Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπολογισμός κόστους εργασιών με ΑΤΟΕ


Recommended Posts

Καλή σου μέρα! Σε ευχαριστώ !! Έχεις ενημέρωση από κάποιο πρόγραμμα ? Το κάνεις να μοιαζει πολυ απλο αλλά έχω φαει ατέλειωτες ωρες να ψαχνω και να μην βρίσκω τίποτα σχετικο στο διαδικτυο και σε σχετικές ιστοσελίδες.

Link to comment
Share on other sites

Από πρόγραμμα.

Αλλά τις αναλύσεις τιμών στα ΑΤΟΕ, ΑΤΗΕ, ΗΛΜ, ΑΤΥΕ, κλπ μπορείς να τις βρεις:

α) Δες συνημμένη εικόνα

β) Από τον ΣΑΤΕ εδώ, αλλά δεν θα βλέπεις περιγραφή παρά μόνο νούμερα και αποδόσεις (για το "1ο αρχείο που σου έστειλα")  πχ το συνημμένο είναι ένα από τα άρθρα που σου έστειλα.

 

Οτι άλλο θες εδώ είμαστε.

post-2272-0-84888600-1431418544_thumb.jpg

post-2272-0-50806800-1431418939_thumb.jpg

Edited by georgegaleos
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλέ μας συνάδελφε georgegaleos, βάση κοινής λογικής, θα πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά τα αποσπασματικα αρθρα σε ένα μόνο excel - πινακα με τιμες μονάδος κομπλε. Μήπως έχεις κάτι τέτοιο; Έχω διεκδικήσεις αμοιβών μελετών και μου είπαν από το ΤΕΕ να βγάλω προυπολογισμό με ΑΤΟΕ. Προφανώς λεφτά δεν έχω πάρει, αφού διεκδικω όπως είπα, και ούτε διατίθεμαι να δωσω άλλα (ας παει και το παλιάμπελο, που λέμε, αν δεν μπορώ να βρω τελικά άκρη). Αν παρ'όλαυτα υπάρχει θέμα συνδρομής που πληρώνεις κλπ, εγώ μπορώ να συμβάλω κάπως ώστε να μπορέσω να παρω έναν τέτοιο πίνακα, ως μορφή συνεργασίας μας. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και πραγματικά ελπίζω να υπάρχει κατι τέτοιο καθώς είναι η τελευταία μου ή από τις τελευταίες μου ελπίδες καθώς ψάχνω ψαχνω να βρω ακρη, εχω και δουλειές και δεν προλαβαίνω, αλλά και οι διεκδικήσεις είναι δουλειές.... Άρα καταλαβαίνεις τί γίνεται..

Link to comment
Share on other sites

Τέτοι ο που ζητάς δεν υπάρχει παρά μόνο έμμεσα πχ εδω και χωρίς την περιγραφή του κάθε άρθρου, μόνο νούμερα

Το βασικο θέμα με αυτό που θες είναι το "ογκοβόρο" και το χρονοβόρο.

Φαντάσου ότι το πρόγραμμα όταν είχα πρόσφατα επιχειρήσει να το κάνω και για δική μου ευκολία πχ για τα ΟΙΚ προκειμένου να υπολογίσει και να βγάλει ΟΛΑ τα άρθρα ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ για ΜΙΑ τιμαριθμική θέλει περίπου 1 ωρα, φτιάχνει έαν αρχείο pdf περίπου 10.000 σελίδων και όγκου περίπου 350 Gb ... 

Για να φτιάξει αντίστοιχα έναν ΠΙΝΑΚΑ των παραπάνω ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και τις τιμές θέλει περίπου 40 λεπτά, φτιάχνει έαν αρχείο pdf περίπου 2.000 σελίδων και όγκου περίπου 40 Gb

Ο χρόνος δεν εξαρτάται από το μηχάνημα (i7 16gb ram και σε SSD) αλλά από τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα για τους υπολογισμούς και την μετέπειτα εξαγωγή του αρχείου.

Σε αυτό τον χρόνο πρόσθεσε και τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει η εισαγωγή ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΛΑ τα άρθρα σε ένα έργο προκειμένου να γίνουν οι υπολογισμοί.

Και αυτά για μία τιμαριθμική μόνο και για μια ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΩΝ !!! 

 

Ασχετο: Κάνε έναν κόπο και συμπλήρωσε το προφίλ σου με την ιδιότητά σου.

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Ανέβασα εδώ ότι εχω σε ηλεκτρονική μορφή από τα Αναλυτικά Τιμολόγια για τα Δημόσια Εργα ωστε να είναι συγκεντρωμένα.

Μόλις εγκριθούν από τους από τους διαχειριστές θα εμφανισθούν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Συνάδελφε georgegaleos, καλησπέρα, μπορείς να στειλεις την τιμαριθμική 2012Γ για το οικ 4313 και οικ 4212;  Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

 

ΥΓ αναφέρομαι στις τιμες εφαρμογής

Edited by gab pet
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.