Μετάβαση στο περιεχόμενο

eros

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

eros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα. Σε γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου υπάρχει αυθαίρετη κατοικία 30 τ.μ που ανήκει εξ ημισείας σε 2 συγκύριους,χωρίς σύσταση οριζοντίου ή καθέτου ιδιοκτησίας. Για τον ένα είναι κύρια και μοναδική ενώ για τον άλλο δευτερεύουσα. Τελικά θα δηλωθεί ως κύρια και μοναδική ή ως άλλη κατοικία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα. Σε γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου υπάρχει αυθαίρετη κατοικία 30 τ.μ που ανήκει εξ ημισείας σε 2 συγκύριους,χωρίς σύσταση οριζοντίου ή καθέτου ιδιοκτησίας. Για τον ένα είναι κύρια και μοναδική ενώ για τον άλλο δευτερεύουσα. Τελικά θα δηλωθεί ως κύρια και μοναδική ή ως άλλη κατοικία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Συνάδελφοι,γνωρίζει κάποιος τι κατηγορία επιλέγουμε στους ''χώρους'' στο σύστημα αμοιβών τεε για έκδοση άδειας νομιμοποίησης αυθαιρέτου?
  4. Σε επαφή με μαντρότοιχο έχουν κατασκευαστεί δύο κάθετα τοιχία από τσιμεντόλιθους (ουσιαστικά είναι ένας χώρος κλεισμένος από 3 πλευρές με την τέταρτη ανοιχτή) και από πάνω υπάρχει πρόχειρα στερεωμένη λαμαρίνα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν εντάσσεται σε κάποια κατηγορία αυθαίρετης κατασκευής και αν ναι σε ποιά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Για το ενα απο τα 2 κτισματα που βγαζει αδεια και κατα την προεγκριση,η πολεοδομια μου ειπε οτι μπορει να δεχτει μια δηλωση ενταξης αυθαιρετου. Μια συνολικη που να αφορα ολο το ακινητο και οχι 2 ξεχωριστες. Βεβαιως δεν μου εξηγηθηκε το ουσιαστικο κολλημα που εχει η πολεοδομια.
  6. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.Θα επιχειρησω να μιλησω και με το ΤΕΕ για το θεμα αυτο. Ελπιζω να μην παει στα ακρα το ζητημα!
  7. Το προβλημα μου ειναι το εξης: το ενα κτισμα βγαζει αδεια και πανε να μου δημιουργησουν προβλημα απο την Πολεοδομια,επειδη δεν ειναι ολες οι παραβασεις του ιδιου ακινητου σε μια δηλωση. Στην περιπτωση αυτη τι κανω?
  8. Με τον 4014,ειχα φτιαξει 2 διαφορετικες δηλωσεις για 2 ξεχωριστα αυθαιρετα κτισματα στο ιδιο γεωτεμαχιο και του ιδιου ιδιοκτητη. Γνωριζει καποιος αν μπορω αυτα να τα συγχωνευσω σε μια δηλωση με τον 4178 (δηλαδη σε 2 φυλλα καταγραφης)?
  9. δεν μιλαω για αυτο, αλλα για την εκδοση βεβαιωσεων για μεταβιβασεις. αν δεν κανω λαθος μπορουν να εκδοθουν μονο σε ολοκληρωμενη υπαγωγη.
  10. ευχαριστω! μακαρι να ακουστει κατι συντομα και για την ολοκληρωση των δηλωσεων του 4178, για να μπορεσουμε να εκδοσουμε και βεβαιωσεις για τα αυθαιρετα αυτα.
  11. μηπως γνωριζει καποιος ποτε θα μπει σε λειτουργια η μεταφορα δηλωσεων απο τον 4014 στον 4178? Και επιπλεον, ποτε θα λειτουργησει η δυνατοτητα ''ανεβασματος'' αρχειων για ολοκληρωμενη υπαγωγη στο συστημα του 4178? Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.