Μετάβαση στο περιεχόμενο

joanlioliou

Members
  • Περιεχόμενα

    38
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by joanlioliou

  1. Με την πρόσφατη απόκτηση ακινήτου τι εγινε τελικά??? προχώρησε κάποιος??
  2. https://www.b2green.gr/el/post/55995/stathakis-tachytero-apotelesmatikotero-&-diafanes-to-neo-exoikonomo-%E2%80%A2-11181-oi-egkriseis-mechri-stigmis Μας κοροιδευουν
  3. την εχεις οριστικοποιησει αυτη την αιτηση?? εγω δεν μπορω να οριστικοποιησω με τιποτα,, και τικ περα απο τα βασικα στοιχεια δεν μ βαζει σε πεα και παρεμβασεις αν και τα εχω ανεβασει!
  4. Πας επιστροφη στην αρχικη οθονη και πατας ελεγχο πληροτητας οταν σου βγαλει οκ σου δινει την επιλογη επομενο βημα Εγω πηγα στο επομενο και με πεταξε παλι
  5. Υπαρχει καποιος που πηρε σημερα μειλ επιβεβαιωσης για ωφελουμενο??? εμενα δεν μου αναγνωριζε κανεναν πελατη καινουργιο... εμπαινε μονο σε οσους ειχα προλαβει να παρω μειλ την προηγουμενη εβδομαδα!! Αυτο για να περασει λιγο η ωρα μας....γιατι απο τις 11 δεν εχω καταφερει να μπω!
  6. Από αυτούς που είδαν (ή κατάφεραν και να ολοκληρώσουν) την διαδικασία... Εγγραφεσαι σαν σύμβουλος Μετά μπαίνεις με κωδικούς πελατη ως ωφελούμενος και στον συμβουλο εργου βάζει το αφμ σου... Μεχρι εκει ειδα εγω... Μετα προχωρας τη δηλωση μεσω συνδεσης ως ωφελουμενος η ως συμβουλος εργου..??
  7. Πιστεύετε θα μπορούμε να προχωρήσουμε και σαν σύμβουλοι εργου και θα πρεπει να εισαγουμε πεα και παραρτημα τώρα μόλις ανοίξει το σύστημα για κάθε περιφέρεια???
  8. Αφού προχώρησες λίγο στο σύστημα...κατάλαβες μήπως αν θα προχωράει μέχρι το ΠΕΑ και τις παρεμβάσεις ή αν θα μένει στα αρχικά στοιχεία.??
  9. Πες ότι βγάλεις 1 ΠΕΑ σαν μονοκατοικία εφόσον θεωρήσεις οτι δεν υπάρχει σύσταση.. Το Ε9 σου θα έχει ομως 4 καταχωρήσεις για 4 διαμερίσματα καθώς έτσι μπορεί και τα νοικιαζει....Αυτομάτως το "έξυπνο" σύστημα θα σε βγάζει μη επιλέξιμο. Δεν μπορούμε να νοικοκυρέψουμε τον κάθε ένα που δεν έκανε σύσταση για να γλιτώσει τα λεφτά αλλά θέλει να τα νοικιάζει ξέχωρα.
  10. Η ύπαρξη σύστασης ιδιοκτησιών θα έπρεπε να απασχολήσει τους λογιστές για την σωστή συμπλήρωση του Ε9. Στον οδηγό του προγράμματος δεν αναφέρεται πουθενά η παράμετρος της σύστασης ιδιοκτησίας.
  11. κάποια άποψη??? ενδιαφέρει πολύ κόσμο να δροσίζεται λίγο το καλοκαιράκι!
  12. Καλημέρα σας! Μπορώ να κάνω ΠΕΑ για το γραφείο το οποίο νοικιάζω?
  13. Καλησπέρα, επειδή ασχολήθηκα λιγάκι να ψάξω για άδεια φυσικοθεραπευτηρίου... όντως δεν ζητάνε συγκεκριμένη χρήση αλλά βεβαίωση χρήσης από μηχανικό. Όπως με πληροφόρησαν από τη Διεύθυνση της Λάρισας αυτό που ισχύει σήμερα είναι το ΦΕΚ 270/Α/2014 σε συνδυασμό με το παλιό ΦΕΚ 8/Α/1987. Αναλαμβάνει λοιπόν πλήρως ο μηχανικός την ευθύνη..... Στην περίπτωση μου, πέρα από εσωτερικές αλλαγές, έχει και εντελώς αυθαίρετο πατάρι και ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται να τακτοποιήσει.... Ο χώρος λειτουργούσε για χρόνια ως γυμναστήριο (δεν ξέρω πως). Από όσο ξέρω, η δήλωση ότι οι χρησιμοποιούμενοι χώροι είναι κύριας χρήσης συνδέεται άμεσα και με την νομιμότητα του κτίσματος σωστά?
  14. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Απλά το κομμάτι που δεν είχε χρήση κατοικίας πριν το '75 να το βάλω σε διαφορετικό φύλλο καταγραφής (πχ πριν το '83)?? εφόσον δεν είχε χρήση κατοικίας πριν το '75!
  15. Έχω την περίπτωση κτίσματος χωρίς άδεια. Προικοσύμφωνο του 1976 αναφέρει το κτίσμα ως κατοικία στον όροφο και ως μισό κατάστημα και μισό κατοικία στο ισόγειο. Κάπου στο 1990 γίνεται συνένωση του ισογείου και χρησιμοποιείται ως κατοικία. Θέμα αλλαγής χρήσης δεν τίθεται θεωρώ καθώς δεν υπήρχε άδεια που να καθόριζε τη χρήση. έχουμε λοιπόν κτίσμα κτισμένο προ του 75 μόνο που η χρήση της κατοικίας εγκαταστάθηκε μετά το 75. Πως πιστεύετε πρέπει να γίνει η δήλωση???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.