cna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Occultist συμφωνώ σε όλα αλλά έχω να προσθέσω και το εξής. Αν υπολογίσουμε τον χρόνο φορτώματος του λειτουργικού και των προγραμμάτων σε χρόνο εργασίας και κάνουμε αντιπαραβολή με τον χρόνο αυτό σε ένα καινούργιο μηχάνημα τότε θα δούμε ότι σε βάθος χρόνου υπάρχει κέρδος και σε χρήμα (αν φυσικά αλλάξουμε το μηχάνημά μας). Άσε δε που στα νεότερα συστήματα τα κολλήματα είναι σπανιότερα. Τέλος πάντων πάλι ξεφύγαμε από το θέμα. parist: επειδή είδα την σύνθεσή σου, προσωπικά δεν έχω να ζηλέψω κάτι σε σχέση με τον υπολογιστή που έχω ήδη (εκτός του επεξεργαστή). Να μην σου πω ότι μπορεί σε μερικές συσκευές να είμαι και καλύτερα. Οι υπόλοιποι όμως δεν μπορούν να ξέρουν σε τί μηχάνημα αναφέρεσαι. Στην θέση των συναδέλφων προσπάθησα να μπω και όχι να εκφράσω την καθαρά προσωπική μου άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Αφού τον κερνάς @parist43, γιατί να πάει η προσφορά χαμένη. Ξεκινάμε κλήρωση λοιπόν. Θα υπάρξει κονταροχτύπημα στη ... γραμμή τερματισμού. Παρακαλείται η διαχείριση να θεσπίσει τους κανόνες για την κλήρωση καθώς και τη διάρκειά της. Υποψήφιοι : 1. gvarth Άλλοι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Αν υπολογίσουμε τον χρόνο φορτώματος του λειτουργικού και των προγραμμάτων σε χρόνο εργασίας οχι ,δεν ειναι ετσι.δεν κανουμε τροχαδην ουτε δουλευουμε ολη μερα στον υπολογιστη.προσωπικα ξεκιναω τον υπολογιστη ,παω να φτιαξω καφε,μιση ωρα περιηγουμε στο ιντερνετ πινοντας τον καφε και καποια στιγμη χαλαρα αρχιζω να δουλευω.οποτε δεν εχουν νοημα τετοιες συγκρισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Ναι, έχω δει μηχάνημα 8 ετίας πως αγκομαχάει σε μαζεμένες εκτυπώσεις μεγάλων σχεδίων. Με ένα σύγχρονο, συνεχίζω τις αλλαγές στο στατικό ενώ ήδη τυπώνεται το 5ο Α0...Τι να λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Αφού τον κερνάς @parist43, γιατί να πάει η προσφορά χαμένη. το καφε εννοειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Ο @parist43 δεν αναφέρεται σε απαιτητικά προγράμματα (γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο , δεν θα έτρεχαν σε υπολογιστή 6ετίας) οπότε οι συγκρίσεις που γίνονται μοιάζουν ανεδαφικές και μπερδεύουν. Edit : Δεν σε πρόλαβα το καφε εννοειται. Ααααα .... Και ξεκίνησα να κάνω όνειρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Αν είναι να μπω σε κλήρωση να είναι για υπολογιστή με τα κάτωθι βασικά χαρακτηριστικά: CPU: core i5 ή core i7 Μνήμη: τουλάχιστον 8GB dual channel DDR3 @1333Mhz Σκηροί δίσκοι: 1ΧSSD 128GB (για το λειτουργικό), 4XHDD 1 TB για RAID10 Motherboard: οποιαδήποτε εκ των μεγάλων εταιριών με chipset P55 Κάρτα γραφικών: NVIDIA με 1GB ram DDR3 Λειτουργικό: windows 7 Professional 64bit (Αυτή την σύνθεση είχα βάλει στο ΕΣΠΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 τι να μιλαμε για ταχυτητες ,οταν καθε 10 λεπτα σταματω τη δουλεια και μπαινω στο michanikos να δω τι γινεται. ΥΓ για υπολογιστη και κληρωση ξεχαστε το.ειπα για καφε. Επισης τελειως δωρεαν δινω 1.ενα pen ploter HP A0 που δουλευει 2.μια οθονη crt 17 3.εναν εκτυπωτη Epson που αν και 7ετιας δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Αντιπαραγωγικό σε βρίσκω , και μάλλον λάθος κάνω, αν κάθε δέκα λεπτά σταματάς την εργασία σου για να μπείς στο Michanikos. Εκτός αν έχεις προγραμματίσει και κάνεις plot πολλών σχεδίων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Τεσπα, για να μην το κουράζουμε άλλο, όποιος έχει για πέταμα καναν Ι7 quad, 6giga ddr3, 1 giga quadro, SSD κλπ. (ξέρετε, αυτά τα ποταπά που δεν τρέχουν DOS), ας τον πετάξει στην αυλή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα