Μετάβαση στο περιεχόμενο

PANARAPH

Members
  • Περιεχόμενα

    93
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

PANARAPH's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ιάσονα ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Μετά την μεταφορά της δήλωσης (και όλων των σχεδίων/μελετών του 4014 τα οποία είναι υπογεγραμμένα από τον πρώτο μηχανικό) στον 4178 ποιός μηχανικός θα έχει την ευθύνη των δηλωθέντων αυθαιρέτων;; Ευχαριστώ!
  2. << **Προβλέπεται για τις περιπτώσεις όπου σε δήλωση του ν. 4014/2013 έχει υποβληθεί ένα ή περισσότερα σχέδια/μελέτες που έχει εκπονήσει/υπογράψει ο πρώτος μηχανικός >> Συνάδελφοι καλημέρα! Τί γίνεται εε περίπτωση που ο πρώτος μηχανικός έχει παραδώσει τα πάντα;;;; Παραιτείται από κάτι που τελείωσε και παρέδωσε (αφού πληρώθηκε βάσει συμβάσεως);;;;
  3. Αυτοί οι "συνάδελφοι" που λένε κάτι τέτοια, καλό θα είναι να αλλάξουν επάγγελμα γιατί κάνουν κακό στους μηχανικούς (και στο μέλλον των παιδιών μου)!
  4. Faethon11. Άρα θα βάλλω: Επιφάνεια κάτοψης 70τ.μ.; Ολική δομημένη επιφάνεια 250τ.μ.; Ευχαριστώ!
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα! Εχω μεζονέτα (κατοικία) η οποία αποτελείται από: Υπόγειο 70τ.μ εκ των οποίων τα 50τ.μ. είναι αυθαίρετα Ισόγειο 70τ.μ. νόμιμα Α όροφο 70τ.μ. νόμιμα Δώμα (Β όροφο) 40τ.μ. αυθαίρετα 1) Τί βάζω σαν επιφάνεια κάτοψης;; 2) Τί βάζω σαν συνολική δομημένη επιφάνεια;; Ευχαριστώ!
  6. Συνάδελφοι καλημέρα! Για ένα υπόγειο εκτός από την υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη έχω και μερικά τιμολόγια και δελτία αποστολής υλικών για το υπόγειο (θερμαντικά σώματα, πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, νεροχύτη, νιπτήρα). Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σαν επιπλέον αποδεικτικό παλλαότητας;
  7. xekolla Εγώ πλήρωσα 10 δόσεις μία-μία ξεχωριστά στην Εμπορική τράπεζα την Παρασκευή το πρωϊ και σήμερα (το μεσημέρι) μου τις εμφάνισε εξοφλημένες και τις 10 στα οικονομικά στοιχεία της δήλωσης .
  8. Άρα πληρώνοντας 10 δόσεις μαζεμένες με διαφορετικά παραστατικά θα μηδενιστεί το υπόλοιπο και θα μπορώ να πάω σε ολοκληρωμένη υπαγωγή τσεκάροντας απλώς το τετραγωνάκι για τα σχέδια κ.λ.π;;;
  9. Ευχαριστώ πολύ Ιάσονα! Υποθέτω θα πρέπει να κόψω στην τράπεζα 10 διαφορετικά παραστατικά;
  10. Συνάδελφοι καλημέρα. Αν είσαι σε προσωρινή υπαγωγή και έχεις να πληρώσεις άλλες 10 δόσεις, μπορείς να τις πληρώσεις όλες την ίδια μέρα στην τράπεζα μέχρι τις 30-5-2013 και να πας σε ολοκληρωμένη υπαγωγή ή θα μπλοκάρει το σύστημα;;;;; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.