τίτλος του έργου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.