Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κινητό προστέγασμα εντός πρασιάς


dts71

Recommended Posts

Καλημέρα

 

Φίλοι μηχανικοί επειδή έχω πρόβλημα με την πολεοδομία της περιοχής μου πείτε μου κάτι σας παρακαλώ.

 

Για την τέντα τελικά φώναξα συνεργείο και άλλαξε την κλίση της και εκτείνεται μέχρι 1.50μ. Ειδοποίησα την πολεοδομία που είχε κάνει αυτοψία και είχε πει ότι πρέπει να είναι μέχρι 1/10 του πλάτους του δρόμου. Την είδαν και μου έστειλαν χαρτί μετά από ένα μηνά να την κατεδαφίσω !!!! Είναι δυνατόν ρε παιδιά ? Υπάρχει κάποιος εκτός από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου και τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης που μπορεί να τους βάλει στην θέση τους επιτέλους ???

 

(έχω κάνει καταγγελία για τις πράξεις της πολεοδομίας στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης αλλά μετά από 2 χρόνια δεν έχουν προλάβει να την δουν !!!)

 

Πως προστατεύεται ένα πολίτης όταν οι υπάλληλοι μια δημόσιας υπηρεσίας χρησιμοποιούν την θέση τους για δικό τους όφελος ή για όφελος άλλου πολίτη ?

 

Έχουν το δικαίωμα και την δυνατότητα να κατεδαφίσουν μια νόμιμη τέντα ???

Η δικαιολογία τους είναι ότι επειδή είναι ηλεκτρική η τέντα μπορώ λένε ανά πάσα στιγμή να την εκτείνω περισσότερο από το 1/10 του πλάτους του δρόμου !!!

 

Η δικαιολογία τους είναι άκυρη γιατί δεν μπορώ να αλλάξω την κλίση της τέντας μέσω του ηλεκτρικού μηχανισμού και η τέντα τώρα είναι σε τόσο κάθετη θέση που όσο και να την κατεβάζω δεν ξεπερνώ το όριο που θέτουν αυτοί. Χρειάζεται ειδικός για να μου αλλάξει την κλίση της. Και ένα παράνομο τοίχο να είχα κτίσει αν τον γκρέμιζα δεν μπορούσα να φωνάξω 2 μαστορια να τον ξανακτίσουν ??? Είναι δυνατόν να λένε τέτοιες βλακείες ?

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φίλε μου είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Έκανες έγγραφο που τους ειδοποιείς πως συμμορφώθηκες με τις υποδείξεις τους?

Σου απάντησαν εγγράφως αυτά που αναφέρεις παραπάνω?

Κάνεις καταγγελία/μήνυση για διαφυγόντα κέρδη (ή ότι άλλο σου πει ο δικηγόρος σου), προς τους συγκεκριμένους που υπογράφουν ή διαχειρίζονται την υπόθεση σου (ονομαστικά προς τον καθένα) και προς τον προϊστάμενο της πολεοδομίας (ονομαστικά) αν φαίνεται σε κάποιο έγγραφο και προς τον αντιδήμαρχο (ονομαστικά) αν φαίνεται σε κάποιο έγγραφο .

Πρόσεξε μόνο να είσαι σίγουρος για την νομιμότητά της καταγγελίας σου, ώστε να μην σου γυρίσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Συμβουλεύσου δικηγόρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα

 

Τελικά ο ΓΟΚ του 73 έχει κάποια ισχύ αν ο ΓΟΚ του 85 δεν καλύπτει λεπτομερώς κάποιο θέμα ?

 

Ποτέ μπορείς να επικαλεστείς ένα άρθρο παλιότερου ΓΟΚ ?

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Σχετικά με το τι επιτρέπεται.. εντός πρασιάς μπορεί να τοποθετηθεί τέντα που κατακόρυφα να πέφτει μέχρι το έδαφος? (αναφέρομαι στις αδιαφανείς τέντες ή αντι-ανεμικά ή όπως αλλιώς λέγονται που έχουν ορισμένες καφετέριες).

 

Αν το προστέγασμα είναι το 1/10 του δρόμου, έστω 1.5 μ., επιτρέπεται στο μπροστά μέρος και στα πλαϊνά (εν επαφή με τους όμορους) να δημιουργθεί τέτοια κατασκευή?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.