Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikosantona

Members
  • Περιεχόμενα

    51
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

nikosantona last won the day on Μάιος 4 2015

nikosantona had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikosantona's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα ν οι εργασίες αφορούν μόνο τοποθέτηση ασφαλτόπανου σε ταράτσα, σε ποια κατηγορία ανηκουμε για την βεβαίωση?
  2. Καλησπέρα για άδεια μικρής κλιμασας με ικριωματα επισκευή όψεων που θαγίνει αφαίρεση μαρμαρων, και οι όψεις ΘΑ σοβατιστούν, χρειάζεται ΣΔΑ για το κάδο για τα μάρμαρα, δηλαδή όποτε χρησιμοποιόυμε καδο είναι υποχρεωτικό το ΣΔΑ?
  3. ΜΠορουμε να εχουμε επισημη απαντηση απο το τεε?
  4. ο πινακας λεει ΧC3 με επιίχρισμα αλλα εμεις πάμε XC4 το σκυρόδεμα παρόλο που είναι ειναι επιχρισμενο δεν θεωρείται προστατευμενο λογω της ερμηνειας της σελίδας 18089 ΤΟ τεε μπορεί να ΄δωσει επίσημη απάντηση σε αίτημα?
  5. εχω βγαλειτο σχεδιο αποβλητων γνωριζεις κανεις πως βγαινει ο προυπολογισμος ( το κοστος)? οταν κανεις σύμβαση το υπολογιζουν αυτοί?
  6. Εχω διαφωνία με συνάδελφο σχετικα με παραθυρο σε τοίχωμα, εγώ συνηθως εκανα οπή με περιμετρικα κρυφουποστηλωματα για οπλισμο, 0.70χ- 0.75y διαστασεις παραθύρου ο συνάδελφος θέλει δοκαρί με παράθυρο υψος 2.20 Τελικά ποιο είναι το σωστό ? ( το δο κάρι είναι 0.60 cm μήκος) Θα ήθελα μια απάντησσ παρακαλώ
  7. για κτισματα προ του 55 περναμε αρχιτεκτονικο συμβούλιο, Γνωριζει κανεις αν η τεχνικη εκθεση που κανουμε για κατεδάφιση είναι ίδια και για το συμβούλιο ή διαφέρει?
  8. ολο το πρόβλημα είναι η μελέτη ΜΣΕ ποιος ΜΗχανκός θ απάρει την ευθύνη, ενώ πως γίνεται όλα τα κτίρια πριν το 83 να είναι έχουν σωστή επάρκεια ενω όλα τα καινούργια όχι στατική επάρκεια χωρίς έλεγχο θεμελιών και υπόγειων τοιχωμάτων δεν γίνεται, επίσης απορία τι γίνεται με προκατασκευασμένα κτίσματα σε δώματα η κτισματα όχι οπλισμενου σκυροδέματος αλλα ελαφριου φορτίου με γυψοσανίδες και ελαφριες κοίλες μεταλλικές διατομές?
  9. "Οι παρεμβάσεις για τη στατική ενίσχυσή τους αφορούν στην επισκευή / αποκατάσταση ή ενίσχυση του φέροντα οργανισμού και υλοποιούνται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και προδιαγραφές που ισχύουν για τις υποχρεωτικές ελάχιστες απαιτήσεις φέρουσας ικανότητας κατά τον Κανονισμό Επεμβάσεων (ΚΑΝΕΠΕ) ή σύμφωνα με τους κανονισμούς που ίσχυαν κατά τον χρόνο έκδοσης της οικοδομικής άδειας του κτηρίου ή της κατασκευής του φέροντος οργανισμού του, μετά από μελέτη και τεχνική έκθεση από αρμόδιο μηχανικό." άρα εχουμε επιλογή με ΚΑΝΕΠΕ ή οχι ΤΟ λέει Αριθ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/27454/2631/14-11-2017
  10. ισχύει οποιος δεν κανει στατική επαρκεια αυθαίρετο μέχρι τον απρίλιο χάνει την εκπτωση?
  11. Πήρα το τηλ ΤΕΕ και αναμένεται ΦΕΚ το επόμενο διάστημα που θα το λύσει το θέμα. Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
  12. ο προηγουμενος συνάδελφος με κάλυψε εσύ εξακολουθεις να αναφέρεσαι σε θεματα τα οποια δεν εχουν σχεση σε ενα φορουμ, αλλα μονο σε καμια συνέλευση για τα δικαιωματα των πολ μηχανικών αντε καλη χρονιά και συνεχισε να λυνεις αποριες Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. (Το μήνυμά σας έχει τροποποιηθεί). Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.