Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προνομιακή δανειοδότηση για μηχανικούς - μέλη του ΤΕΕ


p.varvaris

Recommended Posts

Το δάνειο για μηχανικους της ΕΤΕ ειναι απάτη. έκανα αίτηση πριν 20 μερες, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις που ζητούν για να εγκριθεί και ακομα περιμενω... Η απάντηση που μου δώσαν για την καθυστέρηση της εξέτασης του αιτήματος μου είναι ο εργασιακός φόρτος και δεν μπορουν να μου απαντήσουν ουτε στο πότε θα έχω απάντηση (θετική η αρνητική).

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

Ξεθάβω το θέμα για να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου έναντι του παρεχόμενου πακέτου προς τους μηχανικούς .

Πρόσφατα έκανε αίτηση για την δυνατότητα υπερανάληψης η αδερφή μου , άτομο που δεν έχει πάρει ποτέ δάνειο , ούτε καν πιστωτική κάρτα , οπότε απο θέματα ΤΥΡΕΣΙΑ κλπ είναι πεντακάθαρη . Μετά απο 3 βδομάδες η αίτηση απορήφθηκε , και ζητάν εγγυητή ώστε να επανεξετάσουν την υπόθεση χωρίς να απαντάνε με σιγουριά για το αν ακόμα και με εγγυητή θα το δώσουν .

Καταλαβαίνω οτι οι καιροί είναι δύσκολοι , και οτι είναι δικαίωμα της κάθε τράπεζας για το πώς θα διαθέσει τα χρήματα της , αλλά αν δεν δύναται να εκπληρώσει τις διαφημιζόμενες υποσχέσεις της , ας μην τις κάνει .

Ευτυχώς η ανάγκη για βοήθεια απο την συγκεκριμένη τράπεζα έχει περάσει , και είναι καλύτερα να γνωρίζουμε οτι δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στην βοήθεια της όταν και αν ξαναχρειαστεί .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Με τα περυσινά ειδοποιητήρια που έστειλε η ΕΤΕ απευθύνθηκα στην τράπεζα τον Φεβρουάριο του 2011. Αφού μου ζήτησαν να τους προσκομίσω μέχρι και.... της Παναγιάς τα μάτια, έως και σήμερα σιωπή ιχθύος.

Και να που μου στέλνουν και δεύτερο ειδοποιητήριο, φαντάζομαι και σε εσάς όχι μόνο σε μένα, έγχρωμο αυτή τη φορά γραμμένο όμορφα και με προτάσεις και για άλλου είδους συνεργασίες.

Μήπως μας δουλεύουν!

Τι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι μεγάλες τράπεζες και ότι έχουν χρήματα για διάθεση; Περίπτερα είναι και το ξέρει όλος ο κόσμος.

Μήπως αυτό ερμηνεύεται ως παρενόχληση και μάλιστα …… σεξουαλική;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.