Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

.....

Δεν είναι υποχρεωτική η υλοποίηση ενισχύσεων προκειμένου να τελειώσεις από πολεοδομία.

Υπολόγισες το κτίριο ως έχει

με Α.Κ. του '59 και δεν σου έβγαινε? 

 

δεν έχω κάνει καθόλου υπολογισμούς. 

 

Είμαι σχετικά νέα μηχανικός και με την παρούσα κατάσταση της οικοδομικής δραστηριότητας, νομίζω πως μάλλον έχω καταντίσει τεχνικός σύμβουλος και όχι πολ.μηχανικός με μεταπτυχιακά!!!

 

Έχω να ασχοληθώ με υπολογισμούς και διαστασιολογήσεις από το 2008, κ αν είναι να προχωρήσουν σε τακτοποίηση Φ.Ο. ας το αναλάβει άλλος συνάδελφος....

 

Επίσης μου λέγαν ότι δεν πρέπει να κοιτάω μόνο την ιδιοκτησία που με ενδιαφέρει, πρέπει και τους κοινόχρηστους χώρους, γιατί η ιδιοκτησία έχει χιλιοστά επί των κοινοχρήστων. Σωστό μεν, αλλά δε θα συντάξουμε και εφαρμόσουμε επί τόπου τροποποίηση του 4178!!

Link to comment
Share on other sites

λανθασμένα νόμιζα ότι στην κατ.1 δεν απαιτείται ΔΕΔΟΤΑ?

 

επίσης ζητάνε να συμπεριλιφθει στην τακτοποίηση και αίτηση του αρ.12 Ν4178, για την προστασία του πολιτιστικού περιβάλλοντος, επιδή βρίσκεται το ακίνητο στο Κουκάκι.

 

επίσης λόγω τακτοποίησης, μου λένε ότι πρέπει να ελενχτεί και η ορθότητα της τακτοποίησης!! για αυτό θέλουν και τα εγκεκριμένα σχέδια, κ εγώ νόμαζα ότι ζητούσαν πλέον απλές φωτοτυπίες.... μάλλον μες τη ζέστη του καλοκαιριού τα έχω χάσει και εγω....

 

σε λίγο θα μου ζητάνε να τους κάθαρίσω και το γραφείο.....

Σωστα δεν απαιτείται ΔΕΔΟΤΑ, λάθος μου. Το σχόλιο του ΚΑΝΑ τα λέει όλα. Σε κάθε περίπτωση η απαίτηση της ΥΔομ είναι υπερβολική, πόσο μάλλον όταν το ακίνητο έχει υπαχθεί στον νόμο και εφ όσον οι επισκευές δεν θα αλλάξουν τα φορτία, ή δεν θα επιφέρουν αλλαγές του φορέα, ή της τοιχοποιιας πληρώσεως.

Βεβαίως εδώ εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύουμε στον νόμο αυτόν, θα τον εμπιστεύονται οι κρατικοί υπάλληλοι που πλέον φοβούνται και τον ίσκιο τους?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.