CYBERSYMEON Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Μια συμμετοχή και από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Περιμένετε κι εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Είμαι και εγώ εδώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanar Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Φίλος έχει πάρει πρόσφατα τη συγκεκριμένη εφαρμογή και μου είπε πως του άφησε θετικές εντυπώσεις. Στην επόμενη επίσκεψή μου στο γραφείο του, θα του ρίξω μια ματιά και μπορεί να προχωρήσω στην αγορά του, εκτός φυσικά και αν το κερδίσω από την κλήρωση τούτη! Να συμπληρώσω επίσης έναν ενδεχομένως πιο απλό τρόπο εύρεσης νικητή για τις μελλοντικές κληρώσεις... Γιατί δεν χρησιμοποιείτε έναν τύπο του στυλ: [νικητής] = ROUND { [αριθμός συμμετοχών] x [τρία τελευταία ψηφία λαχνού] / 1000 } Δεν καλύπτουμε πιο όμορφα και χωρίς πολλά εάν όλο το γκάμα των συμμετοχών με αυτόν τον τρόπο; Υπάρχει κάπου κάποια αδικία που δεν την βλέπω; Με τον τρόπο που προτείνω, στην προηγούμενη κλήρωση θα είχαμε νικητή τη δημοσίευση ROUND ( 202 x 186 / 1000 ) = 38. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Μέσα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnie_blue Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 ακόμη μια συμμετοχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikegad Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Για να δούμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Ας ξαναδοκιμάσω την τύχη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topap Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Αντε και εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannist Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Δηλώνω συμμετοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts