Μετάβαση στο περιεχόμενο

d.p.

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by d.p.

  1. Δουλεύω κυρίως AutoCad και Archicad, με αρκετά 3d και renders
  2. Ναι αλλά ο Τ610 δεν έχει μεγάλη μνήμη... :S Κ αυτός είναι δικτυακός Δεν ξέρω ρε παιδιά...φίλοι κ γνωστοί σε αρχιτεκτονικά γραφεία χρησιμοποιούν full χαρτί 90cm, γι αυτό κ απέρριψα το Α1, που είναι νομίζω 60cm..
  3. Και ο 510 Α0 είναι...τα HP έχουν νομίζω κεφαλές μαζί με τα μελάνια, τα canon χωριστές.. Δηλαδή ο Τ610 υπερτερεί σε σχέσι με τον 510?
  4. ..και εγώ έχω μπερδευτεί..είμαι ανάμεσα στους HP Designjet 510PS 42'' και HP Designjet T610 44'' Είμαι αρχιτέκτονας και γενικά εκτυπώνω συχνά φωτογραφίες/renders αλλά δε θέλω και ένα plotter καθαρά για γραφίστες..ξέρει κανείς τπτ πάνω στα 2 αυτά μηχανήματα? Ευχαριστώ ps: να προσθέσω ότι "κολλάω" περισσότερο στις εξής 2 διαφορές τους - ο 510 παίρνει 4 μελάνια ενώ ο Τ610 παίρνει 6 (πόσο επηρεάζει αυτό την ποιότητα εκτυπωσης renders/φωτογραφιών?). Τέλος ο 510 έχει τυπική μνήμη 160ΜΒ αλλά επεκτάσιμη ως 416ΜΒ, ενώ ο Τ610 μέγιστη μνήμη 128ΜΒ (Πόσο σημαντική είναι τελοσπάντων η μνήμη? θέλω να μπορώ να στείλω μαζεμένα σχέδια για εκτύπωση και όχι 2-2, αλλά...)...δεν ξέρω...heeelp!!
  5. ...για την NVIDIA GeForce GT130 512MB GDDR3 ξέρει κανείς κάτι να μου πεί? Ενδιαφέρομαι για τον iMac που έχει τη συγκεκριμένη κάρτα..θα πρέπει να την αλλάξω με άλλη καταλληλότερη?
  6. αυτό είχα σκοπό να κάνω, απλά είμαι περίεργη για την τάξη μεγέθους του κόστους..δεν έχω ιδέα! thanks anyway!
  7. Καλησπέρα Έχει ασχοληθεί κανείς με κυλιόμενες σκάλες εξωτερικού χώρου; Υπάρχει κάποιο ενδεικτικό μέσο κόστος; Από τι εξαρτάται αυτό; Ευχαριστώ! Δ.Π.
  8. Καλησπέρα! έχω μία κατασκευή ανοξείδωτου πλαισίου με γυαλί (βατό) που πρόκειται να τοποθετηθεί σε εξώστη. Ψάχνω ένα υλικό (αντιολισθητικά αυτοκόλλητα ίσως?) ώστε να μειώσω την ολισθιρότητα της επιφάνειας. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχαριστώ
  9. θέλω σίγουρα έγχρωμο γιατί εκτυπώνω και πολλά τεύχη με φωτογραφίες. Χμμμ...δε θέλω να δώσω πάνω από 200-300 ευρώ. Δεν εκτυπώνω μεγάλες ποσότητες ακόμα. Τα Epson έχουν ορισμένα καλά μοντέλα και σχετικά οικονομικά αναλώσιμα. Για τα HP δεν έχω και την καλύτερη άποψη γενικα.. Μένδιαφέρει να έχει σίγουρα fax, αν και τα περισσότερα που κυκλοφορούν δεν έχουν.. Σε inkjet έχω βρει μεγαλύτερη ποικιλία είναι η αλήθεια, φθηνότερα μελάνια αλλά μικρότερης διάρκειας. Τα laser έχουν καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα ή καμία σχέση; (δεν είμαι κ πολύ σχετική..) Και δεν έχω βρει κάτι σε Α3..υπάρχουν μικρά ή πρέπει να καταφύγω σε καθαρά επαγγελματικά των 1000+ ευρώ;
  10. καλησπέρα κ από εμένα.. έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο πλυμηχάνημα, καλής ποιότητας σάρωσης-εκτπωσης και με σχετικά normal τιμή μελανιών; έχω υπόψην το Epson SX600FW τα HP είναι καλά; ευχαριστώωωωωω... α! και κάτι ακόμα...inkjet ή laserjet? δεν έχω τρελή επιχείρηση ακόμα..! Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. ckiriako
  11. Χαχα! και μένα το ίδιο μου είπε ένας πλακάς...! Ανοησία νομίζω...απλά θέλει να πάρει τη δουλειά άμεσα...Εγώ έχω αφήσει το σπίτι μου με τσιμεντοκονία από το καλοκαίρι και δεν έχει πάθει τίποτα (ακόμα τουλάχιστον)
  12. Theo, λάθος που ξεκίνησα καινούριο θέμα. Παρόλα αυτά όμως η ερώτησή μου ήταν πιο συγκεκριμένη και δεν με καλύπτει η πληροφορία του θέματος αυτού. Thanx anyway
  13. ωχ...και εγώ σκεφτόμουν να κόψω την ιδιωτική μου ασφάλεια;;; μπα...βλέπω έχω δρόοοομο ακόμα...
  14. ..έχω δει κεραμίδι να πωλείται βαμμένο γκρι επιφανειακά μόνο. Εσωτερικά είχε το γνωστό κοκκινωπό χρώμα του κεραμικού..
  15. καλησπέρα! νέα μηχανικός και εγω...χρειάζομαι τα φώτα σας! Γνωρίζει κανείς ποιές είναι οι απαιτήσεις/προϋποθέσεις ώστε να εγκριθεί από το υγειονομικό (έγκριση για έκδοση άδειας λειτουργίας) το wc καταστήματος πώλησης ποτών (κάβα); Ή τουλάχιστον πού να ανατρέξω; Ψάχνω τη σχετική νομοθεσία αλλά δε βρίσκω κάτι ξεκάθαρο για τέτοιου είδους κατάστημα..περισσότερο αναφέρεται σε καταστήματα εστίασης και καθισμένων πελατών.. (πρόκειται για υπάρχον κατάστημα και προσπαθώ να βρω λύση χωρίς να χρειαστεί να γκρεμίσω όλο το μαγαζί!) Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.