Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nεκροί απο επίθεση του Ισραηλινού στρατού στην αποστολή "Ενα πλοίο για τη Γάζα"


kosmel

Recommended Posts

Τους "παίρνει" και τα κάνουν..... Αν το πλοίο ήταν ρωσικό ή γερμανικό θα αντιδρούσαν το ίδιο???.... Δεν νομίζω.....

Απλώς καλά θα ήταν να μην προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν αμυνόμενοι....

Είναι γελοίο και το μόνο που καταφέρνουν είναι να χάνουν το όποιο δίκιο μπορεί να έχουν και να ωθούν ορισμένους να αναπολούν (κακώς) καταστάσεις Αδόλφου.....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε erling, εχει οση σχεση εχει η "προσφορα" των ελληνων και των αραβων στον παγκοσμιο πολιτισμο και η "μηδενικη προσφορα" των εβραιων, οπως αναφερει ο κυριος πιο πανω.

 

πρωτος εγω θα πω και θα ξαναπω οτι οι ισραηλιτες ειναι καραγκιοζηδες, πανε με ροπαλα εκει που ενα λουλουδι θα εκανε δουλεια, εχουν λυσσαξει και δεν καταλαβαινουν το συμφερον τους πια.

 

δηλαδη το προβλημα μας φιλε ειναι που εγινε το ντου στα διεθνη υδατα? αμα ειχαμε 30 νεκρους στα ισραηλινα υδατα δεν θα μας ενοχλουσε? Αυτο που ενοχλησε ειναι η βιαιη (κλασσικα) αντιδραση του Ισραηλ στον τσαμπουκα των παλαιστινιων και των φιλων τους που τους επικροτουν (γιατι κι εγω ειμαι φιλος του παλαιστινιακου λαου αλλα θα τους βριζω καθε μερα για τον ΗΛΙΘΙΟ τροπο με τον οποιο πορευονται).

 

κατα τα αλλα το κειμενο που παραθετει ο παντα ψυχραιμος και αποστασιοποιημενος achille ειναι για μενα πεντακαθαρο.

 

Πολλες φορες παιρνω προβοκατορικη θεση εδω μεσα γιατι με ενοχλει να βλεπω να αναμασονται απο επιστημονες και μαλιστα 25 χρονων, συνωμοσιες, χαρδαβελικα και λιακοπουλικα σεναρια, τυφλη και γελοια αντι-δυτικη και αντι-αμερικανικη προπαγανδα. Αποψη μου να βλεπουμε λιγο περα απο τα γεγονοτα της επικαιροτητας. Εγινε κατι διαφορετικο σημερα απο οτι γινεται καθε μερα εκει κατω? Οχι. Αρα τι συζηταμε?

 

Το μονο ενδιαφερον ειναι η συνεχιζομενη επιδεινωση των σχεσεων Ισραηλ - Τουρκιας που οσο κουμανταρουν οι στρατηγοι βελτιωνονται και οσο παιρνει αερα ο Ερντογαν χαλανε.

 

edit

 

αυριο αποφασιζουν ολοι οι αραβικοι λαοι της μεσης ανατολης να στειλουν κονβοι βοηθειας για τον δοκιμαζομενο λαο των τουρκων εγκλωβισμενων στην δυτικη θρακη. Και ξεκινανε 10 καραβια απο περσικο γεματα τουρκους, αιγυπτιους και παλαιστινιους και σαουδαραβες με φαρμακα και τροφιμα και κορανια για την Καβαλα. Να τους αφησουμε ή να μην τους αφησουμε?

 

Πλακα με κανετε?

Link to comment
Share on other sites

Στην περιοχή αυτή του πλανήτη μας υπάρχει συμπυκνωμένη όλη η ανθρώπινη βλακεία και παίζεται το θέατρο του παραλόγου όπου δυο λαοί έχουν σκοπό ο ένας να αφανήσει και εξαφανίσει το άλλο και να επικρατήσει στην περιοχή (σε αυτό οι ισραηλινοί έχουν υπεροχή λόγω δύναμης) αντί να ζήσουν ειρηνικά με διάλογο Και αυτήν την βλακεία (που ορισμένοι συνάδελφοι ονομάζουν αποφασιστικότητα των ισραηλινών) θέλουν να την εισάγουν και στην περιοχή μας Ευτυχώς που εδώ επικρατεί ακόμα η λογική (αν και αυτή για λίγες στιγμές πηγε να χαθεί)

Link to comment
Share on other sites

.

 

edit

 

αυριο αποφασιζουν ολοι οι αραβικοι λαοι της μεσης ανατολης να στειλουν κονβοι βοηθειας για τον δοκιμαζομενο λαο των τουρκων εγκλωβισμενων στην δυτικη θρακη. Και ξεκινανε 10 καραβια απο περσικο γεματα τουρκους, αιγυπτιους και παλαιστινιους και σαουδαραβες με φαρμακα και τροφιμα και κορανια για την Καβαλα. Να τους αφησουμε ή να μην τους αφησουμε?

 

Πλακα με κανετε?

 

Ατυχεστατο..

Απαγορευεται στους κατοικους της δυτικης θρακης η μετακινηση τους εκτος του νομου?

Η αγορα φαρμακων?

Η αγορα οικοδομικων υλικων?

 

Αν δεν καταλαβαινω κατι απο τη σκεψη σου παρακαλω για εξηγησεις..

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες κι εσυ αλλα για την κουβεντα να δεχθω οτι δεν ειναι ιδια η κατασταση - αν ομως αυριο απο τη θρακη αρχισουν και φευγουν ρουκετες στο κεντρο της θεσσαλονικης στα τυφλα, λες να μεινει η χαλαρη κατασταση ως εχει? βλεπεις ποσο ευκολο ειναι να γινουν ολα μπαχαλο αμα ειναι και οι δυο πλευρες παντελως μα εντελως ηλιθιες και τυφλωμενες απο την βια που φερνει μονο περισσοτερη βια?

 

αστο μην απαντησεις φιλε μου - ειναι γεγονος πως με συγκρισεις δεν λυνονται ευκολα αυτες οι διαφωνιες. Απλα δεν μπορω να κρατηθω καμμια φορα γιατι με τις συγκρισεις απογυμνωνονται οι καταστασεις απο την συναισθηματικη τους φορτιση.

 

Ακουμε για δυστυχους παλαιστινιους και κακους ισραηλινους απο μικρα παιδια. Απλα κανω τον δικηγορο του διαβολου μπας και μπει κανεις στη ταλαιπωρια να ΔΙΑΒΑΣΕΙ κανενα βιβλιο ειτε απο την μια πλευρα ειτε απο την αλλη (το καλυτερο και απο τις δυο) και κυριως να μην αναμασα αυτα που ακουσε απο τον μπαμπα του και την τηλεοραση. Επισης πολλες αυτο- και μη -βιογραφιες των πρωταγωνιστων ειναι αποκαλυπτικες. that's all.

 

μην πατε να με βαλετε στη θεση του κατηγορουμενου, διπλα στους παρανοικους ισραηλιτες στρατοκαυλους και τον Νετανιαχου που εχει κανει καριερα πανω στην πατριδοκαπηλεια. Απλα απορω που δεν καταλαβαινουν πολλοι ελληνες οτι εχουν παρει αυτοί θεση διπλα στους παρανοικους φασιστομουτροειδεις παλαιστινιους που εχουν κανει καριερα (και πολλαααααααα λεφταααααααα) πανω στην πατριδοκαπηλεια.

 

Η θεση μου η προσωπικη ειναι τα τελευταια χρονια με το Ισραηλ, απλα γιατι ειδα μια δυο τρεις τεσσερεις φορες οτι οι Ισραηλινοι εκαναν υποχωρησεις, δεχθηκαν πιεσεις, παρουσιασαν επιχειρηματα στα οποια δεν πηραν απαντησεις αλλα τελικα παντα ηταν προθυμοι να συμβιβαστουν μεχρις ενος σημειου. Απο την αλλη πλευρα, το μονο που ακουγεται ειναι κραυγες και "πεταχτε τους στη θαλασσα" και οποιος ξερει αραβικα και δει τι φωναζαν την 11η σεπτεμβριου στη γαζα να ερθει να το πει και στους υπολοιπους. και δεν μιλαω για το στημενο ρεπορταζ του cnn, μιλαω για το πραγματικο γεγονος.

 

Κατα τα αλλα, πηγαινουμε με τα παιδια μας στη Γαζα και τα βαζουμε να πετανε πετρες στα τανκς ή κανει συναντησεις η Χαμας σε σχολεια και νοσοκομεια για να μην φανε βομβα στο κεφαλι, αλλα μετα που την τρωνε κλαινε στις καμερες.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ φίλε μου, στέκομαι μόνο στο χθεσινό γεγονός.

Σαφώς και θα ενοχλούσε αν γίνονταν εντός χωρικών υδάτων, αλλά τότε θα είχανε μια νομιμοποίηση για την επίθεση.

 

Αλλά άστα φίλε, είμαστε πολύ μικροί για να μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, 100 πέρασαν και ακόμα δεν σταμάτησε το αίμα......

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες κι εσυ αλλα για την κουβεντα να δεχθω οτι δεν ειναι ιδια η κατασταση - αν ομως αυριο απο τη θρακη αρχισουν και φευγουν ρουκετες στο κεντρο της θεσσαλονικης στα τυφλα, λες να μεινει η χαλαρη κατασταση ως εχει?

 

Για την κουβέντα;;;;

Καλά συγνώμη τώρα! Συγκρίνεις έστω και στο ελάχιστο τις δύο καταστάσεις;;;

 

Οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Θράκης είναι μειονότητα με δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως οι Έλληνες πολίτες. Δεν λέω έχουν γίνει αρκετές διακρίσεις κατά καιρούς αλλά οι άνθρωποι έχουν τον τόπο τους...

 

Καταρχήν μεγάλη πλειοψηφία αυτών δεν έχουν καμία σχέση με την Τουρκία (Πομάκοι). Απλά εξισλαμίστηκαν.

Link to comment
Share on other sites

Howard εγω δεν ειμαι με κανεναν.. Θεωρω πως εχω μια εικονα της ιστοριας της περιοχης.. Στο οτι δεν υπαρχει ο καλος και ο κακος ειναι αληθεια.. Δεν ειναι μονοπλευρη η αληθεια σε καμια περιπτωση.. Και δεν φταιει μονο ο ενας για τη μη επιλυση του προβληματος συμφωνω..

 

Προσωπικα το πλεον εξοργιστικο για μενα ειναι οτι μιλαμε για ενα κατασκευασμενο κρατος ωστε να εχουν γη οι εβραιοι.. Αλλα τελικα η κατασταση ξεφυγε απο τον ελεγχο των "προστατων"αυτου του κρατους.. (Δεν εχω τιποτα με τους εβραιους - ξεκαθαριζω)

Εχουμε φτασει στο αλλο ακρο, το κακομαθημενο μας παιδι να κανει "αλητειες" και να σφυριζουμε αδιαφορα, ενω το παιδι του γειτονα οταν κανει τις ιδιες "αλητειες" να τον αποκαλουμε παλιοπαιδο..

 

edit:Φιλε Γιαννη ηρεμια.. ακομα κι αν καποιος κανει λαθος κατα τη γνωμη μας δεν ειναι αναγκη να ανεβαζουμε τους τονους..

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.