Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nεκροί απο επίθεση του Ισραηλινού στρατού στην αποστολή "Ενα πλοίο για τη Γάζα"


kosmel

Recommended Posts

Καλά ρε astranalysis πας καλά? Ότι και να ήτανε και τρελοί και καθυστερημένοι και άπλυτοι εσένα τι σε νοιάζει? Στο πολυτεχνείο όταν πηγαίναν άπλυτοι να διαδηλώσουν για τη Χούντα δεν σε χάλαγε...

 

Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεις αμάχους με κομάντο?! Είναι σαν να στέλνεις σε διαδήλωση ΤΑΝΚΣ!

 

Μιλάμε για μία ατυχέστατη στιγμή όπου ο ίδιος ο Νετανιάχου δεν ήξερε τι να πει, ο "τύπος" του Ισραήλ είναι αιφνιδιασμένος και δεν παίρνει θέση , ακόμη και οι ΗΠΑ δηλώνουν ότι λυπούνται και εμείς πάμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα!

 

Σε αμάχους δεν στέλνεις κομάντο και μάλιστα να πέφτουν ένας ένας! Είδα τα βίντεο..πέφτανε τα κομάντο και τους ορμάγανε με ξύλα και λοστούς..και τι θέλατε να κάνουνε δηλαδή να τους κοιτάνε? Και προφανώς οι στρατιώτες σαστισμένοι και φοβισμένοι πυροβολούσαν όπου να ναι γιατί αλλιώς θα τους σκοτώνανε. Το θέμα είναι γιατί να στείλεις ειδικές δυνάμεις σε πλοίο με τόσο κόσμο. Και μάλιστα σε κόσμο που δεν συμπαθεί καθόλου το Ισραήλ. Είναι σαν να θέλανε να το κάνουν επίτηδες....

 

Αφού ξέρουμε ότι το λιμάνι είναι αποκλεισμένο γιατί δεν εμπόδιζαν το πλοίο να προσεγγίσει με άλλον τρόπο? Ή ήταν πολύ σίγουροι ή το όλο θέμα είναι στημένο...

 

Δεν καταλαβαίνω κάποιους που το κοιτάνε το πράγμα ιδεολογικά και μπλέκουν Ιράν, ΗΠΑ , Θράκες , άπλυτους...! Εντελώς ουδέτερα αν το δεις όλες οι χώρες έχουν δηλώσει την καταδίκη τους για το γεγονός.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

dgt θα το φας σ'αρεσει δε σ'αρεσει. "Καράβια αλληλλεγγυης" και άλλα τέτοια γραφικά μέσα σε εμπόλεμο τομέα ξένου κράτους τέρμα. Οκλαδόν με κεράκια στο σύνταγμα τώρα και πολύ σου είναι.

Link to comment
Share on other sites

Καλά κλασσικά η τσάμπα e-μαγκιά δεν έχει τελειωμό....

 

Είμαι σίγουρος ότι ένας φοιτητής στις ΗΠΑ το 73' θα έλεγε "καλά ρε Στρατιωτικό καθεστώς - Χούντα έχει ρε φοιτητή και εσύ κάθεσαι πάνω στην πόρτα του πολυτεχνείου...φάτηνα τώρα!"

 

Ο καθένας τον ποπούλη του κοιτάει...ζούγκλα!

Link to comment
Share on other sites

μερικοι ειστε ανημερωτοι.....

 

σε συγκριση με αλλα ευρωπαικα κρατη αντιδρασαμε και εντονα....

μεχρι και κοινη ελληνοισραιλινη ασκηση των πολεμικων αεροποριων ακυρωθηκανε ενω τα ισραηλινα μαχητικα ηταν σε ελληνικα αεροδρομια....

 

 

δλδ τι θελατε να φυγουνε καμια 100 f-16 να πανε για τσαμπουκα στο ισραηλ?

 

καλα κανανε......

 

τι ειναι σαν την ελλαδα που ο καθε ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αλλοδαπος αφγανος οποτε του καπνισει κανει το κεντρο της πρωτευουσας σαν την καμπουλ και δεν τον πιανει κανεις γιατι θα βγει ο ''συναδελφος τσιπρας'' να τον καταδικασει?

 

 

για να σοβαρευομαστε λιγακι οχι πολυ........οικονομικη κριση εχουμε αν σταματησουνε και οι ισαρηλιτες ναρχονται διακοπες εδω να δω ποιος θα μεινει....

 

οι ρωσοι σκοτωνουν τους γεωργιανους.....οι γερμανοι κοψανε την γιουγκοσλαβια....οι ιταλοι πνιγουνε καραβια αλβανων...οι γαλλοι ακομα εχουνε αποικιες....οι ισπανοι εδαφη στην αφρικη........

 

η χρεωκοπημενη πλην τιμια και ηθικη ελλαδισταν θα σηκωθει απο τον υπνο της και θα φρωντοφωναξει.........ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ......

Link to comment
Share on other sites

και για τον αστραταμαλακιασου, τις μαγκιες τις κανανε σε εδαφος της χωρας σου, σε διεθνη υδατα και ισοδυναμει με πραξη πολεμου.

Συμφωνώ αλλά ποιον θα στείλουμε για τον πόλεμο, εσένα???

Link to comment
Share on other sites

..

Και οσο για τα ενδοξα ισραηλινα κομαντα, εχουν φυγει με κατεβασμενα παντελονια τοσο απο το Λιβανο (ειδικα απο αυτον) οσο και απο τη Γαζα, παρ'ολη τη φοβερη πολεμικη τους μηχανη.

..

 

Καλά αυτός ή αστειυεται ή δεν ξέρει τί του γίνεται..

Στον Αραβο-Ισραηλινό πόλεμο τους πήρανε φαλάγγι οι Ισραηλίτες. Και τωρα μπορούν να τους αφανίσουν ανά πάσα στιγμή. Επίσης οι Ισραηλινοι έχουν τα καλύτερα SWAT σε όλον τον κόσμο, διδάσκουν krav maga σε όλες τις αστυνομίες του κόσμου, και μας λές ότι έφυγαν με κατεβασμένα παντελόνια απο τους Άραβες με τις ψωρορουκέτες? Απλά ο Αμερικανός δεν ήθελε έναν επιπλέον πονοκέφαλο μετά το Ιρακ, Αφγανισταν και διέταξε stand down.

 

Συμφωνώ με Barracuda, πήγαινε να ανάψεις κανά κεράκι έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ μαζί με Λαφαζάνη και Αλαβάνο, να συμπαρασταθείς στον δοκιμαζομενο λαό της Παλαιστίνης και στους Έλληνες αγωνιστές του love boat.

Link to comment
Share on other sites

Παλιά μισούσα τους Εβραίους.Τώρα τους σέβομαι,παρόλο που είναι ******

 

Και εγώ άλλαξα γνώμη! Αλλά ανάποδα! Παλιά (πριν καμιά 15αριά χρόνια και πίσω) έλεγα σε κάτι γνωστούς που μιλούσαν για "σιωνισμό", μου έλεγαν κάτι για "πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" και κατηγορούσαν ότι οι Εβραίοι είναι η πηγή του κακού, ότι ήταν φασίστες και συνομοσιωλόγοι.

Εδώ και μερικά χρόνια αρχίζω να καταλαβαίνω ότι είχαν μάλλον απόλυτο δίκιο...

Link to comment
Share on other sites

Κάποιες παρατηρήσεις:

 

1)Πού κολάει και τι μας νοιάζει αν πάνω στα πλοία ήτανε αριστεροί,άπλυτοι,Ιαδες και ότι άλλο λέχθηκε;Το θέμα είναι απλούστατο:εγινε ΠΕΙΡΑΤΙΑ ΕΝΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ.Τέλος.Το καράβι είνα ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ.Τόσο απλά.Οι επιβάτες και τα πληρώματα των πλοιων αμύνθηκαν στην εισβολή των Εβραίων σε ξένο έδαφος,όπως έχουν κάθε δικαίωμα (και υποχρέωση θα έλεγα αν είναι σωστοί πατριώτες) να κάνουν.

2)Οι Ισραηλινοί έχουν καλές ένοπλες δυνάμεις.Εχουν οργανώσει την κοινωνία τους στα πρότυπα της αρχαίας Σπάρτης.Ωστόσο,χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ (υλική,οικονομική,διπλωματική) δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν.Από την πρώτη στιγμή που πατήσανε το πόδι τους εκεί,το 1947 δεν θα τους είχανε αφήσει ρουθούνι οι Άραβες.

