Μετάβαση στο περιεχόμενο

sfilandrou

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sfilandrou

  1. Καλησπέρα. Έχω περιπτωση όπου έχει βγει άδεια μεζονέτας όμως η κατασκευή έγινε ως δύο ξεχωριστά διαμερίσματα. Οι δύο ιδιοκτησίες έχουν πάρει ήδη ΔΕΗ, ξεχωριστά ρολόγια, σύσταση έχει ήδη γίνει ως δύο ξεχωριστές ιδιοκτησίες, στο κτηματολόγιο έχουν δηλωθεί ως δύο διαμερίσματα κτλ. κτλ. Όλα εκτός των εγκεκριμένων σχεδίων της πολεοδομίας αναφέρονται σε δύο αυτοτελείς ιδιοκτησίες. Πώς δηλώνεται σε αυτήν την περίπτωση? Μπορεί να δηλωθεί ως διαφορετική διαμερισμάτωση?
  2. να ρωτησω και εγω κατι? η εξόφληση με πιστωτική σε δόσεις γίνεται μόνο μέσω της Attica? Με καρτα της ΕΤΕ δε γινεται?
  3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. ΙΑΣΟΝΑΣ η τρίτη σελιδα είναι άδεια, κοινώς δεν εχουν κανει κανένα σκαρίφημα!!!!! Η περιγραφή της πρώτης σελίδας συμπίπτει με την πραγματικότητα. Όσο για το ιδιοκτησιακο, έχουν συμβόλαιο που περιγράφει το ακινητό τους. Τι λες καλύπτομαι?
  4. ΚΑΝΑ σε ευχαριστώ για την απάντηση.Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν υπάρχουν σχέδια του Νόμου αυτού, για να μπορώ να κάνω έλεγχο νομιμότητας, μόνο την δήλωση υπαγωγής που αναφέρει όγκο αυθαιρέτου, ο οποίος βέβαια ταυτίζεται με την πραγματικότητα και ούτε έχω εξαίρεση από κατεδάφιση για να είμαι σίγουρη ότι καλύπτομαι.
  5. Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει: Αυθαίρετο σε εντός σχεδίου περιοχή, είχε δηλωθεί με τον Α.Ν 410/68. Από το αρχείο της Πολεοδομίας βρήκα την Δήλωση όπου περιγράφεται αναλυτικά το αυθαίρετο και τον υπολογισμό του προστίμου. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση περί εξαιρέσεως από κατεδάφιση. Από τον ιδιοκτήτη έχω το τριπλότυπο πληρωμής, όπου έχει πληρωθεί το υπολογισμένο πρόστιμο. Παλαιότερος Μηχανικός με διαβεβαίωσε ότι η δυνατότητα εξαίρεσης εξετάζονταν πριν την πληρωμή και ότι ουσιαστικά όποιος πληρωσε την εισφορά του Ν410/68 είναι νόμιμα υφιστάμενος. Σύμφωνα με τον Ν4178/2013 και την Εγκ. 3 Αρθ. 1 παρ 2δ, δεν εχουν υποχρέωση υπαγωγής αυθαίρετα δηλωμένα με τον Ν. 410/68. Με καλύπτουν τα προαναφερόμενα έγγραφα ώστε να εκδώσω Βεβαίωση?
  6. Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει: Αυθαίρετο σε εντός σχεδίου περιοχή, είχε δηλωθεί με τον Α.Ν 410/68. Από το αρχείο της Πολεοδομίας βρήκα την Δήλωση όπου περιγράφεται αναλυτικά το αυθαίρετο και τον υπολογισμό του προστίμου. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση περί εξαιρέσεως από κατεδάφιση. Από τον ιδιοκτήτη έχω το τριπλότυπο πληρωμής, όπου έχει πληρωθεί το υπολογισμένο πρόστιμο. Παλαιότερος Μηχανικός με διαβεβαίωσε ότι η δυνατότητα εξαίρεσης εξετάζονταν πριν την πληρωμή και ότι ουσιαστικά όποιος πληρωσε την εισφορά του Ν410/68 είναι νόμιμα υφιστάμενος. Σύμφωνα με τον Ν4178/2013 και την Εγκ. 3 Αρθ. 1 παρ 2δ, δεν εχουν υποχρέωση υπαγωγής αυθαίρετα δηλωμένα με τον Ν. 410/68. Με καλύπτουν τα προαναφερόμενα έγγραφα ώστε να εκδώσω Βεβαίωση? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής akius
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.