Μετάβαση στο περιεχόμενο

jtsep

Members
  • Περιεχόμενα

    43
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

jtsep's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα ξέρετε αν υπάρχουν κάπου διαθέσιμα δωρεάν τα πρότυπα ΕΛΟΤ ;
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω ένα πρόβλημα με το plotter. Άλλαξα χαρτί από 60 σε 40cm και στην οθόνη γράφει unknown paper format reload paper. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?
  3. στο site του ΕΣΠΑ αν μπείτε στην φόρμα που κάνατε την υποβολή των προτάσεών σας εκεί θα δείτε για τα αποτελέσματα. Κάπου μέσα στο κείμενο έχει τις περιπτώσεις για τις οποίες μπορεί να κοπεί κάποιος και δίπλα τετραγωνάκια όπου αν είναι σημειωμένα με ένα - ν - αυτός είναι λόγος που κόβεσαι. Όμως γιατί να μην φαίνεται αυτό και στα χειρόγραφα που στείλανε και έχει μόνο τελείες?
  4. ssouanis Αυτό μου έκανε εντύπωση, ότι δεν έχει check πουθενά........
  5. Πριν 2-3 εβδομάδες στείλανε ηλεκτρονικά από το ΕΣΠΑ αυτό το οποίο έχω ξαναγράψει : αρνητική αξιολόγηση βάση των εκκαθαρισμένων στοιχείων της Γ.Γ.Π.Σ. (TAXIS NET). Σήμερα ήρθε ταχυδρομικός και ο φάκελος με την απόρριψή μου, όμως δεν αναφέρεται πουθενά ο λόγος που με απορρίπτουν. Τι έγινε ρε παιδιά....??
  6. Ναι και νόμιζα πως το ανάφερα αλλά μετά διαβάζοντας την απάντηση μου κατάλαβα ότι δεν το έγραψα.
  7. myri έχεις δίκιο έκανα λάθος ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα.
  8. maxitis21 Αλλαγή χρήσης χρήσης για κτίσματα προ του 85 δεν απαιτείται. Ο μηχανικός που θα επιλέξετε θα σας βγάλει την αντίστοιχη άδεια λειτουργίας με ότι από αυτήν απαιτείται (πυρασφάλεια, θεωρημένα σχέδια ως προς τον χώρο κύριας χρήσης από πολεοδομία και τις αντίστοιχες απαιτήσεις απο πλευράς υγειονομικού). Αγαπητέ χαμογεωργάκη γρηγόρη αν η απάντηση είναι αρνητική τότε έχει 2 επιλογές : α) κάνεις αλλαγή χρήσης β) ψάχνεις ένα παλιότερο κτίριο προ του ΄85 στο οποίο δεν απαιτείται αλλαγή χρήσης (πέρυσι που έβγαλα άδεια λειτουργίας σε φυσιοθεραπευτήριο το οποίο είχε χρήση κατοικίας ζητήθηκε κανονικά αλλαγή χρήσης)
  9. 3150 και στο γρήγορο -------------------------------------------------- 4200 ο Βουλγαράκης χαρίζει πόντους...................... ------------------------------------------------------- Μάγκες βαρεθηκα 4700 τελικό και πάω για ύπνο. Όσο ο βασικός μισθός της καθαρίστριας στην Βουλή................
  10. Τα πράγματα είναι πολύ απλά -- Όσοι πρόλαβαν είδαν τον κύριο -- αν καταλαβαίνεται τι εννοώ όλα τα άλλα είναι περιττά (από πηγές)
  11. Που είστε ρε παιδιά έχω πάρει τούρτες και σας περιμένω έξω από την βουλή παρέα με τον τσολιά. Αργείτε? Άντε μην λιώσουν με τέτοια ζέστη.....................
  12. Φίλε woody Για τι θερμοκρασία μιλάμε? δηλαδή ένας χυτισιδηρός λέβητας θα έχει πρόβλημα εάν δουλέψει με τις αντίστοιχες θερμοκρασίες? Η μόνωση που έβαλα στο διαμέρισμα είναι πιστεύω αρκετά ικανοποιητική (έχω αναλάβει την επίβλεψη και οργάνωση της οικοδομής κάτι σαν εργοδηγός οπότε καταλαβαίνεις...), τοποθέτησα ενεργειακά κουφώματα, ένα αρκετά δυνατό ενεργειακό τζάκι κλπ. Οπότε για το λόγο του κόστους συστήματος θέρμανσης - δροσισμού που λέτε πρόβλεψα για την θερμομόνωση του διαμερίσματος και γενικά της οικοδομής. Για το λόγο αυτό βάζω και ηλιακό θερμοσίφωνα για να είμαι καλυμμένος για ζεστό νερό το καλοκαίρι όπως αναφέρω παραπάνω. Πιστεύω να πιάσει!
  13. Από έρευνα αγοράς που έκανα νομίζω ότι το σύστημα αντλίας θερμότητας αέρος νερού δεν συμφέρει οικονομικά. Για το λόγο αυτό και στράφηκα προς τους απλούς λέβητες (χυτοσιδηρούς θα έλεγα) με εξωτερικό boiler διπλής ενεργείας, με σύνδεση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα που θα μου προσφέρει ζεστό νερό κυρίως το καλοκαίρι. Ο αριθμός απωλειών που έγραψα δεν έχει υπολογιστή για ενδοδαπέδια θέρμανση. Απλός επειδή έκανα τα Η/Μ για την έκδοση Ο.Α. χρησιμοποίησα υπολογισμούς για σύστημα με απλούς λέβητες. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το σύστημα που λέω να χρησιμοποιήσω αλλά αν μπορείτε να μου πείτε και εσείς πόσο περίπου κοστολογείται το σύστημα αντλίας θερμότητας αέρος νερού. Σας ευχαριστώ για τος απόψεις σας.
  14. ουπς έχεις δίκιο cna ευχαριστώ δεν το πρόσεξα
  15. Η απάντηση από το ΕΣΠΑ είναι αυτή : σε αρνητική αξιολόγηση βάση των εκκαθαρισμένων στοιχείων της Γ.Γ.Π.Σ. (TAXIS NET) Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούν? Τι βρήκαν οι ποιητές δηλαδή ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.