Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτιά στο κτήριο τράπεζας - 3 νεκροί - ευθύνες ιδιοκτησίας & δράστη


sundance

Recommended Posts

Συμφωνα με τις πληροφοριες η 32 κοπελα ηταν εγκυος στον 4ο μηνα.

 

Οι πυροσβεστες κατειγγειλαν πως οταν πηγαν να σβησουν την φωτια στο καταστημα της MARFIN ζητησαν απο τους συγκεντρωμενους να ανοιξουν χωρο για να μπουν μεσα.

Τοτε το πληθος απαντησε "αφηστε τους να καουν, υπαλληλοι τραπεζας ειναι".

 

Υ.Γ.Θελω επισης να αναφερω εδω πως οσοι εδω μεσα θεωρουν πως ο λογος της οικονομικης καταστασης της χωρας ειναι οι κλεψιες μαλλον δεν ειναι γνωστες των δεδομενων.

Ο προυπολογισμος της χωρας μας ειναι ο εξης : 70% μισθοδοσια-20% χρεος-10% προμηθειες και εργα. Μεχρι και ο πλεον αδαης καταλαβαινει πως το προβλημα υπαρχει στον ογκο και στην εκταση του κρατους (συνταξιουχοι ετων 45 με συνταξη 3.000 τον μηνα,

180.000 εκπαιδευτικοι που δουλευουν απο 3-4 ωρες την ημερα, 120.000 συμβασιουχοι στους δημους χωρις αντικειμενο εργασιας, ΑΕΙ-ΤΕΙ με περισσοτερους διδασκοντες παρα φοιτητες κ.λ.π)

 

Το θεμα μας ομως ειναι μια διαμορφωμενη κατασταση εδω και δεκαετιες, κατι που δεν εχει να κανει με την οικονομια, δηλαδη την πληρη ασυδοσια στις ενεργειες απο ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και τους κρατικοδιαιτους συνδικαλιστες.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 180
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οι πυροσβεστες κατειγγειλαν πως οταν πηγαν να σβησουν την φωτια στο καταστημα της MARFIN ζητησαν απο τους συγκεντρωμενους να ανοιξουν χωρο για να μπουν μεσα.

Τοτε το πληθος απαντησε "αφηστε τους να καουν, υπαλληλοι τραπεζας ειναι".

Για ποιό λόγο οι περαστικοί και οι συνάνθρωποι μας φώναζαν αυτή τη φράση;

Αυτό είναι που με ανησυχεί..

Φοβάμαι μήπως τους ταύτισαν με το σύστημα (καμία σχέση βέβαια τα αθώα αυτά θύματα) και πρός στιγμή έχασαν τα λογικά τους και για αυτό εμπόδησαν την πυροσβεστική να φτάσει έγκαιρα.Για αυτό λέω ότι σηκώνει διερεύνηση το πράγμα. Οι παρεβρισκόμενοι που τους έχει αποθανατίσει η camera θα πρέπει να απαιτηθεί να παρακολουθηθούν από ψυχολόγους. Είναι ανάγκη να δούμε το θέμα σφαιρικά. Τι είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει τον κάθε ένα μας σε αυτές τις συμπεριφορές για να το προλάβουμε..

Δεν θέλω να κλείνουμε τα μάτια...πρέπει να βοηθηθούμε, είναι εθνική ανάγκη.Το χρωστάμε στο μέλλον και στα όνειρα μας.

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον tpanag από την άρνηση έφτασες στον συμψηφισμό θανάτων και τη μετάθεση των ευθυνών από τους θύτες στα θύματα.

 

Και γαμώ τα μυαλά!

 

thodoris1982 γι' αυτό φτάσαμε στην πτώχευση κάθε τομέα της ζωής μας.

Link to comment
Share on other sites

Απορία:

H φωτιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο, απ' ότι κατάλαβα.

Πως η κάπνα έφτασε στους ψηλότερους ορόφους.

Μέτρα παθητικής πυροπροστασίας δεν είχε το κτίριο;

Το κλιμακοστάσιο δεν αποτελούσε ενιαίο πυροδιαμέρισμα;

Μήπως και η marfin φέρει βαρύτατο μερίδιο ευθύνης;;; (ισάξιο με το χέρι του δολοφόνου που πέταξε την μολότοφ).

Link to comment
Share on other sites

Είδατε υπάρχουν πολλά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά..

Κι ένα στόμα μόνο δεν μπορεί να τα απαριθμίσει για αυτό πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στο να γίνουμε όλοι μαζί καλύτεροι, σε όλους τους τομείς.

Link to comment
Share on other sites

Το γεγονός είναι ΤΡΑΓΙΚΟ όποιος δεν έχει βιώσει τον πόνο του θανατου καποιου δικού του νέου ανθρώπου αδυνατει να συλλάβει τον πόνο.Επειδή τέτοια γεγονότα γίνονται αφορμή για να αμολήσει ο καθένας την μπούρδα του τύπου φταίνε οι μπάτσοι , φταίνε οι πολιτικοί, φταίνε αναρχικοί, φταίει ο Βγενόπουλος, φταίνε οι εκπαιδευτικοί που δουλεύουν λιγο και άλλα πολλά προτείνω κλείδωμα προς τους mods για σεβασμό προς τους θανόντες

Link to comment
Share on other sites

Brasco, το κτήριο ήταν διατηρητέο, ούτε ρολλά στα παράθυρα δεν είχαν όπως όλες οι τράπεζες.

 

Και για να μην πετροβολείτει χωρίς λόγο τον tpanag δεν νομίζω πως κάνει συμψηφισμό ούτε μεταθέτει τις ευθύνες από τους θύτες (εμπρηστές) στα θύματα (δολοφονημένοι).

Δεν κάνει συμψηφισμό αλλά προσθέτει στα 3 δολοφονημένα από εμπρηστές θύματα τα τρία δολοφινημένα από την κοινωνία θύματα.

Δεν μεταθέτει τις ευθύνες από τους θύτες (εμπρηστές) στα θύματα (δολοφονημένοι) αλλά βάζει στο παιχνίδι και τον μεγάλο θύτη, τον εργοδότη των θυμάτων.

Link to comment
Share on other sites

astranalysis γίνεται μία κόσμια κουβέντα, απλά μπορεί να συνεχιστεί με άλλον τίτλο.

Brasco, το κτήριο ήταν διατηρητέο, ούτε ρολλά στα παράθυρα δεν είχαν όπως όλες οι τράπεζες.

Κακώς επέτρεψαν οι αρχές τη λειτουργία εν γένη της τράπεζας σε αυτό το κτίριο, αλλά και ειδικότερα μία τέτοια ημέρα. Τουλάχιστον ας το φύλαγαν. 1+1=2. Δίνει άδεια λειτουργίας το κράτος, τουλάχιστον ας παίρνει τα μέτρα του.

Link to comment
Share on other sites

Το κτιριο ηταν νεοκλασικο-διατηρητεο και δεν επιτρεπονται πολλες μετατροπες οσων αφορα την πυρασφαλεια-πυροπροστασια.

 

Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Το θεμα ειναι πως καποιοι αλητες που γνωριζαν πως υπηρχαν ανθρωποι μεσα στο κτιριο εριξαν και μια και δυο και περιοσσοτερες μολοτωφ αδιαφορωντας για τις αθωες ζωες. Ειναι τετοια η εγκεφαλικη τους παρανοια που στοχοποιουν υπαλληλους των 1.200 ΕΥΡΩ.

 

Tpanag θα διαφωνησω μαζι σου σφοδρα. Καθεσαι και προσπαθεις να αναλυσεις τα αιτια καποιας συμπεριφορας νομιζοντας πως αν εξηγησεις τα αιτια θα λυσεις και το προβλημα.

Αυτο ειναι μεγαλο λαθος αφου η ιδια η ζωη εχει δειξει πως παντα θα υπαρχουν ατομα τα οποια ευρισκομενα στο κοινωνικο περιθωριο θα οδηγηθουν σε αντικοινωνικες συμπεριφορες.

Γι αυτο χρειαζονται και κατασταλτικα μεσα. Μην εχουμε αυταπατες.

 

Το προβλημα ειναι οτι η Ελλαδα ειναι μια χωρα απολυτης ανομιας. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και δεν δινει λογαριασμο πουθενα. Οι μαθητες και οι φοιτητες κλεινουν τα σχολεια και τα πανεπιστημια οποτε θελουν, καταστρεφουν την δημοσια περιουσια, το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ κανουν πορειες οποτε γουσταρουν και παριστανουν τους ανηξερους για τα οποια επεισοδια και γενικα αυτες οι καταστασεις με τον καιρο κλιμακονονται. πολλες φορες με τραγικη καταληξη οπως σημερα.

Link to comment
Share on other sites

το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ κανουν πορειες οποτε γουσταρουν και παριστανουν τους ανηξερους για τα οποια επεισοδια και γενικα αυτες οι καταστασεις με τον καιρο κλιμακονονται. πολλες φορες με τραγικη καταληξη οπως σημερα.

Γι' αυτό το κράτος δε θα πρέπει να φοβάται να μη θεωρηθεί αστυνομοκρατικό και να παίρνει τα μέτρα που χρειάζονται.Όμως δε θέλω κανέναν από εμάς να παραπονιέται για έλλειψη ελευθερίας και δημοκρατίας.Πρέπει να αποφασίσουμε τι από τα δύο θέλουμε πιο πολύ.Βούρδουλα και σύστημα, ή ελευθερία και κατά καιρούς εκτροπές;

Πρέπει να αποφασίσουμε και να στηρίξουμε έπειτα την απόφαση μας αυτήν.Και τα δύο μαζί τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες έχουμε δείξει ότι δεν είμαστε ικανοί να τα συνδυάσουμε..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.