Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιο λογισμικό στατικών αρχίσατε να χρησιμοποιείτε την τελευταία 5ετία για Ο/Σ;


erling

Ποιο λογισμικό στατικών αρχίσατε να χρησιμοποιείτε τη  

696 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Ποιο λογισμικό στατικών αρχίσατε να χρησιμοποιείτε τη



Recommended Posts

Καλά multisoft, κατανοώ ότι δεν είναι εύκολο να θυμάσαι από το 2004 τι εισερχόμενα είχε το support... Εγώ που θυμάμαι θα σου υπενθυμίσω ότι για κάποιον λόγο λάμβανε λάθος συνδυασμό στον έλεγχο των τοιχείων. Όταν το λύσατε μου απαντήσατε ότι σε εσάς τα έλυνε συμμετρικά, αλλά φυσικά αυτό δεν έλυσε το πρόβλημά μου. Έκτοτε δεν παραλείπω να ελέγξω την διαστασιολόγηση υποστυλωμάτων... Επίσης έχουμε μιλήσει κατά καιρούς για την γνωστή δυσλειτουργία -όταν κάνεις αρκετές αλλαγές στο μοντέλο- που τρελαίνεται και βάζει ο,τι θέλει στα υποστυλώματα. Η λύση που τελικά εφαρμόζω είναι να ξαναστήνω το μοντέλο από την αρχή.

 

Ασχέτως πάντως με τα προσωπικά μας, δεν είχα καταλάβει ότι το topic είχε θέμα "υπεράσπιση προγραμμάτων που δέχονται καλόπιστη κριτική"

 

Δεν με απασχολεί το να "αδικήσω" το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ ούτε να διαφημίσω ή να δυσφημίσω κάποιο εμπορικό προϊόν της εταιρίας στην οποία είμαι πελάτης και πληρώνω, καθώς και κάθε άλλης εταιρίας...

Και δεν θα απολογηθώ επειδή κατέθεσα την γνώμη μου σε ένα επιστημονικό φόρουμ... Αλίμονο αν κάθε εταιρία έκανε τέτοια παρέμβαση για το κάθε post που την αφορά και που κρίνει ότι μειώνει το προϊόν της.

Εν τέλει την ευθύνη για ο,τι κάνουν τα προγράμματά σας δεν την έχετε εσείς, την κουβαλάμε εμείς!

Link to comment
Share on other sites

Αλέξη νομίζω με παρεξήγησες. Η παρέμβασή μου ήταν καλόπιστη και δεν είχε σκοπό να σε αποτρέψει να λες τη γνώμη σου για το πρόγραμμα. Κάθε κριτική είναι σεβαστή, αλλά προσπάθειά μας είναι να οδηγεί και στη βελτίωση του προγράμματος. Κι αυτή μπορεί να γίνει μόνο όταν οι παρατηρήσεις είναι συγκεκριμένες και πάνω σε υπαρκτές μελέτες.

 

Η αλλαγή μοντέλου, π.χ. από θεώρηση ελαστικού εδάφους σε θεώρηση άκαμπτης θεμελίωσης, ή παρόμοιες αλλαγές, μπορεί πράγματι να φέρουν σημαντικές αλλαγές στους οπλισμούς, αλλά σ' αυτό δεν φταίει το πρόγραμμα. Η λογική μας είναι να δίνουμε μεγαλύτερη ελευθερία στο μηχανικό να εφαρμόσει ή να δοκιμάσει διαφορετικά μοντέλα ανάλυσης.

 

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας έχεις δείξει όλα αυτά τα χρόνια, και να σε παρακαλέσω να μας στέλνεις τις μελέτες σου όταν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχεις κάποιες αμφιβολίες.

 

Δεν θα ήθελα να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση, ελπίζω να έγινα κατανοητός. Επίσης ζητώ την κατανόηση των συναδέλφων γι' αυτήν την παρέμβαση.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Για το Scadapro τι λέτε?

 

Το χρησιμοποιώ τα τελευται 5 χρονια

εχω κανει απλες κατασκευες...(μαιζοινετες και 4οροφα με πυλοτη και υπογειο) δεν εμφανισε προβληματα...εχεις καποιο ελεγχο υπολογισμών που κανεις..ειναι καποως ευχρηστο

 

το scadafw ήταν αρκετα δυσχρηστο...

 

εχει δουλεψει κανεις το Scadapro σε πιο εξεζητημενς μελετες για να εντοπισει αδυμαμιες?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.