Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στάθμη της θάλασσας


sundance

Recommended Posts

1) και 2) ακούμε κατα καιρούς και διαβάζουμε σχετικά δημοσιεύματα περι κινητήτων που καίνε υδρογόνο και παράγουν υδρατμούς κατά την κίνησή τους. Πόσο αυτή η τεχνολογία είναι ώριμη? Το ελληνικό κράτος θα δίνει άδεια κίνησης σε κάτι μη εγκεκριμένο?

 

3) Δεν έχω ακούσει για κινητήρες πεπιεσμένου αέρα και μάλιστα απο την Ινδία.

Η λύση με τα παγόβουνα μου ακούγεται εξωτική και προς τα παρόν ανεφάρμοστη. Ποιανού είναι τα παγόβουνα? πως θα τα μεταφέρουμε χωρίς να λιώσουν? Ποιό το κόστος μεταφοράς?

 

4) 100% σύμφωνος.

 

5) Γιατί όχι? ενδιαφέρον ακούγεται.

 

6) Τι εστί ηλιακός φούρνος?

 

7)...Στην Ελλάδα ζούμε...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 26
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

geia sou pανος. αρχιζω απο το τελος οπως οθ αραβες και οι εβραοι γραφουν.

7-ηδη υπαρχουν πυρηνικα πλοια υποβρυχια σε αλλες χωρες,ρυπανση και καυσιμο ελαχιστα.

6-εχω ενα ηλιακο φουρνο με κατοπτρα πολυ μικρου κοστους για ψησιμο φαγητου δωρεαν, ειναι μιρη συσκευη~~~50χ50χ30 εκατοστα.

3-τουσ παραγει ενας γαλλος μηχανικος, μαλιστα ζηταει και ενδιαφερον και συνεργασια απο επενδυτες και αγοραστες.

απλα θσ το παραγει εμπορικα στην ινδια απλα επειδη οι πουλημενοι στην αμερικη ευρωπαιοι του , θετουν καποιες μικρες δυσκολιεςεπισης η ινδια επειδη ειναι σοβαρη χωρα ενδιαφερεται να τα κυκλοφορηση στην ινδια. αν σε ενδιαφερουν περαιτερω πεσμου να σου δωσω λεπτομερειες. ειανι προτζεκτ.

παγοβουνα ερχονται πανευκολα απο ανταρτκιτη δωρεαν. με ρυμουλκο, δεν λιωνει γιατι εχει τεραστιο ογκο, θελει 1-2 μηνες για να ερθει. αν αντιπαραβαλλεισ το κοστος των κλιματισιτικων ερχεται φθηνοτερα και χωρις ρυπανση. επισης τα αυτοκινητα ειπα ηδη ψυχουν τον αερα των πολεων.

1-2 στο αυτοκινητο μου εχω ηδη εγκαταστησει συσκευη παραγωγης υδρογονου.

σε αλλες χωρες το εχουν ηδη κανει πολλοι.

το ελληνικο κρατος υπαρχει για να προασπιζει τα συμφεροντα των λιγων ενεντι των πολλων. οποτε τωρα και οι πολλοι ας αρχισουν να προασπιζουν τα συμφεροντα τους εναντι των λιγων. ειδικα πετρελαιαδων αραβιας αμερικης, ελλαδος

Link to comment
Share on other sites

Μη δίνεις ιδέες για ηλιακούς φούρνους

 

Είδες τι έγινε πέρυσι στην Πελοπόννησο και τις πυρκαγιές

 

Μαζί με την οικολογία και ασφάλεια

Link to comment
Share on other sites

αυτο ειναι απλα ενα επιτραπεζιο φουρνακι που ποτε δεν μπορει να παρει φωτια. βασιζεται σε αμερικανικες προδιαγραφες του στρατου και το χρησιμοποιουν οι πεζοναυτες σε αποστολες. ειναι εντελως ασφαλες και ακινδυνο. με αυτο και μερικα φωτοβολταικα μπορεις να ζησεις δωρεαν,αυτο δεν θελουν οι εμποροι.

ως προς περυσι με πυρκαιες γινεται φετος στην σικελια. ειναι σχεδιο

Link to comment
Share on other sites

επισης πρεπει να δινουν αδειες για βιλλες μεσα στο δασος με την υποχρεωση να το προσεχουν, οπως κανουν στην ελβετια.

Link to comment
Share on other sites

Το δικό σου ίσως είναι αλλά κάποιοι φτιάχνουν homemade με καλές προθέσεις

 

Με τις απόψεις σου για εμπορευματοποίηση της οικολογικής μας ευαισθησίας συμφωνώ απολύτως.

Link to comment
Share on other sites

εννοεις κακες προθεσεις? παντα ο αρχιτεκτονας εχει ανοικτο μυαλο, γιατι ειναι δημιουργος.

Link to comment
Share on other sites

Οικολογία και πυρηνική ενέργεια δεν κολλάνε.

Φανταστείτε το "Σάμινα" ή το "Sea Diamond" να ήταν πυρηνοκίνητα;

Το ότι υπάρχουν μερικά πολεμικά πλοία του 6ου στόλου των ΗΠΑ που προσπαθούμε να τα διώξουμε από τη Σούδα δε σημαίνει ότι πρέπει όλα να γίνουν πυρηνοκίνητα.

 

Το παγόβουνο ερχόμενο από την Ανταρκτική δεν θα περάσει από τον Ισημερινό; Από πού θα μπει στη Μεσόγειο, από το Γιβραλτάρ; Πόσο θα το αγοράσουμε;

Link to comment
Share on other sites

οντως περιβαλλον και πηρυνικα δεν κολλανε, γιαυτο και εγω σκοπιμα εβαλα πηρυνικα πλοια, οχι αντιδραστηρες στην ξηρα. ειρησθω εν παροδω η τουρκια ηδη κατασκευζει στα παραλια αιγαιου αντιδραστηρα, οι αμερικανοι βαζουν τους αλβανουσ να κατασκευασουν αντιθδραστηρα, οι αλλο γειτονες μας ηδη ακτινοβολουν τα ποταμια πχ νεστο, την βορεια ελλαδα πχ απο κοζλοντουι. συνεπως ειναι περικυκλωμενη σκοπιμα η ελλαδα απο αντιδραστηρες, δεν θελουν ΑΠΕ, ακριβως για να πουν στον λαο αργοτερα , δεν μας φθανει το ρευμα καΙ πρεπει να βαλουμε αντιδραστηρες. οποτε αυξανεται και η εξαρτηση μας απο αμερικανουσ. αντι να μειωνεται χρησιμοποιωντας ελληνικο ηλιο.

ως προς τα πλοια εχει η κινα ,η γαλλια. ετσι δεν ρυπαιενει πχ κινειται 10 χρονια με 10 γραμμαρια ουρανιο, πολυ φ8ηνο εισητιριο για τα ελληνικα νησια. αμα βουλιαξει απλα ο δυτης αφαιρει 10 γρ οθρανιο. τωρα σαντορινη εχει στο βυθ 10 τοννουσ πετρελαιο που μολις σκουριασει το δοχειο πετρελαιου μαζουτ , θα αυξη8ει ο τουρισμος στην σαντορινη. κλπ[ ναυαγια πετρελαιου, πχ γαλλια που ακομα βγαζει ρυπανση στον βισκαικο.

για τα παγοβουνα , ερχονται απο το γιβραλταρ, δεν αγοραζονται, αυτα επιπλκεουν ελευ8ερα, αποκολλονται σε μεγαλους ογκουσ. αυτα τα σχεδια δεν ειναι για σοβαρες χωρες, ειναι για πολυ σοβαρες χωρες, πχ κινα 1 000 000 μηχ/γουσ, 500 000 πηρυνικουσ μηχ/κουσ. ακμα και το ιραν εχει πολλους πηρυνικους μηχ/κους.

επισης ευκολοτατα σε 2 μερες μπορουμε να ψυξουμε την πολη με τις εξατμισεις αυτοκινητου πεπιεσμενου αερα. γιατι δεν το κανουν οι πολιτικοι, γιατι δεν το απαιτει ο λαος?

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ωραία αυτά που λέτε αλλά εδώ δεν γίνονται πιο απλά πράγματα.

 

Αντί να βελτιώσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κάποιες βάρδιες να γίνουν 24ωρες, έστω τα παρασκευοσαββατοκύριακα, ώστε να μειωθεί η χρήση του αυτοκινήτου, ίσα ίσα το αντίθετο, ακριβαίνουν τα εισιτήρια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.