Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δείτε ποια εταιρεία σας συμφέρει για αγορά ηλεκτρικού ρεύματος (συγκριτικός πίνακας)


Engineer

Recommended Posts

Μας φωνάζει καθημερινά όλος ο υπόλοιπος πλανήτης ότι το σύστημα του κρατισμού, του παρασιτισμού και του κράτους πατερούλη στο οποίο ζούσαμε κατέρρευσε, πτώχευσε και περίπου οι μισοί Έλληνες πιστεύουν ότι αυτό που κατέρρευσε με πάταγο στην Ελλάδα είναι το καπιταλιστικό σύστημα.

 

Καπιταλιστικό σύστημα υπήρχε, το αν ήταν διεφθαρμένο ή δεν ήταν όπως στις ΗΠΑ ή των ανεπτυγμένων κρατών του εξωτερικού αυτό οφείλεται σε νοοτροπία διαφθορά κ.α. Το σύστημα κατέρρευσε (όπως θα έπεφτε σε κάθε άλλη χώρα κατά 90%) από την υπέρογκη και χωρίς λογική φορολογία-περικοπές που επιβλήθηκαν, αρχικά στους ΔΥ οι οποίοι σταμάτησαν την κατανάλωση και άρχισε η ύφεση δειλά δειλά, μέχρι την φορολογία στα ακίνητα και στο φορολογικό τσουνάμι των Ελ.Επ που πλέον αποτελείωσε τα πάντα, τελευταίοι έμειναν οι μισθωτοσυνταξιούχοι οι οποίοι γκρίνιαζαν για τους ΔΥ/Ελ.Επ, όμως λόγω της μείωσης της κατανάλωσης κόπηκαν οι μισθοί και έφαγαν και αυτοί το αγγούρι με ανεργεία κ.α

 

Στο τι μας κράζουν οι ξένοι απ' έξω προσωπικά δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω πάει έξω ούτε έχω ρωτήσει ξένους. Τώρα σε αυτά που διαβάζω από το νετ, αμφιβάλλω αρκετά αν μας κράζουν για το κράτος πατερούλη τον κρατισμό και όλα τα σχετικά. Αυτές τις καραμέλες τις πιπιλάνε περισσότερο κάποιοι Έλληνες που είτε μένουν έξω είτε εδώ. Κάτι καλό στην χώρα ή ανταγωνισμό στα επίπεδα του εξωτερικοού θα αργήσουμε πολύ να δούμε.

 

Τώρα για το θέμα της εταιρείας καθαρά, ας ανοίξουν εταιρεία παροχής ρεύματος, ας κάνουν οτι θέλουν. Και φυσικά κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει σε καταναλωτή να προτιμήσει μια οποιαδήποτε εταιρεία. Εγώ εξέφρασα καθαρά την θέση μου με βάση όσα είδα και κατάλαβα για τις ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτρισμού, απ' την ΔΕΗ δεν φεύγω πλήν εξαιρετικής περίπτωσης.

Link to comment
Share on other sites

δεν θα μπω στον κόπο να συζητήσω τις αστείες "ανταγωνιστικές" προτάσεις των εμμέσως ή αμέσως κρατικά επιχορηγούμενων ιδιωτών-επενδυτών

 

θέλω να σας πω μόνο μην τσιτώνεστε (εκτός αν λείπει η σύζυγος διακοπές και δεν έχετε με ποιον να τσακωθείτε)

κι αφήστε τα περί κρατισμού και καπιταλισμού στο θέμα της "παγκοσμιοποίησης" για να μην έχει + και -

Link to comment
Share on other sites

Εταιρίες σαν αυτές που παρουσιάζονται στο άρθρο κάνω κι εγώ μέσα σε μια νύχτα!Μακριά κι αγαπημένοι...

 

Τουλάχιστον πριν από το γνωστό σκάνδαλο με Energa και Hellas Power οι τιμές ήταν 10%-15% κάτω από αυτές της Δ.Ε.Η.!

Με ΑΥΤΕΣ τις τιμές που προσφέρονται σήμερα για ποιο λόγο να πάει κανείς σε "εναλλακτικό" πάροχο;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.