Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θα μας βάλουν όλους φυλακή!!


Patrick

Recommended Posts

συναδελφοι χαλαρωστε...

 

εχω ασφαλεις πληροφοριες οτι η ποινη θα ειναι εξαγορασιμη !

 

Θα πηγαίνει στο πράσινο ταμέιο της Μπιρμπίλη!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 30
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως έχω και την υπόνοια ότι πρόκειται περί έμμεσου εκβιασμού για να αυξηθούν οι δηλώσεις των η/υ χώρων τώρα με την ... την... τακτοποίηση(?) ή νομιμοποίηση(?).

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο νόμιμο κατά παρέκκλιση κτίριο στην Ελλάδα παιδιά είναι τελικά η ακρόπολη ως νομίμως προυφιστάμενο του '55!

Ας ξεκινήσουν τον έλεγχο από κτίρια ιδιοκτησίας των πολιτικών όλου του πολιτικού φάσματος πρώτα, μετά ας πάνε σε όποιον κεντρικό δρόμο ή πλατεία, πόλης ή χωριού της Ελλάδας, και να καταγράψουν τις αυθαιρεσίες και τα χάλια που θα δουν και να αναλογισθούν τα λάθη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Θα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον Ελληνικό λαό και να σταθούν στην πλατεία Συντάγματος για δημόσιο χλευασμό.

Δεν φταίνε οι μηχανικοί, παλαιοί και νέοι, ούτε οι ιδιοκτήτες κατά την γνώμη μου. Με τι καθεστώς με ποιά χωροταξικά σχέδια-πολεοδομικές μελέτες, με ποιούς ΓΟΚ και εγκυκλίους και με τι κράτος-δημόσια διοίκηση δημιουργήθηκε όλο αυτό το δομημένο αριστούργημα που είμαστε οι τυχεροί να βλέπουμε κάθε μέρα μπροστά μας. Τι να σου κάνει ο μηχανικός και τι να σου κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης σε χώρα μπάχαλο που το κάθε θαύμα κρατάει τρεις μέρες μόνο?

Link to comment
Share on other sites

30εντια?χρονος παραγραφης δεν υπαρχει?εδω να σκοτωσεις σε 20 χρονια εισαι εξω.

 

Όλα τα λεφτά αυτό το μήνυμα...

 

χεχεχεχε

Link to comment
Share on other sites

Με τι καθεστώς με ποιά χωροταξικά σχέδια-πολεοδομικές μελέτες, με ποιούς ΓΟΚ και εγκυκλίους και με τι κράτος-δημόσια διοίκηση δημιουργήθηκε όλο αυτό το δομημένο αριστούργημα που είμαστε οι τυχεροί να βλέπουμε κάθε μέρα μπροστά μας. Τι να σου κάνει ο μηχανικός και τι να σου κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης σε χώρα μπάχαλο που το κάθε θαύμα κρατάει τρεις μέρες μόνο?

 

Νομίζω φίλε SIRADRAB οτι στα παραπάνω ερωτήματα η έννοια κλειδί είναι το laissez-faire , που θυμάμαι ότι είχα πρωτακούσει στα μαθήματα πολεοδομίας - χωροταξίας στο ΕΜΠ πριν αρκετά χρόνια.

Και μπορώ να πω οτι δυστυχώς ήταν από τα λίγα ερεθίσματα που με έκαναν από τότε να δώ τη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας, όπως είχε έμμεσα παραδεχθεί και ο Κατσιφάρας πριν 25 και χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι

Η απάντηση σε όσα αναφέρονται παραπάνω είναι απλή. Όταν αρχίσουν αυτοί οι έλεγχοι, να δημιουργήσουμε μία δική μας επιτροπή που θα ελέγχει τα δημόσια κτίρια και τα σπίτια υπουργών, πολιτικών κλπ. Και να δημοσιεύει τα πορίσματά της στον τύπο και στο διαδίκτυο.

Είναι νόμιμο (για έναν έμπειρο μηχανικό δεν είναι απαραίτητη η είσοδος σε ένα ακίνητο για να διαγνώσει την παρανομία).

Στο φόρουμ διαθέτουμε αρκετούς που έχουν και τα κότσια και την τρέλα για κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

@arcgeo

Μη ξεχνάμε όμως οτι με νομικές και κανονιστικές διατάξεις, ακόμα και φωτογραφικού τύπου, το παράνομο βαπτίζεται νόμιμο και ηθικό... ακόμη και αναδρομικά.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει νόμιμο κτίριο ή το ποσοστό του ''νόμιμου'' είναι απειροελάχιστο, γιατί απλά δεν μπορούσε να υπάρξει κάτω από αυτές τις συνθήκες παραγωγής-δημιουργίας κτιρίων, το ''νόμιμο''. 'Οταν το νόμιμο ή το παράνομο δεν περιγράφονται επακριβώς, όταν το ένα αντικρούει το άλλο στην νομοθεσία και στους κανονισμούς, όταν γενικά δεν λειτουργούν οι θεσμοί και έχεις συνέχεια στο μυαλό σου, όχι γιατί είσαι διεστραμμένος αλλά γιατί το βλέπεις με τα μάτια σου, μια εικόνα χώρας-μπάχαλο που δεν σέβεται τους πολίτες της μέσω της δημόσιας διοίκησης που η ίδια έχει εγκαθιδρίσει, τι περιμένανε, το θαύμα?

Link to comment
Share on other sites

Ξέρετε αυτό γιατί το έχουν κάνει έτσι δεν είναι?

Σε περίπτωση κάποιο μεγάλου ψαριού, που έχει χτίσει παράνομα και καταχρηστικά την ευθύνη φέρει ο μηχανικός.

Ούτε στην πολεοδομία θα βρουν τους φακέλους ούτε τους υπευθύνους.

Θα σου πει, εγώ δεν ξέρω ο μηχανικός έβγαλε την άδεια...

 

Δηλαδή δεν τρώμε απλώς δούλεμα...αυτοί μας δουλεύουν κανονικά...

 

Τίποτα κύριοι...να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των πολιτικών και να καταργηθεί το γελοίο βουλευτικό άσυλο που μόνο στο Ελλαδιστάν ισχύει...με τα καρναβάλια που έχουμε μπλέξει....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.