Μετάβαση στο περιεχόμενο

Windows 7 και συμβατότητα


parist43

Recommended Posts

Γιατί τα win98 δεν μπορούν να δουλέψουν στους νέους επεξεργαστές. Εδώ σήμερα έμαθα ότι τα winXP δεν εκμεταλλεύονται τους SSD.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 150
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι ,αλλα υπαρχει ακομη ενα πιο σοβαρο ερωτημα:γιατι να μην συνεχισω να δουλευω στον παληο υπολογιστη οπου ολα δουλευαν μια χαρα.τι τον ηθελα τον καινουργιο?α ρε ατιμο ΕΣΠΑ τι κανεις.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ αν και πήρα εδώ και καιρό καινούργιο υπολογιστή με τα vista τότε εβαλα τα xp και τελικά δουλεύω με το παλαιό υπολογιστή με τα 98 όπου έχω το 90 % από τα προγράμματα μου να δουλέύουν καλά μαζί.Τώρα δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα χρησιμοποιώ τα προγράμματα αυτά (κάνω ακόμα καλά την δουλειά μου) αλλά τελικά είναι μεγάλο λούκι αυτό με τα λειτουργικά (πρέπει μαζί με αυτά να αλλάζεις και όλο το software κάθε φορά)

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι είμαστε όντως θύματα της καταναλωτικής μανίας μας. Εφόσον δουλεύετε μια χαρά, απρόσκοπτα και χωρίς σημαντικά προβλήματα στους υπάρχοντες υπολογιστές δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε αυτή την κατάσταση. Σκεφθείτε ότι εν τοις πράγμασι το 60% των κατόχων υπολογιστή στην χώρα μας χρησιμοποιεί τους υπολογιστές για word, excel και internet. Ε, λοιπόν, όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν άνετα και σε έναν pentiumII. Τώρα στα δικά μας, εφόσον δεν έχουμε και τις τρελές δουλειές ώστε ο χρόνος να μετατρέπεται άμεσα σε χρήμα και εφόσον δεν έχετε ιδιαιτέρως απαιτητικά προγράμματα (επίλυσης στατικών πχ), δεν χρειάζονταν καν να καταφύγετε σε νεότερους υπολογιστές. Το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι γρήγορο άνοιγμα των προγραμμάτων αλλά δεν νομίζω ότι τα 10-20 δευτερόλεπτα που θα γλιτώσετε (τυχαίο το χρονικό διάστημα) να σας απασχολούν. Φαντάζομαι επίσης ότι τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε δεν απαιτούν την ύπαρξη της νεότερης έκδοσης του σχεδιαστικού σας προγράμματος, που είναι επίσης ακόμα ένα "κόλπο" των εταιριών για να μας οδηγούν σε αγορά νέου υπολογιστή.

 

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όσο καλά και να είναι τα 98 τόσο με τα XP όσο και με τα win7 έχω ξεχάσει τις μπλε οθόνες.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, και εγώ δεν είμαι ο ορισμός της καταναλωτικής έξης, αλλά το να συζητάμε για κάτι κάτω από XP, είναι προσβολή ακόμα και για την έννοια του retro :P

Link to comment
Share on other sites

...αλλά το να συζητάμε για κάτι κάτω από XP, είναι προσβολή ακόμα και για την έννοια του retro

 

Σε λίγο θα επέμβει και η ... αρχαιολογία για θέματα αρμοδιοτήτων της :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Ελα ομως που στα 98 δουλευουν ολα τα προγραματα μου....

τι αρχαιολογια μου λετε...εγω θυμαμαι οτι στο Πολυτεχνειο δουλευαμε με καρτες που τις τρυπουσαμε σε ενα μηχανημα....και μετα βεβαια βγηκε ο Αmstrad και αργοτερα ηλθαν τα PC.με τις πρωτες μεγαλες τους δισκετες ...μετα ηρθαν οι μικρες δισκετες μετα τα CD μετα τα DVD και μετα ...αλαξε τελειως ο υπολογιστης..

και θα συνεχιζει να το κανει...απλα οι περισοτεροι εδω μεσα ειστε πιτσιρικια.

Link to comment
Share on other sites

parist δεν διαφωνώ σε αυτά που λες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν συγκρίνουμε τον pentiumII με τον core 2 duo είναι σαν να συγκρίνουμε τον ΕNIAC με τον 80286. Θέλω να πω δηλαδή ότι πλέον ο σημερινός ένας χρόνος εξέλιξης αντιστοιχεί σε κάτι δεκαετίες παλαιότερων εξελίξεων.

Link to comment
Share on other sites

σωστα.σε τι εξυπηρετει ομως αφου τα βασικα προγραμματα οδοποιιας,τοπογραφιας,ACAD τρεχουν μια χαρα και στα WIN95.

το πλεονεκτημα ειναι οτι με τα συγχρονα βλεπεις βιντεο στο you tube!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.