Jump to content

rena

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Ουδέτερη

About rena

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
 1. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για αυτές τις πληροφορίες, τις έχω ήδη βρει. Απλά ο κανινισμός πυροπροστασίας στο άρθρο 10 για τους χώρους συνάθροισης κοινού δεν λέει κάπου "αίθουσα πολλαπλών χρήσεων" και γι' αυτό ρωτάω πώς υπολογίζω τον θεωρητικό πληθυσμό - διαιρώντας το εμβαδόν με 0,5 ή με 1,10; Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
 2. Καλησπέρα συνάδελφοι, Ξέρει κανείς πώς υπολογίζεται ο θεωρητικός πληθυσμός γι ααίθουσα πολλαπλών χρήσεων σχολείου; 1άτομο / 0,50 τ.μ. ή 1 άτομο / 1,10 τ.μ. ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 3. Στο ταμείο εννοείται πως τα έχω αλλάξει, το πληρώνει ο Δήμος. Η σχέση εργασίας, αν εννοείς αυτό, είναι υπάλληλος κλάδου ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών. Δεν δουλεύω με μπλοκάκι, είμαι μισθωτή. Εν τέλει μπορώ ή δεν μπορώ; Πολύ θα με βοηθούσατε παιδιά αν το έλυνα αυτό το θέμα...
 4. Ωραία, ωραιότατα. Αυτά όλα τώρα από πού τα μαθαίνω "επίσημα"; Εννοώ να έχω κάτι να απαντήσω σε όποιον κακοπροαίρετο.
 5. Ευχαριστώ παιδιά και συγγνώμη για τη διπλή ανάρτηση, έγινε από λάθος. Dgt, αυτό που λες είναι σίγουρο; Πώς το μαθαίνω επίσημα; Dimitrispsi, εδώ είναι μικρός δήμος, οι "γραφιάδες" δεν ξέρουν και πολλά και πρέπει να τα ψάξω για να είμαι καλυμμένη... Επίσης, δεν είμαι ειδικός συνεργάτης, είμαι με ορισμένου χρόνου ως τα οριστικά, είναι διαφορετικό.
 6. Καλημέρα παιδιά, μετά από πολύ πολύ καιρό! Ερώτηση: Έχω κάνει αίτηση για προκήρυξη του ΑΣΕΠ σε ΟΤΑ. Με τα προσωρινά αποτελέσματα είμαι πρώτη και ο δήμος με προσέλαβε με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ωσότου βγουν τα οριστικά - έχει αυτό το δικαίωμα, το γράφει και η προκήρυξη. Σε αυτή την περίπτωση έχω το δικαίωμα να ασκώ το ελεύθερο επάγγελμα ωσότου βγουν τα οριστικά; Όπου έχω ρωτήσει μέχρι στιγμής δεν μου δίνουν απάντηση υπεύθυνα. Αν ξέρει κανείς ας μου δώσει τα φώτα του, ευχαριστώ! Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
 7. Λοιπόν, 1) Yorgos, συγγνωμη για την παράλειψη, κι εγώ έτσι το σκέφτομαι στην περίπτωση που δεν έχει προχωρήσει η οξείδωση. Ισχύει η παρατήρηση του chrisTserk "υπό την προϋπόθεση οτι ο οπλισμός δεν είναι διαβρωμένος πάνω από 1mm και προς τον πυρήνα της διατομής"? Πού το λέει αυτό? 2) Δεν υπάρχει υγρομόνωση στο δώμα. Αναρωτιέμαι επίσης, γιατί δεν υπάρχουν αντίστοιχες ρωγμές στο εξωτερικό των υπ/των? 3) Υπολογιστικη εκμηρίωση? Πώς? 4) Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει χρησιμοποιηθεί λείος χάλυβας στους οπλισμούς (κάτι σχετικό ανέφερε ο ιδιοκτήτης) και υπάρχει όντως οξείδωση, πρέπει να κάνω κάτι (...εκτός από το να κάνουμε όλοι μαζί το σταυρό μας...) ?
 8. Ευχαριστώ πολύ παιδιά και πιο πολύ ευχαριστώ Άρη! Γράφοντας ότι δέν είναι κοντά στη θάλασσα, εννοούσα ότι απλά απέχει κάποια λίγα χιλιόμετρα, δηλαδή δεν είναι δίπλα, αλλά, όπως και να 'χει, τρομερή υγρασία, εννοείται. Και πάλι ευχαριστώ πολύ Άρη.
 9. [align=justify]Καλημέρα παιδιά, ερώτηση: Σε σπίτι σε νησί, όχι δίπλα στη θάλασσα, κατασκευασμένο το 1980 περίπου, από οπλισμένο σκυρόδεμα, στα επτά από τα δεκα υποστυλώματα έχουν εμφανιστεί ρωγμές στο σοβά, σαν αυτές που δείχνω. Άλλες πληροφορίες: Το σπίτι κατασκευάστηκε τμηματικά και αποτελείται από κατώγειο, ανώγειο και προσθήκη ορόφου σε μικρό τμήμα της κάτοψης. Οι ρωγμές εμφανίστηκαν μόνο στο ανώγειο. Μπορεί κανείς να πει καμιά ιδέα, από πού μπορεί να προέκυψαν; Επίσης, με ρώτησαν τι πρέπει να κάνουν και απάντησα να αφαιρέσουν το σοβά, να δουν ως πού έχει φτάσει η ρωγμή και αναλόγως ή ρητινενέσεις ή μανδύες και ότι, αν ήταν δικό μου, απαραιτήτως πρώτα θα το αποτύπωνα και θα το περούσα στο πρόγραμμα, να δω αν "χτυπάει" κανένα υποστύλωμα.
 10. Καλησπέρα παιδιά, μετά από πολύ καιρό! Πάνω στην ερώτηση της Σοφίας, επειδή την ίδια απορία έχω δύο χρόνια και δεν έχει λυθεί ακόμη, το ότι το ύψος του στηθαίου δεν είναι μέσα στα 4μ το βρίσω πουθενά σε νομοθεσία; Γιατί υπάρχει πολεοδομία στην οποία έχει ζητηθεί, για να μη μετράει το στηθαίο στο ύψος, να μην είναι συμπαγές, π.χ. να έχω κάγκελα. Δηλαδή, αν το στηθαίο είναι συμπαγές προσμετράται στο ύψος του κτιρίου, αν έχει κάγκελο δεν προσμετράται και κάτι τέτοια καταπληκτικά. Πραγματικά, αν κάποιος ξέρει κάτι σε νομοθεσία που δεν το ξέρω, ας φωτίσει λίγο, είναι πολύ σημαντικό θέμα για τα εκτός σχεδίου
 11. Χάρη, επειδή μ' ενδιαφέρει, πού τα βρήκες αυτά;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.