GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 εμένα μου άρεσε και το άσμα Κρύβω μάλλον λίγο ανατολή στο DNA μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 κ εγώ το τραγούδι έψαχνα- μου το έδωσε ένας φίλος αιγύπτιος που δουλεύει σε καΐκι-αλλά όταν είδα κ το φίδι….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Φλασιά Romeo στα τέλη 90' μεγάλες στιγμές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 επηρεάστηκα από το κλίμα των ημερών Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 #1918 ζαλιστηκα.... τα χαπια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2014 Φοβερή η συναυλία τους στο Λυκαβητό το '93 ή '94 νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 δεν το βλέπω τόχω βάλει στο DVD και το ακούω (παραθέτω απόσπασμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Μία αναζωογονητική, ατμοσφαιρική βροχή ...μας σώζει! http://youtu.be/ynvHfcZuWJ4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 (edited) μ' αρέσει στα κρυφά.... (νεοέλληνας γαρ) Edited Ιούλιος 17 , 2014 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα