Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gwgw_M

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

314 profile views

Gwgw_M's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους/όλες, Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά προγράμματος για στατικά μεταλλικού κτιρίου. Απευθύνθηκε σε εμένα εχθές ενα πελάτης μου που θέλει να κατασκευάσει ενα μεταλλικό κτίριο για επαγγελματική χρήση και θέλει να κάνουμε μαζί την άδεια, τις μελέτες και όλη την διαδικασία. Εγω δεν έχω ασχοληθεί ξανά (εννοείται πως τον ενημέρωσα σχετικά) και εδώ θέλω την βοήθεια σας. Ποιο πρόγραμμα να επιλέξω να αγοράσω/δουλέψω; Στα προγράμματα των μεταλλικών δουλεύω τα σχέδια και τις διατομές των σιδήρων σε dwg και μετά τα εισάγω στο πρόγραμμα για επίλυση ή υπάρχει πρόγραμμα που μπορώ να κάνω κ τα 2 ταυτόχρονα; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας!!
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση σας και την συμβουλή για την αμοιβή. Και εγώ αυτό συμβούλεψα τον πελάτη μου να βρει έναν χώρο που τα χαρτιά του να είναι όσο γίνετε πιο ξεκάθαρα και να ζητάει πρόσφατο τοπογραφικό να το βλέπουμε κ τίτλους ιδιοκτησίας.
  3. Για τον πελάτη μου το ιδανικό είναι να κάνει πράξη αυτό που έχει στο μυαλό του με το ελάχιστο δυνατό κόστος κ με το μέγιστο κέρδος γι'αυτόν. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας!
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας και τον χρόνο που διαθέσετε να μου απαντήσετε. Προφανώς και η αλήθεια είναι ότι οικοδομική άδεια δεν έχω την τύχη να έχω εκδώσει, δεν έχω επίσης κανέναν γνωστό να έχει ασχοληθεί με άδειες για container. Στην δική μου περίπτωση ο πελάτης θέλει πρώτα να ξέρει τι ψάχνει να ενοικιάσει για να φτιάξει τον χώρο που έχει στο μυαλό του και μετά θέλει να του πω τις προϋποθέσεις κατασκευής του. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ και πάλι!
  5. Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας, είναι νέα μηχανικός και μου ανέθεσε πελάτης να του πω τι διαδικασία χρειάζεται και τι προϋποθέσεις για να βάλει container's για να τα νοικιάζει σαν αποθηκευτικούς χώρους. Στον ίδιο χώρο θέλει να έχει σκεπαστρα (Όχι σταθερά) για να τα ενοικιάζει για parking σκαφών. Με μια πρώτη αναζήτηση βρήκα ότι θέλει Ο.Α. αλλά δεν βρίσκω λεπτομέρειες και τι ακριβώς χρειάζεται και που να ψάξω? Το βασικό είναι το οικόπεδο που θα τοποθετηθούν να είναι άρτιο κ οικοδομήσιμο? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!
  6. Καλησπέρα σε όλους, νέα μηχανικός εδώ (γεμάτη απορίες προφανώς!). Ετοιμάζομαι να εκδόσω την πρώτη μου άδεια μικρής κλίμακας. Το διαμέρισμα (Α' ορόφου) θα πραγματοποιήσει τις εργασίες θερμομόνωσης δώματος, θερμοπρόσοψης, τοποθέτηση αντλίας θερμότητας, αντικατάσταση υφιστάμενου τζακιού, κουφώματα, ηλιακός και A/C. Ολα τα ΗΜ θα τοποθετηθούν στο δώμα και θα χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές. Μπορείς να με βοηθήσετε σχετικά με τις διαδικασίες και τι άλλο επιπρόσθετο χρειάζεται; νέο μηχανολογικό σχέδιο, συμβαση με ΑΝΑΚΕΜ κτλ? Τα δικαιολογητικά τα έχω βρεί και έχω ενημερώσει σχετικά τον ιδιοκτήτη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.