erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Πότε είπαμε θα έχουμε οικουμενική?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Γιατί το βλέπεις τόσο πονηρά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Μήπως γιατί πρέπει κάποτε να πάψουμε να είμαστε αθώοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Ναι... δεν ξέρω ωστόσο αν αντικειμενικά συντρέχουν τέτοιοι λόγοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Για οικουμενική ή για μη αθώες σκέψεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Για μη αθώες σκέψεις εν σχέσει με την ενδεχόμενη οικουμενική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 χαχαχα ωραία τρίπλα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Κοίταξε, δεν βλέπω λόγω να είμαι αρνητικός. Εν τέλει, σε μία ομιλία δύο ωρών είναι αδύνατον να μην βρεις στοιχεία διαφωνίας. Ωστόσο, υπάρχει ένα έλλειμμα δημοκρατίας, λαϊκής εκπροσώπησης, πολιτικής και νομίζω ότι η κοινωνική αφύπνιση και ανάληψη πρωτοβουλίας είναι η μόνη λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Αρνητικός δεν είμαι για την ΣΠΙΘΑ ούτε για τον Μίκη. Απλά είναι μια συγκυρία, όπου μπορούν να βάλουν τον Μίκη μπροστά κλπ κλπ κλπ που τα έχουμε ξαναδεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Το ίδιο έργο δεύτερη φορά; Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με τις τότε συνθήκες. Ούτε ο ίδιος θα το ήθελε (τότε υποτίθεται ότι υπήρχε ένας συμβολισμός και ένας αντικειμενικός στόχος), ούτε θα μπορούσε με τις παρούσες συνθήκες, ούτε υπάρχουν περιθώρια μετά τα όσα έχει πει τα τελευταία χρόνια, ούτε είναι αντικειμενικά δυνατόν. Επιπλέον, αυτοί που κάνουν κουμάντο θέλουν να παίξουν μπάλα με τους δικούς τους, δεν κολλάει στο παιχνίδι τους... Τώρα θα μου πεις ότι τα"κινήματα" καπελώνονται εύκολα... Δεν γίνεται κι αλλιώς όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα