Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο μεταπτυχιακών


Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν είναι δυνατή, η ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο μεταπτυχιακών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ή αν αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

από το νόμο απαγορεύεται να κάνεις ταυτόχρονα 2 μεταπτυχικά ή μεταπτυχικό και δεύτερο πτυχίο παράλληλα. τώρα το αν οι σχολές το ψάχνουν να δούν αν είσαι γραμμένος σε παραπάνω απο ένα μεταπτυχικό δεν το γνωρίζω.

Link to comment
Share on other sites

επισης στο εξωτερικο κοιτανε παντα την ημερομηνια απονομης πτυχιου. αν εχεις δυο διαφορετικα με ιδια ημερομηνια (ή κοντινη) αυτο προκαλει προφανως κακή εντύπωση για το επίπεδο των σπουδών, αφου για να κανεις ταυτοχρονα και τα δυο μαλλον εύκολο θα ειναι το καθενα μονο του. άσε που δεν συμβαινει ποτε - να πηδηξεις χρονιά, ναι (το εχω κανει 2 φορες εγω), παραλληλες σπουδες κανει τζιζ.

Link to comment
Share on other sites

Στην Ελλαδα μη φοβασαι. Ολα γινονται και ολα επιτρεπονται φιλε μου. Δεν επρεπε καν να το ρωτησεις αυτο. Το συστημα το επιτρεπει. Ακομα και για προπτυχιακα πτυχια. Για αυτο προχωρα αφοβα

Link to comment
Share on other sites

Τυπικά δεν πρέπει να γίνεται γιατί για μεταπτυχιακό στην Ξάνθη ζητάνε υπεύθυνη δήλωση οτι δεν εισαι εγγεγραμενος σε αλλο μεταπτυχιακο.Τωρα ποιος το ελεγχει ειναι αγνωστο...Αρα κανεις οτι γουσταρεις φανταζομαι.

Link to comment
Share on other sites

Ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο μεταπτυχιακών στο Ανοικτό δεν γίνεται, αφού δηλώνεις αριθμό ταυτότητας και με αυτό ελέγχεσαι. Τώρα αν το ένα είναι στο Ανοικτό και το άλλο αλλού, είναι σχεδόν αδύνατον να σε βρουν.

Link to comment
Share on other sites

Αν σε βρουν κάποια στιγμή στο μέλλον, ακυρώνονται και τα δύο (που λέει ο λόγος) κι έχεις κυρώσεις, ανάλογα με το πού τα έχεις χρησιμοποιήσει.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αν κ κάπως καθυστερημένα..Δεν υπάρχει νόμος που απαγορεύει την ταυτόχρονη παρακολούθηση 2 μεταπτυχιακών. Εναπόκειται στον εσωτερικό κανονισμό του κάθε μεταπτυχιακού (που είναι διαφορετικός για κάθε μεταπτυχιακό) αν θα το επιτρέπει ή όχι. Όπως αναφέρθηκε κ παραπάνω στην Ξάνθη, όταν γράφτηκα στο μεταπτυχιακό έπρεπε να υπογράψουμε υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλο μετ/κο. Πρέπει να δεις τι ισχύει στα μεταπτυχιακά που σε ενδιαφέρουν, δλδ να διαβάσεις τον εσωτερικό κανονισμό τους!

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με την alkyoni.

Δεν υπαρχει νόμος που να απαγορέυει την ταυτόχρονη παρακολούθηση 2 μεταπτυχιακών.

Είναι θέμα του εσωτερικου κανονισμού κάθε ΑΕΙ.

Επίσης επιτρέπεται η ταυτοχρονη παρακολούθηση προπτυχιακού και μεταπτυχιακού.

Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι η ταυτόχρονη παρακολούθηση 2 προπτυχιακών.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.