Μετάβαση στο περιεχόμενο

stmal

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stmal

  1. 1. Μου έτυχε το ίδιο. Κάνει υπεύθυνη δήλωση ο ιδιοκτήτης με το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ όπου γράφει το λόγο για τον οποίο θέλει να γίνει η ανάκληση και επίσης τα στοιχεία Α.Π. , Α.Α., ονοματεπώνυμο και Α.Μ. του ενεργειακού επιθεωρητή. Κατόπιν το στέλνει με email: [email protected] και Τηλέφωνο επικοινωνίας : 213 15 13 097 για την νότια Ελλάδα ή στο e-mail : [email protected] και ηλέφωνο επικοινωνίας : 2310483234, 2310483246, 2310483236 για τη βόρεια Ελλάδα. Εσύ παράλληλα με αυτή τη διαδικασία ξεκινάς να κάνεις το καινούριο. Στην δική μου περίπτωση απάντησαν σε μία ημέρα και έγραφαν μεταξύ άλλων: Ο αριθμός πρωτοκόλλου καθώς και τα λοιπά διακριτικά χαρακτηριστικά του νέου Π.Ε.Α οφείλουν να γίνουν γνωστά στην υπηρεσία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], άμεσα με ευθύνη του ιδιοκτήτη, ώστε να συσχετιστεί το νέο Π.Ε.Α με το ανακληθέν. Οπότε με το που υποβάλλεις το νέο ΠΕΑ στλέλνεις τα στοιχεία Α.Π. , Α.Α., ονοματεπώνυμο και Α.Μ. του ενεργειακού επιθεωρητή 2. Δεν γνωρίζω.
  2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα πάρω πρώτα ένα τηλέφωνο να μάθω ακριβώς τη διαδικασία...υποθέτω θα χρειάζεται και μία υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη για να προχωρήσει το σύστημα σε ανάκληση ή ακύρωση...
  3. Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι το οποίο σίγουρα θα τύχει σε πολλούς αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες. Είχα εκδόσει ΠΕΑ στα τέλη του 2014 για το εξοικονομώ Ι. Δεν έγινε όμως υπαγωγή καθώς είχαν τελειώσει οι πόροι. Τώρα το ίδιο άτομο θέλει να ξαναμπεί. Πρέπει να βγάλω καινούριο ΠΕΑ με το νέο ΚΕΝΑΚ. Το ερώτημα είναι, πρέπει να ακυρώσω το παλιο ή να το κάνω ανάκληση, ή προχωράω κανονικά και απλά ισχύει το πιο καινούριο;;;
  4. μπηκαν κ σε εμένα... αλλά δεν χαίρομαι κ τόσο πολύ ακόμα για 2 λόγους. 1ον: Δεν ανανέωσα συνδρομή οπότε αυτή τη στιγμή ''δεν είμαι'' ενεργειακός επιθεωρητής. Ήμουν ταμειακά ενήμερος μέχρι 16/05/2016....αλλά αυτό μάλλον οκ πληρώνω τα 50 και είμαι εντάξει. 2ον: Δεν έχω δώσει εξετάσεις και με προβληματίζει αυτό.. ''Επισημαίνεται ότι βάσει των όρων του προγράμματος σε περίπτωση που ο ενισχυόμενος απολέσει την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή, η καταβληθείσα ενίσχυση θα αναζητηθεί εντόκως. '' σε συνδυασμό με αυτό ''παρατείνεται από 30 Ιουνίου 2015 έως 31 Ιουλίου 2016. Από την 1η Αυγούστου 2016 διαγράφονται αυτοδίκαια από το Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών και απολύουν τη δυνατότητα άσκησης της δραστηριότητας οι Ενεργειακοί Επιθεωρητές που δεν έχουν υποβάλει Πιστοποιητικό Επιτυχούς Εξέτασης.'' Να τα φάω ή όχι είναι το ερώτημα???? Δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία.... Και όσο θυμάμαι ότι όταν κάναμε πριν 3 χρονια τα χαρτιά για αυτά τα 400 ευρώ η τότε κυβέρνηση μοίραζε 500ευρα στους ένστολους...έτσι απλά...μπήκαν στο λογαριασμό τους.
  5. xarisss, on 07 Nov 2014 - 21:51, said: Εσύ από το πολύ σκίσιμο όλα αυτά τα χρόνια μάλλον βλέπεις φαντάσματα από ΤΕΙ να σου παίρνουν τις δουλειές...και αν είσαι πάνω από 23 ετών και έχεις αυτές τις απόψεις... πρόσεξέ το! Αυτά από εμένα. Πρώτη φορά συμμετείχα σε ''συζήτηση'' στο forum και τελευταία. Γράφει ο άλλος μία άποψη γενική, του απαντάς κάτι συγκεκριμένο, σου απαντάει γενικά και αρκετά προσβλητικά ο πονηρός. Τέτοιου τύπου συζήτηση έμαθε με τόσο σκίσιμο.
  6. Καλημέρα σε όλους.. Θα ήθελα να δώσω μία απάντηση στο παραπάνω. Λοιπόν, δεν θέλω τα ίδια δικαιώματα με τον διπλωματούχο...σε καμία περίπτωση. Θέλω όμως δικαιώματα, διατυπωμένα με σαφήνεια. Δεν γίνεται να μην μπορώ να κάνω τίποτα εγώ.. και εσύ τα πάντα. Υπάρχει διαφορά στο επίπεδο των σπουδών μας. Αλλά όχι τόση ώστε να δικαιολογεί αυτή τη χαοτική διαφορά στα δικαιώματα (τα πάντα εσυ-τίποτα εγώ). Εν τέλει δε νομίζω ότι οποιοσδήποτε ΤΕ ζητά ίσα δικαιώματα. Και προσωπικά πιστεύω ότι άτομα που έχουν την ίδια άποψη με εσένα δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα για το λόγο ότι εξυπηρετούνται με την υπάρχουσα κατάσταση. Δεν θέλεις να έχω κανένα δικαίωμα γιατί φοβάσαι μη μειωθεί η δουλειά σου και όχι γιατί δεν θα είναι καλής ποιότητας η δική μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.