Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θα μας βάλουν όλους φυλακή!!


Patrick

Recommended Posts

Άκουσα εχθές στις ειδήσεις οτι θα ελεγθούν όλες οι ηλεκτροδοτημένες οικοδομές 30 ετίας και θα επιβληθούν πρόστιμα, φυλάκιση 6 μηνων σε μηχανικούς,ιδιοκτήτες και κατασκευαστές και αφαίρεση διπλώματος σε μηχανικούς εαν διαπιστωθούν παρανομίες...Πως ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο? δεν θα υπαρχει χωρος στις φυλακες.... που θα χωρεσουμε ολοι??

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 30
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φίλε μου όταν η ευθύνη μοιράζεται σε 500.000 άτομα παύει να υπάρχει. Σε αυτήν την περίπτωση θα δοθεί γενική αμνηστία. Πάντως η νομοθεσία αναφέρει ήδη ότι μηχανικοί οι οποίοι εν γνώσει τους μελετούν/επιβλέπουν/κατασκευάζουν αυθαίρετες κατασκευές τιμωρούνται με 10ετή φυλάκιση και αφαίρεση άδειας εφ' όρου ζωής. Οπότε οι 6 μήνες δεν είναι τίποτα! :P

Link to comment
Share on other sites

30εντια?χρονος παραγραφης δεν υπαρχει?εδω να σκοτωσεις σε 20 χρονια εισαι εξω.

Υπαλληλους να κανουν ολες αυτες τις αυτοψιες που θα βρουνε?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί ανησυχείτε;

 

Προφανώς, εννoούν... αν ελεγχθούν και δεν πληρώσουν το πρόστιμο για...

νομιμοποίηση.

 

Βλέπεις το πρόβλημα σε αυτό τo "κράτος" δεν είναι η ίδια η αυθαιρεσία αλλά

ότι δεν πλήρωσες για να την κάνεις. :)

Link to comment
Share on other sites

οτι θα ελεγθούν όλες οι ηλεκτροδοτημένες οικοδομές 30 ετίας και θα επιβληθούν πρόστιμα, φυλάκιση 6 μηνων σε μηχανικούς,ιδιοκτήτες και κατασκευαστές

αν γινει κατι τετοιο σε 1 μηνα θα πεσει η κυβερνηση.δεν γινονται αυτα στην χωρα που δεν υπαρχει ουτε ενα 100% νομιμο.

ΥΓ αν φυλακιστουν ολοι αυτοι ,εξω ποιοι θα μεινουν?και ποιος θα τους ταιζει?

Link to comment
Share on other sites

Έχουν χάσει τελικά κάθε αίσθηση του μέτρου, των ορίων της υπομονής μας -στο να ακούμε κάθε μέρα τέτοιες π@π@ριές- και της λογικής.

Ωραία. Ας βρούνε τρόπο να αποδείξουν ότι οι όποιες παρανομίες έχουν γίνει με ευθύνη και εν γνώσει των μηχανικών, ας βρούνε τρόπο να ξεπεράσουν νομικά θέματα όπως παραγραφή των πλημμελημάτων στην 5ετία και των κακουργημάτων ακόμα στην 20ετία, ας αναστήσουν από τον τάφο τους μηχανικούς που έκαναν τις μελέτες πριν ...30 χρόνια και δεν είναι πια εν ζωή, και εδώ θα είμαστε! Ελάτε να μας πιάσετε...

Άει σιχτήρ πια ανίκανοι.

Link to comment
Share on other sites

εγω περιμενω, επειδη εχω και αδειες σε εκρεμμοτητα, να δω πώς θα φταει ο μηχανικος ή ο κατασκευαστης οταν η μονη διαφοροποιηση σε μια οικοδομη ειναι τα αλουμινια τοποθετημενα 2,50μ ή 1,80μ πιο εξω. Πώς δηλαδη θα αποδειξουν ευθυνη.

 

Να θυμισω οτι τα τελευταια χρονακια πολλοι κατασκευαστες παιρνανε και δηλωσεις απο τους αγοραστες οτι οι ΗΧ παραδοθηκαν ανοιχτοι.

 

Αλλα αμα νομοθετει ο πιτσιρικας που δεν εχει δουλεψει ελευθερο επαγγελμα ποτε στη ζωη του, και εχει για τεχνικο συμβουλο τον εδω και 20 χρονια δημοσιο υπαλληλο του ΥΠΕΧΩΔΕ, καλα κρασια.

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα εχθές στις ειδήσεις οτι θα ελεγθούν όλες οι ηλεκτροδοτημένες οικοδομές 30 ετίας και θα επιβληθούν πρόστιμα,

 

Ας ελέγξουν πρώτα τα κοπρόσκυλα καρναβάλια πολιτικούς από το ΥΠΕΧΩΔΕ που τα φάγανε και μετά να έρθουν να μιλήσουν. Τολμάνε και έχουν το θράσος να αναγγέλλουν και μέτρα...

Ας ελέγξουν την Εγνατία για τα χάλια της και μετά...

Ας ελέγξουν την χάραξη στα ΤΕΜΠΗ (ανίκανα στοιχεία και άχρηστα πλάσματα της κοινωνίας) που εδώ και 100 χρόνια δεν μπόρεσαν να κατασκευάσουν...

Γενικά ας ελέγξει πρώτα το ΣΔΟΕ τους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτικών και μετά εδώ είμαστε...

Α...και να μην ξεχάσω...μερικοί δικαστικοί λειτουργοί έχουν χτίσει παράνομα...με αυτούς τι θα γίνει ? Θα τους βάλετε και αυτούς φυλακή ???

Δηλαδή πόσο βρίσιμο πρέπει να φάνε τα καρναβάλια οι πολιτικοί για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα σαν αυτούς ????

Link to comment
Share on other sites

Στα χαρτιά και στους νόμους πολλά έχουν γραφτεί, πόσα εφαρμόζονται. Αν οι νόμοι ως έχουν εφαρμοστούν στο ακέραιο θα γεμίσουν οι φυλακές. Στα χαρτιά θα μείνει πιστεύω.

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα από όλα θα πάμε εμείς να κάνουμε πολεοδομικό έλεγχο στα σπίτια των πολιτικών και των δικαστών .

Μετά θα κάνουμε και υπολογισμό του πραγματικού κόστους κατασκευής η αγοράς και θα τσεκάρουμε με την δήλωση πόθεν έσχες που είχαν καταθέσει .

 

Τελικά οι κοπρίτες που μας κυβερνούν 30 χρόνια τώρα δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι εμείς τους ανεχόμαστε όσο δεν μας ενοχλούσαν . Τώρα που προσπαθούν να μας κάνουν Γερμανούς στις υποχρεώσεις και στην φορολογία , ενώ ταυτόχρονα αυτοί διατηρούν τον κρατικό μηχανισμό , την υγεία , την παιδεία και τις υποδομές σε επίπεδο Κεντρικής Αφρικής , τώρα που ζητούν από εμάς να πληρώσουμε τα λεφτά που έφαγαν τα κομματόσκυλα και οι κολλητοί τους , η ανοχή μας θα τελειώσει .

 

Ο Καραμανλής μέσα σε 2 χρόνια πήγε από το +5 στο -11 , οι σημερινοί γιατί πιστεύουν ότι θα έχουν καλύτερη τύχη ?

 

Η απαξίωση των παραδοσιακών πολιτικών στην Ιταλία οδήγησε στον Μπερλουσκόνι , στην Ελλάδα να δούμε τι θα μας ξημερώσει .

Αλλωστε πάντα τους ακολουθούμε με μερικά χρόνια διαφορά φάσης .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.