3)Επαναλαμβάνω οτι δεν βλέπω γιατί πρέπει να μας απασχολεί το πόσο δημοκρατικό,ελεύθερο και παραδεισένιο είναι το Ισραήλ,και πόσο κάφροι οι Μουλάδες του Ιραν και των άλλων αραβικών χωρών.Το θέμα μας είναι τα καφριλίκια της ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ πολιτικής των Εβραίων.

4)Όσον αφορά αυτά που ακούστηκαν για τις συνεχείς υποχωρήσεις του Ισραήλ εγώ θυμάμαι μόνιμα κάτι δηλώσεις Ισραηλινών στο στιλ:πρέπει και οι δυο πλευρές να δείξουν αυτοσυγκράτηση(να συγκρατήσουνε οι Παλαιστίνιοι τις σφεντόνες,για να συγκρατήσουμε και εμείς τα F15...).Μιλάμε οτι οι άνθρωποι κοροιδεύουνε τον κόσμο με θράσος 1000 χιμπατζήδων.Είναι δε τόσο υποχωρητικοί που επιτρέπουν 15.000 τόνους εφοδίων τη βδομάδα στη λωρίδα της Γάζας,ενώ για την επιβίωση του πληθυσμού απαιτούνται τουλάχιστον 60.000!!!Είναι πονόψυχοι ρε οι Εβραίοι και υποχωρητικοί,τους είχαμε παρεξηγήσει...

Link to comment
Share on other sites

Μην "καταδικαζετε" απεριφραστα αυτους που εχουν καταφερει (με τη βοηθεια των δυτικων) να αποκτησουν γη τα τελευταια 60 μολις χρονια αφου εχουν κυνηγηθει, τρομοκρατηθει και σφαγιαστει οσο κανενας αλλος λαος..

 

Και φανατισμενα γουρουνια ειναι και συνομοσιωλογοι και και και.. Αλλα τους δοθηκε η ελευθερια να το κανουν..

 

Δεν παω παρακατω..

Link to comment
Share on other sites

αφιερωμενο στον μεγαλο μελετητη της ιστοριας dgt:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law

 

για τον φιλτατο isodrifter, θα προτεινα να επεκτεινει λιγο το διαβασμα του περα απο τις χθεσινες εφημεριδες. αραβο-ισραηλινες διαπραγματευσεις γινονται σοβαρα απο το 70 και οσες φορες φτασαμε κοντα σε λυση, οι ισραηλινοι υπο την πιεση των αμερικανων και των ευρωπαιων ειχαν κανει παραχωρησεις και οι παλαιστινιοι αρνιοντουσαν τα παντα.

 

Σημερα, ολοι οι παλαιστινιοι ηγετες εκτος απο την Χαμας αναγνωριζουν οτι χαθηκε μεγαλη ευκαιρια επι Κλιντον να ομαλοποιησουν τις ζωες τους. Για μιληστε με κανεναν παλαιστινιο, εχει μερικους πολυ καλους γιατρους στην Ελλαδα που ειναι πολυ νορμαλ οι ανθρωποι.

 

Ειπα και ξαναλεω: και οι δυο πλευρες αντιμετωπιζουν το προβλημα με τελειως μα τελειως ηλιθιο τροπο, αυτον της βιας. Οταν ο ενας ειναι αστακος και ο αλλος ξυπολητος, ξερουμε οτι θα κερδιζει ο αστακος στην καρπαζομαχια. Αρα ποσο πιο πολυ ηλιθιοι ειναι οι παλαιστινιοι που επιμενουν?

 

Ειπανε οι εβραιοι απο προχθες, θα πατε στο λιμανι το ταδε οπως καθε φορα. Θελανε οι Τουρκοι μαγκιες και τωρα κλαινε σαν γκομενιτσες. Την καταδικη δε του Ισραηλ απο ολο τον κοσμο θα την γραψουν οι εβραιοι εκει που εγραψαν και οι Τουρκοι την καταδικη ολου του κοσμου για την Κυπρο το 74.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.